وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

نرجس صادقی

پرداخت نکردن دستمزد

سلام وقتتون بخیر بند در خانه خیاطی می‌کنم برای یک مشتری لباس دوختم و ایشون لباس و یکشنبه بردند و پنجشنبه به من پیام دادن که لباس خرابه و اومدن لباس دخترشون هم بردن گفتن که پایین لباس دخترشونم خرابه ولی خودشون گفتن که هزینه پرداخت می‌کنند ولی الان طی دو روز پرداخت نکردن و من پیام دادم که بیان لباس تحویل بدن و خسارت بگیرند اگر خیلی خرابه و درست نمیشه ولی ایشون پیام دادن که زنگ زدن اتحادیه و امور مالیات که ببینن کار من قانونیه یا غیر قانونیه الان چه اتفاقی میوفته ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد وضعیت شما، چند نکته حقوقی وجود دارد که می‌توانید در نظر بگیرید:



  1. قرارداد و توافقات: اگر شما با مشتری خود توافق شفاهی یا کتبی درباره دوخت لباس داشته‌اید و مشتری بعد از تحویل لباس اعلام کرده که لباس خراب است، بهتر است سعی کنید با مشتری به توافق برسید و مشکل را حل کنید. پیشنهاد شما برای تحویل لباس و دریافت خسارت می‌تواند راه‌حل مناسبی باشد.



  2. گزارش به اتحادیه و مالیات: اگر مشتری به اتحادیه یا اداره مالیات گزارش داده باشد، ممکن است این موضوع توسط این نهادها بررسی شود. در ایران، فعالیت‌های خانگی مانند خیاطی ممکن است تحت شرایط خاصی نیاز به مجوز نداشته باشند، اما اگر بخواهید به صورت حرفه‌ای و در مقیاس بزرگ‌تر فعالیت کنید، ممکن است نیاز به ثبت کسب و کار و پرداخت مالیات داشته باشید.



  3. پیشنهادات:



    • اگر مشکل لباس قابل حل است، سعی کنید با مشتری به توافق برسید و مشکل را برطرف کنید.

    • اگر فعالیت شما به صورت حرفه‌ای و با حجم بالا است، ممکن است بخواهید کسب و کار خود را ثبت کنید و از نظر مالیاتی وضعیت خود را روشن کنید.

    • با یک مشاور حقوقی یا حسابدار مشورت کنید تا از وضعیت قانونی فعالیت خود مطلع شوید و اقدامات لازم را انجام دهید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

وحید حسینی

سرقفلی مغازه

پدر بنده سرقفلی مغازه ای را در سال 56 برای من میخرد
و صاحب سرقفلی برای رضایت از صاحب ملک یک دسته نوشته مینویسد که اینجانب مغازه را با اجازه صاحب ملک واگذر میکنم به پدر بنده و خودش با صاحب ملک امضا میکنند ولی پدر بنده این دست نوشته را امضا نمیکند و شفاهی اعلام میکند من مغازه برای پسرم(یعنی بنده) خریدم
و از سال 56 به بعد تمام قراردادهای مغازه هر سه سال با صاحب ملک با بنده تنظیم شده و تمام مبالغ هم بنده پرداخت کردم و رسیدش هم موجود هست.
در سال 63 بنده از صاحب ملک بابت اینکه برای امضا قرار داد با من حضور نمیابند شکایتی تنظیم میکنم و دادگاه در حضور من و صاحب ملک گزارش اصلاحی صادر میکند که در ان قید میشود بنده ازین پس مستاجر و صاحب سرقفلی میباشم و متن قرار داد در همان گزارش اصلاحی گنجانده میشود
پدر در سال 96 فوت کرده و الان برادر های من از من شکایت کردند که این مغازه برای پدر ما هست چون میگن صاحب سرقفلی قبلی نوشته که مغازه را به پدرم فروخته
باتوجه به این که پدرم امضا نکرده و اصلا هیچ قراردادی با صاحب ملک ندارد. برادرام میتونن مغازه از من بگیرند؟درضمن صاحب ملک هم در سال 98 فوت کرده است.
و پدرم در این 40 سال که مغازه دسته من بود هیچ شکایتی نکرده
و تمام جوتز مغازه از ابتدا (سال 63) تا الان بنام من میباشد
ممنون میشم راهنمایی کنین.

پروفایل کاربر

سیروس قربانی

توقیف یا برداشت از اموال و حسابهای مدیر عامل

با سلام،شرکت سهامی خاص که مسئولین آن سه برادر می باشند بنا بر رای دادگاه محکوم به پرداخت شده اند .استعلام حسایهای شرکت و ثبت ،با خالی کردن حسابها برابر بدهی نمی شود.1طبق چه ماده قانون میتوان تقاضای توقیف یا برداشت از اموال و حسابهای مدیر عامل و سایر ین نمود،2- امکان پلمب شرکت و دا گرفتن حکم جلب مدیرعامل چگونه است؟با تشکر