وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

وحید آزرمی

مشارکت مدنی واردات کالا

با سلام خدمت مشاوران محترم،بنده فقط و فقط برای واردات کالا با استفاده از کارت بازرگانی خودم با یک تاجر قرارداد مشارکت مدنی منعقد کردم چون من تهران و شریک ارومیه هستند و قبلا به این صورت قرارداد نداشتم ترس دارم از کارتم برای صادرات استفاده کنند و تعهد ارزی به گردن صاحب کارت بازرگانی که بنده باشم بیافتد ،لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم این ریسک را خنثی کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

برای کاهش ریسک‌های مرتبط با استفاده از کارت بازرگانی شما در قرارداد مشارکت مدنی و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:



  1. قرارداد دقیق و شفاف: در قرارداد مشارکت مدنی، به وضوح مشخص کنید که کارت بازرگانی فقط برای واردات کالا استفاده خواهد شد و هیچ گونه صادراتی بدون رضایت کتبی شما انجام نخواهد شد. همچنین، تعهدات ارزی و مسئولیت‌های مالی باید به صورت دقیق در قرارداد ذکر شود.



  2. ضمانت‌نامه: از شریک تجاری خود بخواهید تا ضمانت‌نامه‌ای ارائه دهد که در صورت هر گونه تخلف و استفاده نادرست از کارت بازرگانی، مسئولیت مالی و حقوقی بر عهده او باشد.



  3. مشاوره حقوقی: با یک وکیل متخصص در امور تجاری و بازرگانی مشورت کنید تا قرارداد را به دقت بررسی کند و از لحاظ حقوقی مطمئن شوید که تمامی جنبه‌های قانونی رعایت شده است.



  4. نظارت مستمر: به طور مداوم بر فعالیت‌های تجاری که با استفاده از کارت بازرگانی شما انجام می‌شود نظارت داشته باشید و از جزئیات هر معامله مطلع شوید.



  5. ثبت در سامانه‌های مرتبط: اطمینان حاصل کنید که تمامی فعالیت‌های تجاری در سامانه‌های مرتبط با وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت شده و مورد تأیید قرار گرفته است.




با رعایت این نکات، می‌توانید ریسک‌های مرتبط با استفاده از کارت بازرگانی خود را کاهش دهید. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر، توصیه می‌شود با یک وکیل یا مشاور حقوقی متخصص در این زمینه تماس بگیرید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

گلی ب

پایان شراکت

با سلام من و شریکم یک مغازه زدیم که هردو به نسبت مساوی سرمایه گزاشتیم برای شروع ولی بعد سه ماه من سرمایه بیشتری گزاشتم و سهمم بیشتر شد ولی در اخر ورشکست شدیم و مقداری سرمایه موند که اگه میفروختیم باز سهم من بیشتر میبود ولی قرار شد با سرمایه باقی مانده یجا جدید بگیریم و از نو شروع کنیم و ایشون گفتن که هیچ کمک مالی دیگه ای نمیتونن کنن ۶ ماه گذشت و من هی خودم سرمایه اضافه کردم و همه کارهای مغازه رو دست تنها انجام دادم هنوزم به سود نرسیدم در واقع از بعد ورشکستی اول ایشون هیچ نقش مالی و معنوی نداشتن ولی الان که قراره قطع شراکت بشه ایشون میگن من همون سرمایه اولیه ای که گزاشتم میخام یا همچنان سهیم باشم در مغازه من میخوام قطع بشه شراکتمون و فکر میکنم که باتوجه به زحمات و سرمایه دوباره ای که گزاشتم و هنوز هم به سود نرسیدم ادعای حق ایشون درست نیست و ایشون فقط میتونن سرمایه باقی مونده از مغازه قبل ادعای حق کنن نه که کل پولشون رو بخان؟ اگه میشه راهنماییم کنید که چقدر حق ایشونه برا قطع شراکت؟؟

پروفایل کاربر

علی خدابخشی

فروش آپارتمان بدون عرصه‌

درود بر شما آیا امکان فروش اپارتمان بدون عرصه وجود دارد