مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نرجس صادقی

پرداخت نکردن دستمزد

سلام وقتتون بخیر بند در خانه خیاطی می‌کنم برای یک مشتری لباس دوختم و ایشون لباس و یکشنبه بردند و پنجشنبه به من پیام دادن که لباس خرابه و اومدن لباس دخترشون هم بردن گفتن که پایین لباس دخترشونم خرابه ولی خودشون گفتن که هزینه پرداخت می‌کنند ولی الان طی دو روز پرداخت نکردن و من پیام دادم که بیان لباس تحویل بدن و خسارت بگیرند اگر خیلی خرابه و درست نمیشه ولی ایشون پیام دادن که زنگ زدن اتحادیه و امور مالیات که ببینن کار من قانونیه یا غیر قانونیه الان چه اتفاقی میوفته ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد وضعیت شما، چند نکته حقوقی وجود دارد که می‌توانید در نظر بگیرید:



  1. قرارداد و توافقات: اگر شما با مشتری خود توافق شفاهی یا کتبی درباره دوخت لباس داشته‌اید و مشتری بعد از تحویل لباس اعلام کرده که لباس خراب است، بهتر است سعی کنید با مشتری به توافق برسید و مشکل را حل کنید. پیشنهاد شما برای تحویل لباس و دریافت خسارت می‌تواند راه‌حل مناسبی باشد.



  2. گزارش به اتحادیه و مالیات: اگر مشتری به اتحادیه یا اداره مالیات گزارش داده باشد، ممکن است این موضوع توسط این نهادها بررسی شود. در ایران، فعالیت‌های خانگی مانند خیاطی ممکن است تحت شرایط خاصی نیاز به مجوز نداشته باشند، اما اگر بخواهید به صورت حرفه‌ای و در مقیاس بزرگ‌تر فعالیت کنید، ممکن است نیاز به ثبت کسب و کار و پرداخت مالیات داشته باشید.



  3. پیشنهادات:



    • اگر مشکل لباس قابل حل است، سعی کنید با مشتری به توافق برسید و مشکل را برطرف کنید.

    • اگر فعالیت شما به صورت حرفه‌ای و با حجم بالا است، ممکن است بخواهید کسب و کار خود را ثبت کنید و از نظر مالیاتی وضعیت خود را روشن کنید.

    • با یک مشاور حقوقی یا حسابدار مشورت کنید تا از وضعیت قانونی فعالیت خود مطلع شوید و اقدامات لازم را انجام دهید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

خالد زندی

کلاه برداری

سلام بنده بایکنفراشناشدم گفت کارم واردکردن کولرگازی ازاستانهای دوربودقرارشدبرای بنده بفرستن باراهنمایی یکنفر منکل پولوحواله کردم اماالان هردوزدن زیرش هیچ مدرکی هم ندارم بجز حواله بانکی

پروفایل کاربر

مصطفی احیایی

عدنم پرداخت وجه توسط مشتری

با سلام

برای مغازه شخصی تابلو ساختم طبق طرح ارائه شده و تایید شده توسط مشتری

بعد از نصب با بس ادبی و داد و بیداد جلوی دیگران و تحقیر شخصیت بنده ادعا کرد که اونی که میخواست نیست ...

هر کاری که میتونستم کردم کوتاه اومدم بلکه کار حل بشه ..

متاسفانه نشد ..

چطور میتونم پولمو بگیرم ۲۷میلیون تومان هست .

ممنون

پروفایل کاربر

ناصری ناصری

تصحیح کد اینتا و دریافت مجوز های لازم

وقت بخیر

چالش اصلی ما الان در حوزه مجوز و مالیات هست

ما کد اینتا رو بجای اینکه بازرگانی بزنیم خدماتی زدیم برای اصلاح به اداره مالیات مراجعه کردیم گفتن باید مجوز داشته باشید تا بشود این اصلاح را انجام داد. سایت ما در حوزه فروش کتاب و نوشت افزار هست. به درگاه ملی مجوز ها مراجعه کردیم و فروش کالا " پروانه کسب عرضه انواع کالا در فروشگاه های مجازی" و این مورد رو انتخاب کردیم منتها مواردی دارد که ما نمیدونیم از کجا باید این مجوز ها رو کسب کرد.

بطور مثال :

تصویر تاییدیه ویژگی های تخصصی کسب و کار مجازی توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

یا

تصویر گواهی صلاحیت فنی از سازمان فنی و حرفه‌ای ویاسازمان هاودستگاه هایی که مطابق مقررات مکلف به صدورپروانه تخصصی وفنی می باشند.

این دو تا مجوز رو باید از کجا بگیریم؟