
ح م
ثبت سیادت
سلام
چند سال پیش با استفاده از مدارکی که داشتیم با پسر عموها اقدام به اثبات سیادت خودمون از طریق شجرنامه و مدارکی که بود کردیم که به حسب اتفاقات و طولانی شدن موضوع و اختلافاتی که بین ما و عموی خودمان پیش آمد کلا با آنها قطع رابطه کردم و آنها با توجه به مدارکی که پیش آن ها بود مسر را ادامه داده تا اینکه توانستند نامه اثبات سیادت را بگیرند و کلمه سید را در شناسنامه خودشون ثبت کنند اما با توجه به قطع ارتباط ما با آنها حالا این سوال دارم که ما چطوری میتونی اقدام کنیم برای سیادتمون با توجه به اینکه همه مدارک و نامه به ثبت احوال پیش آنهاست؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام،
در صورتی که مدارک و شجرنامههای مربوط به اثبات سیادت در اختیار شما نیست و نزد دیگر اعضای خانواده قرار دارد، میتوانید از راههای زیر برای پیگیری موضوع استفاده کنید:
مذاکره و درخواست مدارک: اگر امکان دارد، با اعضای خانواده که مدارک را در اختیار دارند، تماس بگیرید و درخواست کنید که مدارک مربوط به سیادت را در اختیار شما قرار دهند. ممکن است بتوانید از طریق مذاکره و توافق به نتیجه برسید.
جمعآوری مدارک جدید: اگر امکان دسترسی به مدارک قبلی وجود ندارد، میتوانید با جمعآوری مدارک جدید و شواهد مرتبط با شجرنامه خانوادگی خود، مجدداً اقدام به اثبات سیادت کنید. این مدارک میتواند شامل اسناد تاریخی، شجرنامههای خانوادگی، و شهادت افرادی باشد که از سیادت خانواده شما آگاه هستند.
مشاوره با یک وکیل: توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور ثبت احوال و موضوعات مربوط به سیادت مشورت کنید تا شما را در جمعآوری مدارک و ارائه درخواست به ثبت احوال یاری کند.
درخواست مجدد از ثبت احوال: با مشاوره وکیل، میتوانید به اداره ثبت احوال مراجعه کرده و درخواست بررسی مجدد سیادت خود را ارائه دهید. این درخواست میتواند شامل ارائه مدارک جدید و توضیحات مربوط به وضعیت خانوادگی شما باشد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

صدیقه لطیفی
خیانت در امانت
با سلاماینجانب ماشینی را برای صافکاری تحویل دادم وقرار شد پنجاه میلیون بایت تعمیر کلی ماشین از من بگیرد ولی متاسفانه او ماشین را از وسط برید و یک تکه از ماشین دیگری را به اوچسباند من به جرم خیانت در امانت از وی شکایت کردم وتمام عکسهایی ماشین را اززمان تحویل را دارم وهمچنین پیامک های او را دارم ولی ایشان در دادگاه گفته که من خودم یک تکه ماشین را به او معرفی کردم واو هم فقط خریداری نموده در صورتی که به جرم حقوقی هم از وی شکایت کردم که کارشناس کار او را مجرم دانسته و او را متهم کرده به پرداخت خسارت.والان از دادگاه کیفری(خیانت در امانت) برام پیام اومده که پرونده شما مجددا در همان شعبه ثبت شد.با توجه به اینکه هنوز حکمی صادر نشده بودوپرونده در جریان بود اولا میخاستم مفهوم این جمله را بدانم که چرا مجددا ثبت شده واینکه بنده چه کاری میتوانم انجام بدم که رای به نفع من صادر شود

شاهین شهبازی
خودرو
مالک خودرو دو میلیارد و نیم هستم.سه سال پیش خودرو را تحویل بنگاه و وکالت 45 روزه کاری تعویض پلاک دادم.ودر قبالش حواله خودرو یک میلیاردی برای دو ماه بعد به اسم همسرم و. چک صیادی برای الباقی قیمت خودروی به نام همسرم گرفتم ولی دو ماه بعد متوجه قلابی بودن حواله و ثبت نشدن چک و دستگیری صاحب چک و بنگاه شپدیم.ولی بنده وکالت را به پسرخاله ایشان دادم و تا کنون متاسفانه به دلیل کلاهبردار بودن وکیلم که برای اینکار گرفتم هنوز شکایتی نکردم.عاجزانه جواب دهید

فروزان عراقی
تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)
احتراماً به استحضار می رساند ،با توجه به متن تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)
تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.
خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا همسران شاغل ایثارگر با بیش از 6 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟