وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اسماعیل دُرّی

1 ماه پیش

صلاحیت وچهارچوب اختیارات دهیار

سلام آیا دهیاری میتواند محلی که خارج از سند مالکیت اشخاص حقیقی است را اضافه به سند مالکیت نامه صادر کند و آیا اصلا دهیاری صلاحیت دارد ؟؟نمونه اینکه شخصی حریم قانونی قنات را متصرف شده بدون اینکه مدرکی داشته باشد تصرف نموده وکارشناسان محترم اعلام نمودند محل خارج از سند مالکیت متصرف وجز حریم قانونی قنات مزرعه....می‌باشد ودهیار نامه به کارشناس مستقیم زده ملک جلوی منزل مسکونی متصرف با رعایت نمودن حریم خیابان مابقی ملک اضافه سند به مالکیت خود متصرفه.ایا قانون منعی نموده و راهنمایی می‌خوام ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 روز پیش

سلام و وقت بخیر،


در پاسخ به سوال شما درباره صلاحیت دهیاری در اضافه کردن زمین به سند مالکیت و تصرف حریم قانونی قنات، نکات زیر قابل توجه است:



  1. صلاحیت دهیاری: دهیاری‌ها به عنوان نهادهای محلی، وظایف و اختیارات محدودی دارند که شامل امور اجرایی و خدماتی در محدوده روستا می‌شود. دهیاری‌ها به طور کلی صلاحیت صدور نامه برای اضافه کردن زمین به سند مالکیت افراد را ندارند. این امور باید از طریق ادارات ثبت اسناد و املاک و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه انجام شود.



  2. حریم قانونی قنات: حریم قانونی قنات‌ها جزء اراضی عمومی و ملی محسوب می‌شود و تصرف آن بدون مجوز قانونی امکان‌پذیر نیست. طبق قانون، هرگونه تصرف یا تغییر کاربری در حریم قنات‌ها باید با مجوز مراجع ذی‌صلاح و با رعایت مقررات مربوطه انجام شود.



  3. اقدامات قانونی: در صورتی که شخصی بدون مجوز قانونی اقدام به تصرف حریم قنات کرده باشد، می‌توانید موضوع را به مراجع قانونی مربوطه مانند اداره منابع طبیعی یا دادگستری گزارش دهید تا اقدامات لازم برای رفع تصرف غیرقانونی انجام شود.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور اراضی و املاک مشورت کنید تا راهنمایی دقیق‌تری دریافت کنید و در صورت لزوم، اقدامات قانونی لازم را انجام دهید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ابراهیم بیغش

2 سال پیش

وصیت نامه خودنوشت

دادگاه وصیت نامه خودنوشت مرحوم پدرمان که با خط و امضای ایشان است بدلیل نداشتن تاریخ نگارش حکم به نپذیرفته داده است ، آیا صحیح است و قابل اعاده دادرسی میباشد

پروفایل کاربر

رضا رنجبر

2 ماه پیش

ابراء نفقه آینده توسط زوجه

باسلام

لطفأ راهنمایی کنیدممنون

همسرم(زوجه) میخواست نفقه آینده تا زمان عده خودش را صلح کند.رفتیم محضر گفتند صلح نفقه آینده چون هنوز اتفاق نیفتاده امکان ندارد....

اگر سند عادی و دست نویس بنویسیم که همسرم(زوجه) بارضایت کامل نفقه آینده تا زمان عده ی خودش را ابراء نموده و امضا و انگشت بزنیم ...بنده (زوج)قصد دارم دادخواست طلاق بدم ...آیا بعداز در مراحل صدور رای طلاق این سند معتبره ؟ یا باید نفقه ایام عده را بهشون پرداخت کنم تا رای طلاق صادر بشه؟

پروفایل کاربر

امیر حسینی

8 ماه پیش

تسویه الباقی ثمن توسط مالک جدید

سلام وقتتون بخیر، ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل و انتقال سند خانه در دفترخانه انجام شده و حدود ¾ مبلغ هم دریافت شده و مابقی پول هم باید چند روز دیگه گرفته بشه تا خانه تحویل داده بشه(طبق دست نوشتی که از مالک جدید گرفته شده که تاریخ دریافت وجه و مبلغ مشخص شده)

- سوالم اینه که اگر طبق تاریخ مابقی پول رو ندن درحالیکه که از چند روز قبل اطلاع دادیم برای تخیله منزل؛ما اقدام قانونی میتونیم انجام بدیم تا سریعاً تسویه بشه؟!
چطور باید ملزم به پرداختشون کرد؟
تشکر از پاسختون????