
نسیم هاشمی
مزایده منزل ارثی
سلام، وقت بخیر، اگر منزل ارثی توسط همسر یکی از وراث بخاطر مهریه توقیف شده باشد، موقع اجرای مهریه این منزل به مزایده گذاشته می شود؟ یا اول از وراث درخواست می شود که منزل را فروخته و سهم همسر این وراث را بدهند؟ شوهر من یکی از این وراث است و برادر او که همسرش این منزل را توقیف کرده، مدعی است که قرار است منزلشان به حراج گذاشته شود درصورتیکه هیچ پیامی از سمت دادگاه برایشان نیامده است؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد توقیف منزل ارثی به دلیل مهریه، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید:
توقیف اموال ارثی: در صورتی که منزل ارثی به دلیل مهریه توقیف شده باشد، این امر به معنای آن است که سهم شوهر شما از این منزل به عنوان ضمانت برای پرداخت مهریه در نظر گرفته شده است.
مزایده: در صورتی که منزل به مزایده گذاشته شود، ابتدا باید مراحل قانونی طی شود. این شامل ارزیابی ملک، اعلام به وراث و در نهایت برگزاری مزایده است. در این فرآیند، وراث میتوانند با پرداخت سهم همسر برادر شما، از مزایده جلوگیری کنند.
اطلاعرسانی: اگر قرار باشد منزل به مزایده گذاشته شود، دادگاه باید به وراث اطلاع دهد و مراحل قانونی را طی کند. اگر تاکنون هیچ پیامی از دادگاه دریافت نکردهاید، ممکن است هنوز مراحل قانونی به پایان نرسیده باشد.
پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص در امور ارث و مهریه مشورت کنید تا بهترین راهکارها را برای حفاظت از حقوق خود اتخاذ کنید و از جزئیات دقیق پرونده مطلع شوید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

علی شریفی
خیار تخلف از شرط در صورت اسقاط کافه خیارات
در صورت ذکر کمیت یک ملک که بصورت تجزیه ناپذیر معامله گردیده،به صورت شرط صفت در فراز پایانی ذیل مبایعه نامه، اسقاط کافه خیارات به صورت چاپی در برگه های مبایعه نامه مشاورین املاک،موجب اسقاط خیار تخلف از شرط صفت(مساحت ملک) هم می شود؟رویه قضایی چگونه است؟ آیا دادگاه توجهی به شرط و حق فسخ ناشی از تخلف از شرط نمیکند؟

فاطمه اسلامپور
حضانت
سلام وقت بخیر میخاستم بدونم شرایط و مدارک لازم برای لغو یا سلب حضانت از مادر چی هست و برای قاضی چه مدارکی مستند هست؟

بیوک اسمعیلی
معامله
سلام من یک باب مغازه را بایک قطعه باغ معاوضه کردیم که باغ مال من بود قیمت باغ من یک میلیارد بود که به صاحب مغازه دادم مبلغ دو میلیارد مغازه را خریدم وچک دادم ولی چکها را ثبت نکردم وما در بنگاه معامله کردیم وقرار معامله هم این بود که اگرچکها وصول نگردیدمعامله به عنوان یک سوم ضرر وزیان خواهد کرد لی بعد گذشت چک اول که وصول نشد طرف یعنی صاب مغازه باغ را فروخته آیا حالا طرف میتواند ادعای فسخ معامله بکند