مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نگار ن

5 ماه پیش

چک شخص دیگر در معاملات

در فروش یه زمین خریدار چک پدرش رو بابت ثمن معامله داده ،آیا مشکلی پیش میاد؟ نیاز به تعویض چک هست یا اینکه پدرشون بیاد زیر قولنامه امضا کنه اکی هست؟

چی متنی باید نوشته بشه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

در مورد استفاده از چک شخص ثالث (در اینجا پدر خریدار) برای پرداخت ثمن معامله، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید مد نظر قرار گیرد:



  1. قبول چک شخص ثالث: اگر فروشنده چک شخص ثالث را به عنوان پرداخت ثمن معامله قبول کند، به طور کلی مشکلی وجود ندارد. اما باید توجه داشت که در صورت بروز مشکل در وصول چک، فروشنده باید به صادر کننده چک (پدر خریدار) مراجعه کند، نه به خریدار اصلی.



  2. امضای پدر خریدار: برای اطمینان بیشتر، می‌توانید از پدر خریدار بخواهید که زیر قولنامه را به عنوان ضامن امضا کند. این کار می‌تواند تضمینی برای وصول چک و تعهدات مالی باشد.



  3. متن پیشنهادی برای امضا: می‌توانید متنی مشابه زیر را در قولنامه اضافه کنید:


    اینجانب [نام و نام خانوادگی پدر خریدار] به شماره ملی [شماره ملی] به عنوان ضامن، تعهد می‌نمایم که در صورت عدم وصول چک شماره [شماره چک] به مبلغ [مبلغ چک] ریال که به عنوان بخشی از ثمن معامله ارائه شده است، مسئول پرداخت آن باشم.
    امضا: [امضای پدر خریدار]


  4. مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور قراردادها مشورت کنید تا از صحت و کامل بودن مدارک و مستندات اطمینان حاصل کنید.





هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا برخورداری

6 ماه پیش

قرعه کشی خانگی

سلام مخلصیم خوبین



یه سوال داشتم از خدمتتون من تو یک قرعه کشی (که هر ماه پول میدی و هر ماه یکی اسمش در میاد) شرکت کردم و وقتی که اسمم درومد یسری مشکلات برام پیش اومد نتونستم پرداخت کنم ، در حال حاضر یکی از اعضا ازم شکایت کرده پرونده رفته شورای حل اختلاف ،



مبلغ کسی که میبره هم 28 میلیونه و هر کدوممون نفری 4 تومن ماهی می‌دادیم و من دو ماه رو پرداخت کردم یعنی 8 میلیون



راهکار هست که بگین بتونم باهاش کاری بکنم

پروفایل کاربر

علیرضا قربانی

2 سال پیش

حادثه در مدرسه

با سلام پسرم دانش آموز کلاس چهارم می باشد در یک حادثه ناخواسته دندان همکلاسیش شکسته می شود داستان از این قرار می باشد پسرم مورد هجمه با مشت قرار می گیرد برای دفاع از خودش نشسته و سر خود را با دست هاش محافظت می کند فرد مهاجم از غافل بودن پسرم پشت سرش قرار می گیرد پسرم وقتی از جایش بلند می شود پشت سرش به دندان فرد مهاجم برخورد می کند این حادثه در مدرسه و شاهد هم تایید می کند حکم دادگاه یا قاضی چه می باشد با تشکر

پروفایل کاربر

مسعود نظام زاده

8 ماه پیش

رفع محدودیت گواهینامه رانندگی

سلام ،بنده 27ساله گواهینامه رانندگی موتورسیکلت وماشین دارم،چند بار تمدید کردم،آخرین بار 10 ساله ومدرک نظام وظیفه نمی خواست ،العان که مراجعه کردم برای تمدیدبا توجه به اینکه معافیت پزشکی اعصاب وروان (افسردگی)داشتم ،من را فرستادن کمسیون پزشکی ،وپزشک که من را دیدن ،مشکل را پرسیدن،بنده هم گفتم این موضوع مربوط به همان موقع بده وبنده چند سالی هست هیچ مشکلی ندارم،العان که کارت گواهینامه برای من صادر شده با کد محدودیت 64صادر شده ،که میشه رانندگی با موتورسیکلت تا125سی سی بنده ساکن اصفهان هستم وبرای رفع این محدودیت راهنمایی کنید چگونه وکجا اقدام کنم.