مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی حسینی

دریافت خسارت از مقصر حادثه

کلانتری دنبال شخصی میکنه و اون با ماشینش میزنه به ماشین من که پارک بوده نه گواهینامه داره و نه بیمه ثالث

من شکایت کردم بعد از بیمه بدنه خودم استفاده کردم بیمه خسارت داد و گفت بینه خسارت رو از مقصر که الان زندانه میگیره حالا از من رضایت میخوان آیا میتونم خسارت صفر شدن بیمه بدنه ماشینم و یا کل خسارت رو از مقصر بگبرم

شرعا .قانونا و اخلاقا درست هیت یا ایراد دارد.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با توجه به شرایطی که توضیح داده‌اید، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. استفاده از بیمه بدنه: از آنجایی که شما از بیمه بدنه خود برای جبران خسارت استفاده کرده‌اید، بیمه‌گر حق رجوع به مقصر حادثه را دارد تا مبلغ پرداختی را از او بازپس بگیرد. این فرآیند به عنوان "حق رجوع" شناخته می‌شود.



  2. مطالبه خسارت از مقصر: شما می‌توانید خسارت‌هایی که بیمه بدنه پوشش نداده است، مانند کاهش ارزش خودرو یا هزینه‌های اضافی دیگر، را از مقصر حادثه مطالبه کنید. این موضوع باید از طریق دادگاه پیگیری شود.



  3. مسئله رضایت: اگر بیمه‌گر از شما درخواست رضایت کرده است، شما می‌توانید با شرط دریافت تمامی خسارت‌های وارده، رضایت خود را اعلام کنید. این به معنای آن است که شما باید مطمئن شوید که حقوق مالی شما به طور کامل تأمین شده است.



  4. شرعی و اخلاقی: از نظر شرعی و اخلاقی، شما حق دارید خسارت‌های وارده به خود را از مقصر حادثه مطالبه کنید، به شرط آنکه این مطالبه به طور منصفانه و بر اساس واقعیت‌های موجود باشد.




پیشنهاد می‌کنم با یک وکیل متخصص در زمینه بیمه و حقوق مدنی مشورت کنید تا شما را در این فرآیند یاری کند و اطمینان حاصل کنید که تمامی حقوق شما رعایت می‌شود.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

hamed sattarian

آیا برای یک پروژه فریلنسری هم مالیات در نظر گرفته می‌شود؟

سلام
در متن قراردادی که از سایت خریداری و دانلود کرده ام تبصره‌ای هست به شرح زیر:
"در صورت ارائه گواهی تأیید شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور مبنی بر ثبت‌نام در سامانه مالیات بر ارزش افزوده، به مبلغ این قرارداد، 9 درصد مالیات بر ارزش‌افزوده، تعلق می‌گیرد که علاوه بر قیمت قرارداد، از کارفرما اخذ می‌گردد."
آیا برای قرارداد بنده (انجام اپلیکیشن موبایل به صورت فریلنس بین شخص خودم و شخص دکتر) مالیات تعلق می‌گیرد؟ پرداخت این مالیات توسط چه کسی انجام می‌شود و اگر این مالیات پرداخت نشود چه اتفاقی می افتد؟ آیا در زمان بهره برداری از اپلیکیشن تجاری، به فرمی برای اثبات پرداخت مالیات نیاز است؟

پلمپ دفاتر کل و روزنامه

با سلام و احترام
ما یک شرکت تازه تاسیس هستیم و تاریخ ثبت شرکت 1401/11/17 بوده است و از طرفی دفاتر ما برای سال 1401 نیز پلمپ شده و برای ما ارسال شده است که در اردیبشت به دست ما رسیده است و روی آن زده ماله ساله 1401. الان سال مالی اول شرکت ما میشه از 17 بهمن پارسال تا 17 بهمن امسال یا می شود از 17 بهمن پارسال تا 29 اسفند همان سال 1401؟
الان ما باید این دفاتر را همان اسفند پارسال تحویل میدادیم و برای امسال دوباره درخواست دفاتر را بدیم؟ الان جریمه ای شامل ما شده است؟
با تشکر فراوان

پروفایل کاربر

مهدی خانپور

بدهی ارزش افزوده

با سلام و احترام.

آیا ممکن است برای شرکت سهامی خاص که ارزش افزوده ی سال 94 آن بررسی شده و در سال 99 قطعی شده است، ارزش افزوده ی سال های قبل از آن را بررسی نکرده باشند؟ یعنی وقتی ارزش افزوده سال 94 قطعی شده است و در لیست بدهی ها جزء سال 94 سال های دیگری نیست یعنی سال های قبل از آن بررسی شده و یا بدهی ندارد و یا مختومه شده و باید منتظر سال 95 و بعد از آن باشیم

لازم به ذکر است از شرکت فوق و مدارک آن به علت عدم پاسخگویی مدیرعامل کنونی اطلاعاتی در دست نیست و من از سال 89 تا 94 مدیرعامل بدون حق امضا و عضو هیئت مدیره با یک درصد سهم بوده ام و نگران هستم که نکند هنوز سال های 89 تا 93 را بررسی نکرده باشند و ظاهرا عملکرد بر اساس گذر زمان 5 سال مختومه شده است و فقط نگران ارزش افزوده ی سال های 89 تا 93 هستم. لطفا کمکم کنید.


لطف میکنید پاسخ دهید.