
مهدی بالدی
پیگیری
سلام .بنده یک ماه هست شکایتی مبنی بر موضوع خیانت در امانت تقدیم دادسرا کردم و مدارک و مستندات مربوطه را جهت رسیدگی به پرونده در اختیار قرار دادم اما هنوز هیچ تماسی از سمت نهاده مربوطه دریافت نکردم .با توجه به گذشت این مدت زمان ایا روند رسیدگی به پرونده طبیعیه یا نیاز هست خودم پیگیر باشم؟ایا راهی برای تسریع روند کار وجود دارد یا خیر؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام. در مورد شکایت خیانت در امانت و روند رسیدگی به پرونده، نکات زیر را در نظر داشته باشید:
روند طبیعی رسیدگی: در سیستم قضایی، رسیدگی به پروندهها ممکن است به دلیل حجم کاری دادسراها و دادگاهها زمانبر باشد. یک ماه زمان معقولی برای شروع رسیدگی است، اما اگر احساس میکنید که تأخیری بیش از حد معمول وجود دارد، میتوانید پیگیری کنید.
پیگیری پرونده: میتوانید با مراجعه به شعبه دادسرا یا دادگاه مربوطه، از وضعیت پرونده خود مطلع شوید. همچنین میتوانید از طریق سامانههای الکترونیکی قضایی، وضعیت پرونده را پیگیری کنید.
تسریع روند کار: اگر مدارک و مستندات کاملی ارائه دادهاید و همچنان تأخیر وجود دارد، میتوانید با ارائه درخواست کتبی به دادسرا، تقاضای تسریع در رسیدگی به پرونده را مطرح کنید.
مشاوره حقوقی: در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، میتوانید با یک وکیل مشورت کنید تا بهترین راهکارها برای پیگیری و تسریع روند پرونده را به شما ارائه دهد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

نجمه بروغنی
مسئولیت در ساختمان
دوسال ملکی رو ساکن شدیم،وقتی آمدیم اینجا بخاطر اختلافات پیش آمده قبل از ساکن شدن ما هیچکس مسئولیت ساختمان ۴ واحدی رو قبول نمیکرد،ما به ناچارقبض وسرویس آسانسور روانجام میدادیم.طبقه ۴ دردادن شارژاذیت میکردودیگه چندبارنمیدادتااینکه ما گفتیم اگه قرار بدحسابی کنند همبن دو مسئولیت هم قبول نمیکنیم.کلیدآسانسوربخاطرگم نشدن و مشکلی پیش نیاد،چون تقریبا یکسال هست سرویس نشده رو نگه داشتیم،چندبار متذکر شدیم که سرویس نشده آسانسور و علارغم میل باطنی گفتیم هزینه بپردازیدتاسرویس کاربیاد ولی توجهی نکردن.سوال بنده اینست اگه خسارت جانی یا مالی پیش بیادما مقصریم؟چون گویی بخاطر مسائل دیگر،عمدا ميخواهندمابه درد سربیفتیم
ما ققط شفاهی دو تا کار رو قبول کرده بودیم و طی جلسه یا کتبی نبوده است

ت م
ازدواج
باسلام پرونده ای مطرح شده است؛ دختری به سن ۲۰ سالگی رسیده و قصد ازدواج با شخص معینی را دارد اما پدر ایشان همسر دیگری اختیار نموده و در استان دیگری سکونت داشته و دختر ایشان نیز هیچ گونه دسترسی به وی نداشته تا رضایت او به منظور ازدواج با مخاطب مورد نظر خویش را جهت ثبت در دفتر ازدواج دریافت نماید. در این حالت تکلیف چیست؟

محمد احمدی
آیا شریک بدون اذن شریک دیگر می تواند تمامی کالاها را بردارد
با سلام بنده مدت ۱۰ سال مغازه ای اجاره کردم یکی از دوستانم بعد از مدتی و با اسرار مبنای بر اینکه شرکت کنیم در مغازه اجاره ای بنده مشغول به کار شدن در سال ۱۴۰۳ بدون اجازه من درب گاو صندوق را باز نموده و تمامی سنگ های گرانبها را خارج نمودن هم شاهد دارم و هم شریکم اقرار نموده چون مال برداشته شده مشاع بوده مشمول خیانت در امانت و سرقت نمی شود ،میگن دادخواست استرداد مال الشرکه را باید در دادگاه مطرح نماییم .لطفا راهنمایی میفرمایید.