مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی شعبانی

مالیات برد آمد

سلام من یه شرکت تجهیزات پزشکی تاسیس کردم و کارکنان آن اعضای خانواده ام هستند چون حقوقی که به آنها میدم بدون قرارداد است برای مالیات بر درآمد چطوری میتونم این حقوق پرداختی رو جز هزینه کرد بذارم.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی حیدری

مالیات مارکت پلیس

سلام و وقت بخیر

یک سیستم تجمیع مالی چطوری مالیات رو مدیریت میکنه؟

برای مثال درگاه پرداخت زرین پال و درگاه پرداخت سپرده چطوری مالیات میدن؟

چون مبالغ تماما میاد به حساب این شرکت ها و اونا گاها کد مالیاتی از ما میگیرن، آیا کد مالیاتی رو بعدا میبرن میدن به اداره مالیاتی؟با اون کد مالیاتی که از ما میگیرن چیکار میکنن؟

پروفایل کاربر

سارا احمدی

مالیات فروش کالا در سایت خارجی

باسلام و روز به خیر. حوزه کاری من مدل سازی سه بعدی است. یعنی محصول و کالای فیزیکی تولید نمی کنم. درنهایت خروجی من فایلی است که می تواند دربرگیرنده یک مدل سه بعدی مانند مدل یک ساختمان باشد. مدتی است که درتلاشم مدل هایم را در یک سایت خارجی برای فروش بگذارم. البته به دلیل رقابت بسیار شدید در این حوزه و وجود تحریم ها ممکن است موفق نشوم. با این وجود سوال من این است که اگر بتوانم مدلی بفروشم باید به عنوان شخص حقیقی مالیات بپردازم؟ من مشکلی با دادن مالیات ندارم. مشکل من این است که خیلی در اینترنت سرچ کرده ام و می بینم اشخاص حقیقی که باید مالیات بپردازند کلی صورت حساب مالی و فاکتور و..... باید بتوانند صادر کنند و داشته باشند. من در نهایت تنها مدرکم بر میزان فروشم اطلاعات اکانتم در سایت خارجی است و هیچ مدرک مالی یا شرکت حقوقی و .... ندارم. خیلی ممنون می شوم مرا راهنمایی بفرمایید.

پروفایل کاربر

بی نام نامی

تصادف

من تصادف کردم و زیان دیدا هستم خسرات وسیله من از بیمه مقصر بیشتره ،چه جوری شکایت کنم ،