
مریم رضایی
سند ملک تجاری
سلام وقت بخیر مغازه ای رو از پیمانکار خریدم و بعد از ۳سال برگه واگذاری رو به من نداده با کلی پیگیری متوجه شدم که مالکیت مغازه توافقی بین شهرداری و پیمانکاره و فعلا توافقی صورت نگرفته که مالک شهرداری باشد یا پیمانکار حالا تکلیف من چیه من باید چکار کنم و چطوری سند مغازمو بگیرم؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سید داود موسوی
خیانت در امانت
با سلام بنده طی خرید یک عدد دستگاه جوش از اینترنت که بعد از واریز کردن پول بنده را بلاک کرد بنده شکایت کردم به عنوان کلاهبرداری حساب طرف را مسدود کردم از نظر کیفری رد شد بازپرس پرونده گفت وصف حقوقی دارد حال حقوقی شکایت کردم طرف مقابل اومد و گفت شما زمانی که پول را به حساب بنده واریز میکردید من مغاز سیگار فروشی داشتم یکی از مشتری هام زنگ زد گفت الان پول به حسابت میزنم سیگار بفرست من هم سیگار فروختم یعنی در اصل به گفته ایشان کسی با من حرف زده و پول به حساب این آقا رفته و جنس سیگار را کسی دیگر تحویل گرفته و بنده در این وسط جنسی تحویل نگرفتم و این آقا ادعا داشت طرف را نمیشناسد ....
فاکتور هم بدون ثبت کد ملی دارد و فیلم دوربین مدار بسته مغازه این آقا شخص سوم یعنی کلاه بردار را رویت نمیکند فقط اسنب میاد سیگار تحویل میگره میره آیا با این همه تفاصیل بنده محکوم هستم یا خیر ......
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

افشین رضائی
تصرف ملک مشاع
سلام. من یک قطعه زمین کشاورزی(باغچه) بهمن ماه سال 1400 خریداری کرده که سهم سند قطعه من موازی یک پنجم از نیم سهم بوده که به 3 قطعه 1000 متری تفکیک شخصی(مالک) شده و با درب و دیوار می باشد که متاسفانه فروشنده هرکدام از قطعات رو به یک یا دو نفر فروخته که بیشتر مالکین به تناسب وکالت نامه های خود سند را بصورت قطعی انتقال داده اند، الان قطعه زمین موجود من دو مالک قانونی دارد. البته قولنامه من از مالک دوم قدیمی تر هست و البته سند قطعی مالک دوم هم از من قدیمی تر هست. با این تفاسیر قولنامه قدیمی تر ملاک عمل و تصرف مالک می باشد یا سند قطعی؟ سوال دوم اینکه همانطور که اشاره شد این تیکه زمین 3000 متری که به سه پلاک 1000 متری تفکیک شخصی شده ولی قانونی دارای 5 مالک با سند قطعی می باشد، در نهایت به چه صورت تصمیم گیری می شود؟

امید شیرمحمدی
وکالت
با احترام خدمت دوستان محترم سوال بنده از حضور حضرات این هست که بنده در مشاغل نظامی در حال خدمت هستم میخواستم بدونم با توجه مستفاد بند ۲ ماده ۱۰ لایحه استقلال کانون وکلا که اشعار می دارد " کارمندان دولتی اگر در شغل خود فعالیت داشته باشند، تحت هیچ شرایطی نمیتوانند وکیل شوند. به عبارت دیگر یک فرد نمیتواند بصورت همزمان در حوزهی وکالت و شغلهای اجرایی، قضایی، مدیریتی و کارشناسی موسسات و سازمانهای دولتی و نهادهای عمومی فعالیت داشته باشد" ایا منظور قبولی شخص در مرکز وکلای قوه قضاییه می باشد که شخص با توجه به دوشغله شدن و این که چون کارمند رسمی قوه قضاییه می شود این امکان را ندارد سوال اصلی بنده ابن هست که ایا قبولی شخص در کانون کلای مرکز نیز همین شرایط رو دارد یا خیر چون کانون وکلای مرکز وابستگی سازمانی به قوه ندارد خواهشن حضرات عزیز لطف بفرمایند توضیح کامل مبذول نمایند.