وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مصطفی احیایی

عدنم پرداخت وجه توسط مشتری

با سلام

برای مغازه شخصی تابلو ساختم طبق طرح ارائه شده و تایید شده توسط مشتری

بعد از نصب با بس ادبی و داد و بیداد جلوی دیگران و تحقیر شخصیت بنده ادعا کرد که اونی که میخواست نیست ...

هر کاری که میتونستم کردم کوتاه اومدم بلکه کار حل بشه ..

متاسفانه نشد ..

چطور میتونم پولمو بگیرم ۲۷میلیون تومان هست .

ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 هفته پیش

برای پیگیری دریافت مبلغ مورد نظر در چنین شرایطی، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:



  1. مذاکره مستقیم: اگر هنوز امکان مذاکره با مشتری وجود دارد، سعی کنید به صورت مستقیم و دوستانه با او صحبت کنید و به توافق برسید. ممکن است بتوانید با ارائه تخفیف یا تغییرات جزئی در تابلو، رضایت او را جلب کنید.



  2. ارسال اظهارنامه: در صورتی که مذاکره مستقیم نتیجه نداد، می‌توانید یک اظهارنامه رسمی به مشتری ارسال کنید و درخواست پرداخت مبلغ را به صورت قانونی مطرح کنید. اظهارنامه می‌تواند به عنوان یک سند قانونی در مراحل بعدی مورد استفاده قرار گیرد.



  3. شکایت حقوقی: اگر مشتری همچنان از پرداخت مبلغ خودداری می‌کند، می‌توانید به دادگاه حقوقی مراجعه کرده و شکایت کنید. برای این کار، بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت کنید تا شما را در تهیه مدارک و مستندات لازم یاری کند.



  4. ارائه مدارک: در دادگاه، باید مدارکی مانند قرارداد، فاکتور، مکاتبات و هر گونه سندی که نشان‌دهنده توافق و تأیید مشتری بر طرح تابلو باشد، ارائه دهید.




توصیه می‌شود قبل از اقدام به شکایت، با یک وکیل مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی را برای شما پیشنهاد دهد.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امین سیاهکوهی

شهر ثبت شکایت

سلام،آیا برای شکایت از یک فروشگاه باید به همان شهری که فروشگاه در انجا واقع است ثبت شکایت کرد؟

پروفایل کاربر

رزیتا لطفی

بسط دادن نفوذ مدیریت در شرکتهای دارای سهامدار حقوقی سلسله مراتبی

سلام، یکی از سهامداران شرکت، فرد حقوقی است، این سهامدار رییس هیات مدیره با سهام ممتاز کمتر از 20 درصد است که محدود به امکان انتخاب بازرس و حق تقدم در خرید فروش سهام است.

در صورتيكه سهامدار مذکور، خود دارای سهامدار حقوقی دیگر در هیات مدیره خود باشد که اکثریت سهام و حقوق مدیریتی را دارا باشد، ایا بصورت سلسله مراتبی الزام یا مداخله مدیریتی از سوی شرکت بالاتر به شرکت ایجاد میشود به عنوان مثال چون شرکت بالاتر قصد ورود به بورس را دارد و باید تراز مثبت داشته باشد پس تمامی شرکتها دارای ارتباط به صورتیکه توضیح داده شد باید مثبت بودن خود را و اطلاعات محرمانه و صورت مالی خود را مطابق با نظر و زمان شرکت بالاتر ارایه نمایند یا مسایلی از این دست.

در واقع در سهامداری و نفوذ مدیریتی شرکتها ایا سلسله مراتب به شکلی که توضیح داده شد، مجوز دسترسی به اطلاعات یا تبعیت از تصمیم ها را مجاز مینماید یا شرکت منحصر و محدود به تصمیمات اکثریت هیات مدیره خود است؟ لطفا مرجع قانون مرتبط را اعلام بفرمایید. 

تشکر