وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

بهنام کرامت آذر قوشچی

4 ماه پیش

فروش مال غیر

سلام.

من سال ۱۳۹۹ زمین قولنامه ای روبه مبلغ یک میلیارد و صد میلیون ریال به عنوان زمین مسکونی خریداری کردم.با استعلام از اداره املاک شهرداری و راه و شهرسازی متوحه شدم که زمین جز اراضی ملی و تحت مالکیت شهرداری میباشد.

۱.آیا من میتوانم با شکایت از فروشنده علاوه بره ثمن معامله مبلغی رو هم بعنوان غرامت با محاسبات بانک مرکزی از فروشنده دریافت کنم؟چی باید تو دادخواست بخوام

۲.از مشاور املاک(بنگاهی)به چه عنوان میتوانم شکایت کنم؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد سوالات شما درباره زمین خریداری شده که به عنوان اراضی ملی شناخته شده است، توضیحات زیر را ارائه می‌دهم:



  1. شکایت از فروشنده:



    • استرداد ثمن معامله: شما می‌توانید در دادخواست خود از فروشنده درخواست استرداد ثمن معامله (مبلغ پرداختی) کنید. این درخواست به دلیل بطلان معامله به علت مستحق‌للغیر بودن ملک مطرح می‌شود.

    • مطالبه غرامت: علاوه بر استرداد ثمن، می‌توانید درخواست مطالبه غرامت کنید. این غرامت می‌تواند شامل خساراتی باشد که به دلیل این معامله نادرست به شما وارد شده است. در دادخواست خود باید به ماده 3 قانون مسئولیت مدنی اشاره کنید که به شما اجازه می‌دهد خسارات ناشی از تقصیر طرف مقابل را مطالبه کنید.



  2. شکایت از مشاور املاک (بنگاه):



    • تقصیر در انجام وظایف: شما می‌توانید از مشاور املاک به دلیل تقصیر در انجام وظایف و عدم بررسی دقیق وضعیت ملک شکایت کنید. مشاور املاک موظف است قبل از انجام معامله، وضعیت حقوقی ملک را بررسی کند و به خریدار اطلاع دهد.

    • مطالبه خسارت: در صورتی که تقصیر مشاور املاک باعث ضرر و زیان شما شده باشد، می‌توانید خسارت وارده را نیز از او مطالبه کنید.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و قراردادها مشورت کنید تا بتوانید دادخواست خود را به بهترین شکل تهیه و ارائه کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرشاد الماسی

3 هفته پیش

اقدام برای فروش مال غیر

با سلام خدمت وکلای عزیز
20سال پیش پدرم زمینی را به صورت قولنامه ای و وکالت محضری از شخصی خریداری نموده ،)بعد از دو دست به صورت وکالت محضری، نفر سوم پدرم است ) اکنون پسر فروشنده با شماره موبایل پدرش (پدرش با توجه به کهولت سن وبیماری در بیمارستان بستری است 70 سال سن ) آگهی فروش همان زمین را در دیوار گذاشته و ما به طور اتفاقی متوجه شدایم
اکنون بهترین راه حل قضایی برای برخورد با این موضوع چیست ؟ ممنون میشم کامل و جامع توضیح دهید با توجه به این موضوع که میگویند برای فروش مال غیر کمتر از یک میلیارد (شاکی باید حداکثر یک سال پس از آگاهی از جرم شکایت کند، در غیر این صورت حق پیگیری را از دست می دهد.)

پروفایل کاربر

محمد معينی

6 ماه پیش

مطالبه سهم الارث

با سلام پدربزرگ بنده سال ۷۷ فوت شد و در آن زمان همسر،۴ پسر و سه دختر(فقط یکی از دخترها بخاطر ناشنوا بودن در خانه و با مادر زندگی میکرد) که از سال ۱۳۸۰ مغازه متعلق به ملک پدری در اختیار پدر بنده بوده و امورات مادر بزرگ و عمه ناشنوایم با توافق همه وراث رتق و فتق می‌شده که دوتن از پسران متوفی یعنی عموهای بنده بترتیب در سال‌های ۸۲ و ۱۴۰۳ فوت شدند ضمن اینکه با فوت مادر در سال ۸۹ عملا سرپرستی و نگهداری عمه دارای معلولیت بطور کامل بر عهده پدرم بوده و حال با گذشت ۲۳ سال عموی کوچک و فرزندان‌ عموهای فوت شده برخلاف توافق شفاهی اولیه هر چهار اولاد ذکور مدعی طلب ۲۳ سال کرایه شده اند، سوالی که دارم آیا این سکوت بیست و سه ساله مبتنی بر اصل اباحه تلقی نمی‌گردد چرا که هیچ اعلام نارضایتی از تصدی مغازه توسط پدر من به عوض نگهداری عمه معلول که طبق توافق بر عهده هر چهار برادر بوده در این مدت صورت نگرفته.

پروفایل کاربر

مجید ملک پور

1 سال پیش

انتقال از خدمات مدیریت کشوری به شهرداری

سلام.
بنده کارمند رسمی دانشگاه تهران بوده و الان مامور در شهرداری رشت هستم. آیا میتوانم انتقال دائم به شهرداری رشت بگیرم؟ دانشگاه مدیریت خدمات کشوری هست و شهرداری نهاد عمومی غیردولتی می باشد. ضمناً تعدادی از آموزش و پرورش و اداره ورزش و جوانان انتقال دایم گرفته اند.
سپاسگزارم