
مهران مظفریان
مفقودی چک
سلام
چک از مشتری دستم بوده و بدلیل کمبود موجودی برگه کردم و براش اجراییه و نوبت اجرا گرفتم ولی چک مفقود شده و پیشم نیست. تکلیف کار ما چی میشه. ممنون
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
در صورتی که چک شما مفقود شده است و اجراییه نیز صادر شده باشد، باید به نکات زیر توجه کنید:
1. گزارش مفقودی چک:
- در ابتدا باید موضوع مفقودی چک را به پلیس و دادگاه اطلاع دهید و گزارش مفقودی چک را ثبت کنید. این کار به شما کمک میکند تا در صورت سوءاستفاده احتمالی از چک، مسئولیتی متوجه شما نباشد.
2. درخواست توقف عملیات اجرایی:
- با توجه به مفقودی چک، میتوانید به دادگاه درخواست دهید که عملیات اجرایی مربوط به چک را متوقف کند. این درخواست باید به صورت کتبی و همراه با دلایل و مستندات مربوطه به دادگاه ارائه شود.
3. اقدامات قانونی:
- در صورتی که چک به هر طریقی به دست شما برسد، میتوانید ادامه عملیات اجرایی را پیگیری کنید. اما تا آن زمان، به دلیل مفقودی چک، ممکن است عملیات اجرایی متوقف شود.
4. مشاوره حقوقی:
- توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور چک و اجرای احکام مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی را برای شما ارائه دهد.
در نهایت، باید توجه داشته باشید که هرگونه اقدام قانونی باید با دقت و با رعایت قوانین مربوطه انجام شود تا حقوق شما حفظ شود.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مهدي محمدي
استرداد اجراييه چك صيادي در اجراي احكام دادگاه بخش
سلام
اگر در خصوص چكى كه مستقيما درخواست صدور اجراييه شده و رفته دادگاه بخش و رفته اجراي احكام ، اگر خواهان يك لايحه به اجرا احكام بده و متنش اين باشه : درخواست استرداد اجراييه وا خواستارم
حالا چند سوال
١)آيا خواهان ميتونه دوباره و از اول درخواست صدور اجراييه كنه ؟ يا بايد به اجراي احكام لايحه بزنه و ادامه رسيدگي و اجرا رو بخواد
٢)در اينجا تصميم نهايي يا قراري (يا هر اطلاع رساني ديگه اي) به خواهان بابت استرداد اجراييه در سامانه ثنا ابلاغ ميشه؟ اگر ميشه موضوع تصميم چيه يا به طريق ديگه اي به خواهان ابلاغ ميشه (همچون پيامك مبني بر مختومه شدن )؟
چه از طرف اجراي احكام دادگاه بخش چه از طرف دادگاه بدوي(احتمالا اجرا احكام قراري صادر نميكنه) يا مثلا طبق دستورالعمل پرونده از أمار كسر و بايگاني بشه به ثناي طرفين ابلاغيه ميره يا كسر از آمار و بايگاني شدن رو در روند كار درج ميشه و يا به طريق ديگري همچون پيامك به طرفين ابلاغ ميشه؟
ضمنا اگر خواهان وكيل داشته باشه به خود خواهان ابلاغ يا پيامكي ميره؟؟؟
٣)اين لايحه أي كه خواهان داده گذشت محسوب ميشه يا چيز ديگه اي
٤)بعد از ارسال لايحه خواهان؛ خوانده ميتونه بموجب لايحه به اجراي احكام درخواست رفع انسداد حساب بده؟ اگر بله تعارضي با منافع خواهان داره؟
ضمنا دادگاه رسيدگي كننده دادگاه بخش بوده و سوال دوم مهمتره
ممنون و تشكر از دوستان زحمتكش حقوقي