
ص ز
پدرم میگن منو از خونه میندازن بیرون
سلام وقت بخیر پدر من بهم گفتن اگه با پارتنرم برم بیرون و قبل غروب افتاب خونه نباشم منو خونه راه نمیدن، میخواستم بدونم به صورت قانونی همچین حقی رو دارن یا نمیتونن؟ خونه به اسم خودشونه و مالک هستن
خودم ۲۴ سالمه
چند بار شده دیرتر برگشتم خونه درو از پشت قفل کردن و کلید هم انداختن پشت در که نتونم با کلید باز کنم با پادرمیونی خواهرم یا کلی التماس کردن باز کردن، مامانمم همکاری دارن باهاشون ،میتونن همچین کاری کنن؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
در مورد سوال شما، باید توجه داشت که در حقوق ایران، والدین مسئولیت تربیت و نگهداری فرزندان خود را دارند، اما این مسئولیتها باید در چارچوب قانونی و با احترام به حقوق فردی فرزندان انجام شود. با توجه به اینکه شما ۲۴ ساله هستید و به سن قانونی رسیدهاید، به طور کلی والدین نمیتوانند شما را از حقوق قانونیتان محروم کنند. با این حال، برخی نکات مهم وجود دارد:
مالکیت خانه: اگر خانه به نام والدین شماست و آنها مالک قانونی آن هستند، از نظر قانونی حق دارند که تصمیم بگیرند چه کسی در خانه زندگی کند. اما این موضوع باید با احترام به حقوق فردی و انسانی انجام شود.
حقوق فردی: شما به عنوان یک فرد بالغ حق دارید تصمیمات شخصی خود را بگیرید. والدین نمیتوانند شما را مجبور به انجام یا عدم انجام کاری کنند، مگر اینکه این کار خلاف قانون باشد.
تفاهم و گفتگو: در بسیاری از موارد، مشکلات خانوادگی با گفتگو و تفاهم قابل حل هستند. پیشنهاد میشود با والدین خود در محیطی آرام و دوستانه صحبت کنید و تلاش کنید تا به یک تفاهم مشترک برسید.
مشاوره حقوقی: در صورتی که احساس میکنید حقوق شما به طور جدی نقض میشود، میتوانید با یک وکیل مشورت کنید تا به شما راهنمایی حقوقی بیشتری ارائه دهد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مهدی شبانیان
ضرب و جرح پسرم در مدرسه
با سلام و عرض ادب
در روز چهارشنبه هفته گذشته پسرم در کلاس درس با یکی از همکلاسی هایش بر سر موضوعی اختلاف پیدا می کند و ایشان با مشت به صورت فرزندم میزند و باعث شکستگی بینی ایشان می شود. مدارک موجود هست. بنده چجوری میتونم پیگیری کنم که حق و حقوقی از فرزندم ضایع نشود. ممنون میشم

مسعود رض
شرح ذیل
تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.
خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا همسرایثارگر با بیش از 30 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟

امیر امیری
شرط داوری
سلام وقت بخیر
من قراردادی رو با فردی زمینه سرمایه گذاری و مشارکت امضا کردم که در آن شرط داوری مطرح شده در حین قرارداد هیچگونه مشکلی نداشتیم و نداریم ولیکن پس از پایان قرارداد و اتمام قرارداد در خواست مطالبه وجه رو کردم که ایشان میگوید باید برویم داوری در صورتیکه در حین قرار داد مشکلی نداشتیم و همه چیز در قرارداد قید شده پس از اتمام قرارداد بدون هیچ کم و کاستی و بدون هیچ قید و شرطی اصل یرمایه عودت داده میشود بازهم شرط داوری روی این قرارداد صدق میکند؟
و اینکه ممنون میشم راه حلی بهمبدین برای این موضوع