وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

نگار بهرامی

2 ماه پیش

طلاق غیابی

سلام من توعقدم وطلاقم ازنوع بائن خلع هست ومهریه رو نبخشیدم میخواستم بدونم بعد از طلاقم شوهرم میتونه طلاق رو باطل کنه؟ یا رجوع کنه طلاقم غیابی هست اوم اصلا به دادگاه نیامده وابلاغیه هارو نگاه نمیکنه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

در مورد طلاق بائن خلع، باید به نکات زیر توجه داشته باشید:



  1. عدم امکان رجوع در طلاق بائن: طبق ماده ۱۱۴۴ قانون مدنی، در طلاق بائن برای شوهر حق رجوع وجود ندارد. بنابراین، در صورتی که طلاق شما از نوع بائن خلع باشد، شوهر شما نمی‌تواند به این طلاق رجوع کند.



  2. عدم امکان ابطال طلاق توسط شوهر: اگر طلاق به صورت قانونی و با رعایت تمامی مراحل و شرایط لازم انجام شده باشد، شوهر شما نمی‌تواند به تنهایی آن را باطل کند. ابطال طلاق نیازمند دلایل قانونی و اثباتی است که باید در دادگاه مطرح شود.



  3. غیابی بودن طلاق: اگر طلاق به صورت غیابی صادر شده باشد و شوهر شما به دادگاه نیامده باشد، این موضوع بر اعتبار طلاق تأثیری ندارد، مگر اینکه شوهر دلایل قانونی برای اعتراض به حکم غیابی داشته باشد و در مدت زمان مشخص قانونی اعتراض خود را ثبت کند.




در نهایت، برای اطمینان بیشتر و دریافت راهنمایی دقیق‌تر، پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

دینا دانایی

4 هفته پیش

انحصار ورثه

سلام وقتتون بخیر،خواستم بدونم برای انحصار ورثه میشه به وکیل وکالت داد،آخه وکیل خانوادگی گفتن بخاطر سختگیری های که وجود داره خود ورثه باید در بیشتر مراجع حضور داشته باشن،گفته ی ایشون صحت داره یا خیر؟

پروفایل کاربر

الهه ویسه

3 ماه پیش

وکالت نامه

مادرم دو دانگ از شش دانگ یک خانه رو به عنوان مهریه به عروسش داده که سند دفترچه ای دارد و برادرم در سال 95 معادل ریالی این دو دادنگ را از پدرم گرفته و با وکالت دو دانگ از خانه را به نام مادرم زده اما دنبال سند گرفتن به نام مادرم نرفته و ادعا میکند که من و خانمم هیچ ادعایی دیگر نسبت به این ملک نداریم ولی من به عنوان خواهر اعتمادی ندارم الان پدرم فوت کرده ومادرم هم الزایمر دارد چه کار باید کنیم که بعد از فوت مادر برادرم این دو دانگ را بر ندارد/

پروفایل کاربر

محمد موسوی

2 سال پیش

انتقال سند ملکی

با سلام.
قبلاً ملکی توسط شخص فروشنده (x) به خریدار (y) فروخته شده است. معامله از طریق مبایعه نامه در بنگاه املاک صورت گرفته و بدون کد رهگیری میباشد. ((معامله با قیمت توافقی انجام گرفته و مبلغی در قولنامه نوشته نشده است. خریدار(y) پذیرفته است که کلیه هزینه های مربوط به انتقال سند، دارایی، شهرداری و ... را پرداخت نماید و ضمنا طرفین معامله با هم آشنایی داشته و اعتماد کامل به همدیگر دارند.))
سند ملک مورد معامله، ششدانگ (تکبرگ) بوده و ملک دارای گواهی پایان کار شهرداری بوده و کلیه مدارک (سند و پایانکار)، تحویل شخص y شده است.
در طول این مدت، شخص y بنا به دلایلی از جمله عدم حضور و عدم آشنایی به قوانین معاملات و ...، نسبت به انتقال سند بنام خود اقدامی انجام نداده و متاسفانه شخص x به تازگی فوت شده اند.
((نکته: شاهدین امضا کننده ذیل قولنامه، 3 ورثه ی شخص x بوده و فرد x فقط دارای همین 3 ورثه میباشد و ورثه ی دیگری ندارد.))
سوال: حال شخص خریدار (y) برای انتقال و صدور سند جدید بنام خود، باید از چه طریقی اقدام نموده و مراحل آن چیست؟؟