
نگار ن
چک شخص دیگر در معاملات
در فروش یه زمین خریدار چک پدرش رو بابت ثمن معامله داده ،آیا مشکلی پیش میاد؟ نیاز به تعویض چک هست یا اینکه پدرشون بیاد زیر قولنامه امضا کنه اکی هست؟
چی متنی باید نوشته بشه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
در مورد استفاده از چک شخص ثالث (در اینجا پدر خریدار) برای پرداخت ثمن معامله، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید مد نظر قرار گیرد:
قبول چک شخص ثالث: اگر فروشنده چک شخص ثالث را به عنوان پرداخت ثمن معامله قبول کند، به طور کلی مشکلی وجود ندارد. اما باید توجه داشت که در صورت بروز مشکل در وصول چک، فروشنده باید به صادر کننده چک (پدر خریدار) مراجعه کند، نه به خریدار اصلی.
امضای پدر خریدار: برای اطمینان بیشتر، میتوانید از پدر خریدار بخواهید که زیر قولنامه را به عنوان ضامن امضا کند. این کار میتواند تضمینی برای وصول چک و تعهدات مالی باشد.
متن پیشنهادی برای امضا: میتوانید متنی مشابه زیر را در قولنامه اضافه کنید:
اینجانب [نام و نام خانوادگی پدر خریدار] به شماره ملی [شماره ملی] به عنوان ضامن، تعهد مینمایم که در صورت عدم وصول چک شماره [شماره چک] به مبلغ [مبلغ چک] ریال که به عنوان بخشی از ثمن معامله ارائه شده است، مسئول پرداخت آن باشم.
امضا: [امضای پدر خریدار]
مشاوره با وکیل: توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور قراردادها مشورت کنید تا از صحت و کامل بودن مدارک و مستندات اطمینان حاصل کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

رویا مرادی
سوال راجع ب ختم پروندع
سلام من بابت مهریه خودم ماشینی توقیف کرده بودم حالا از طریق دفتر ک ازدواجم ثبت شده درخواست ختم پرونده دادم تا بتونم رفع توقیف بگیرم تا وسیله نقلیه برع برای مزایده الان از طریق ثبت من پیگیری میکنم زده ارسال نامه مکانیزه ارجاع شده یعنی چی

شهرام صارمی
مطالبه ی ثمن
پدرم ثمن آپارتمانی که برادرم خریداری کرده است را از حساب خودش پرداخت کرده است و در بیع نامه هم پرداخت ثمن از جانب پدرم( از طریق واریز از حساب پدرم به حساب فروشنده) ذکر شده است حال اینکه پدرم ثمن پرداختی را میتواند از برادرم پس بگیرد؟؟ لازم به ذکر است ملک مذکور از مالکیت فروشنده مستقیم به برادرم منتقل شده است.
و نکته بعدی اینکه ثمن پرداختی را پدرم به برادرم قرض داده و اینجانب هم شاهد اینکه ثمن پرداختی به عنوان قرض به بردارم داده شده است هم میباشم
اما برادرم حاضر به استرداد ثمن به پدرم نمیباشد
راه حل چیست؟؟

مسعود رض
شرح ذیل
تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.
خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا همسرایثارگر با بیش از 30 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟