
وحید آزرمی
مشارکت مدنی واردات کالا
با سلام خدمت مشاوران محترم،بنده فقط و فقط برای واردات کالا با استفاده از کارت بازرگانی خودم با یک تاجر قرارداد مشارکت مدنی منعقد کردم چون من تهران و شریک ارومیه هستند و قبلا به این صورت قرارداد نداشتم ترس دارم از کارتم برای صادرات استفاده کنند و تعهد ارزی به گردن صاحب کارت بازرگانی که بنده باشم بیافتد ،لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم این ریسک را خنثی کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
برای کاهش ریسکهای مرتبط با استفاده از کارت بازرگانی شما در قرارداد مشارکت مدنی و جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی، میتوانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:
قرارداد دقیق و شفاف: در قرارداد مشارکت مدنی، به وضوح مشخص کنید که کارت بازرگانی فقط برای واردات کالا استفاده خواهد شد و هیچ گونه صادراتی بدون رضایت کتبی شما انجام نخواهد شد. همچنین، تعهدات ارزی و مسئولیتهای مالی باید به صورت دقیق در قرارداد ذکر شود.
ضمانتنامه: از شریک تجاری خود بخواهید تا ضمانتنامهای ارائه دهد که در صورت هر گونه تخلف و استفاده نادرست از کارت بازرگانی، مسئولیت مالی و حقوقی بر عهده او باشد.
مشاوره حقوقی: با یک وکیل متخصص در امور تجاری و بازرگانی مشورت کنید تا قرارداد را به دقت بررسی کند و از لحاظ حقوقی مطمئن شوید که تمامی جنبههای قانونی رعایت شده است.
نظارت مستمر: به طور مداوم بر فعالیتهای تجاری که با استفاده از کارت بازرگانی شما انجام میشود نظارت داشته باشید و از جزئیات هر معامله مطلع شوید.
ثبت در سامانههای مرتبط: اطمینان حاصل کنید که تمامی فعالیتهای تجاری در سامانههای مرتبط با وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت شده و مورد تأیید قرار گرفته است.
با رعایت این نکات، میتوانید ریسکهای مرتبط با استفاده از کارت بازرگانی خود را کاهش دهید. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر، توصیه میشود با یک وکیل یا مشاور حقوقی متخصص در این زمینه تماس بگیرید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

Zari Shirmohammadloo
شراکت در دفتر حقوقی
یه قرار داد جامع و اصولی برای همکاری با یک وکیل برای زدن یک دفتر حقوقی باید چه شرایطی رو داشته باشه

وحید ربیعی
چگونگی محاسبه بهای یک فروشگاه شراکتی
سلام
تبریک برای ساید بسیار خوب و تبریک سال نو
من ۹ سال است که در فروشگاهی شریک هستم. و قصد دارم جدایی و مستقل شدن در فروشگاه برای خودم را دارم و هنوز با شریکم گفتگویی نکردم .ما همه تخم مرغ های داخل سبد رو نصف و توافق میکنیم یعنی سود و زیان را. اما نمیدونم چطور خود مرغ تخم گذار رو نصف کنم. یعنی من که دارم جدا میشم یک فروشگاه اکتیو و با گردش مالی خوب رو دارم رها میکنم نمیدونم چطور چه مبلغی رو از شریکم و تحت چه عنوان حقوقی بابت حق شراکت طلب کنم. یعنی اینکه یک فروشگاه قوی رو رها باید برم از صفر شروع کنم و در عوض شریکم فعلی بدون هیچ هزینه جابجایی و زحمت اسباب کشی و تبلیغات تبدیل به یک رقیب قوی برام بشه برام گیج کننده است.

اسماعیل زلفیان
خلف وعده
من با برادر خانمم اقدام به ثبت نام یک خودرو پژو پارس کردیم.
همانطور که در جریان هستید ، برای شرکت در قرعه کشی نیاز به بلوکه کردن 100میلیون تومان پول به مدت 1الی 2ماه بود.
چون خودش پول نداشت ، قرار گذاشتیم که من 100 میلیون پول به حساب ایشان واریز میکنم جهت بلوکه شدن و امتیاز ماشین به اسم ایشان باشد. وقتی نتیجه قرعه کشی مشخص شد.من 100 تومن خود را برمیدارم و بعد از آن امتیاز ماشین را فروخته و نصف نصف تقسیم میکنیم.
این کار را بدون بستن قرارداد انجام دادیم. ولی ایشان خلف وعده کرد و امتیاز ماشین را فروخت.
نکته:وقتی از او پرسیدم امتیاز را چکار کردی به من گفت که بدون دریافت پول به یکی از دوستانش داده و قرار شده در قبال دریافت امتیاز ، یک شیرینی جزئی به او بدهد.
وقتی خودم پیگیر شدم متوجه شدم امتیاز را به قیمت ۱۵۰ میلیون تومان فروخته است.
نکته:به اسرار برادر خانمم هیچکس در جریان این شراکت قرار نگرفت بجز خانمم.
آیا شهادت خانمم مورد قبول دادگاه هست؟؟
آیا میتوانم از او شکایت کنم و حقم را از او بگیرم؟