وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

امیر خلقی

قرارداد کار

سلام من ۴ ماهه با یه نفر قرار داد بستم و باهم شروع به کار کردیم ولی بد اخلاق و بد دهنه و نمیتونم باهاش کار کنم در قرار داد نوشته شده به هیچ دلیلی نمیشه فسخ کرد چند بار هم در راجب کار باهم در گیر شدیم خواستم ببینم راهی هست که بشه قرار داد رو فسخ کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام،


برای فسخ قرارداد، حتی اگر در قرارداد ذکر شده باشد که به هیچ دلیلی نمی‌توان آن را فسخ کرد، می‌توانید به موارد زیر توجه کنید:



  1. خیارات قانونی: در قانون مدنی ایران، خیاراتی وجود دارد که به طرفین قرارداد اجازه می‌دهد در شرایط خاصی قرارداد را فسخ کنند. این خیارات شامل خیار تدلیس، خیار غبن، خیار عیب، و غیره می‌شود. اگر بتوانید ثابت کنید که یکی از این خیارات در مورد قرارداد شما صادق است، می‌توانید قرارداد را فسخ کنید.



  2. نقض تعهدات: اگر طرف مقابل به تعهدات خود عمل نمی‌کند یا قرارداد را به طور جدی نقض کرده است، شما ممکن است بتوانید قرارداد را به دلیل نقض تعهدات فسخ کنید. در این صورت، باید مدارک و شواهدی از نقض تعهدات طرف مقابل داشته باشید.



  3. شرایط فورس ماژور: اگر شرایط غیرقابل پیش‌بینی و خارج از کنترل شما یا طرف مقابل باعث شده که ادامه قرارداد غیرممکن یا بسیار دشوار شود، می‌توانید به شرایط فورس ماژور استناد کنید. البته باید در قرارداد به این شرایط اشاره شده باشد.



  4. مذاکره و توافق: در نهایت، می‌توانید با طرف مقابل مذاکره کنید و به یک توافق دوجانبه برای فسخ قرارداد برسید.




پیشنهاد می‌کنم با یک وکیل متخصص مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای وضعیت خاص خود پیدا کنید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عباس‌ بلوربرزاده

ملک سرقفلی

سلام ملکی سرقفلی خریدم به نام خودم هست ولی با برادرم پولش دادیم الان می خوام بین خودم برادرم نوشته ی باشه که مشخص باشه ۵۰درصد مال برادرم هست

پروفایل کاربر

کاربر

سرمایه اولیه و ثانویه و تقسیم سهام شرکا

با سلام
ما میخواهیم شرکت مسئولیت محدود تاسیس کنیم با سرمایه اولیه (برای مثال) 100 میلیون تومان که 90 درصد آن توسط بنده تامین می شود و 10 درصد دیگر توسط شریکم؛ اما پس از 6 ماه نیاز به تزریق مجدد 100 میلیون تومان پیدا میکنیم و اینبار من توان آوردن 40 میلیون دارم و شریکم 60 میلیون
نحوه تخصیص سهام بصورت درصد در موارد اینچنینی به چه صورت است؟(با توجه به اینکه دیگر ریسک سرمایه گذاری کم شده به نسبت اول)

پروفایل کاربر

mohammad zoofaghari

واگذاری سهام محصول

با سلام.

من در یک شرکت دانش بنیان مدیر توسعه یک محصول (در سطح فناوری بالا) هستم. این محصول در حال حاضر آماده تولید و عرضه به بازار است. بنده سهم زیادی در توسعه این محصول داشته ام بدون آنکه تا به حال سرمایه گذاری مالی کرده باشم، سهامداران شرکت  واگذاری بخشی از سهام این محصول به بنده را پیشنهاد داده اند. برای تعیین ارزش این طرح یا محصول، غیر از سرمایه گذاری های مالی که برای به ثمر رسیدن این محصول تا به حال انجام شده ارزش معنوی طرح (دانش فنی و غیره) نیز لحاظ شده و تعداد سهم معینی از آن به بنده پیشنهاد شده است. به این معنا که بنده در سود و زیان ناشی از فروش این محصول سهم داشته باشم. البته به خاطر تلاش های بنده ارزش کل این طرح یا محصول برای بنده کمتر لحاظ شده است. با توجه به اینکه قرار است این واگذاری در قالب یک قرارداد داخلی  نه به صورت رسمی (به عنوان اینکه بنده یکی از سهامداران رسمی شرکت باشم) صرفا برای این محصول و طرح مرتبط با آن انجام شود می خواستم بدانم اصلا سهام برای یک محصول یا طرح که ارزش گذاری آن با لحاظ ارزش معنوی و مادی لحاظ شده است، معنا دارد یا خیر؟ اگر در این خصوص و نکاتی که در این قرار داد باید لحاظ شود راهنمایی خاصی دارید بفرمایید.

باتشکر