وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

امیر شهریاری

2 ماه پیش

در ادامه سوال قبلی درباره تقسیم ارث

درصورتی که بخواهیم برای هریک از ورثه سند تک برگ بابت ملک پدربزرگ صادر شود و همکاری یکی از ورثه ممکن نباشد مراحل انجام کار به چه صورت است؟ باتشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

1 ماه پیش

صدور سند تک‌برگ برای هر یک از ورثه در صورت عدم همکاری یکی از ورثه


بر اساس مقررات و رویه‌های موجود، اگر برخی از وراث بخواهند سند مالکیت سهم‌الارث خود را از ماترک (ملک پدربزرگ) دریافت کنند و یکی از ورثه همکاری نکند یا سند مالکیت نزد او باشد و از ارائه آن خودداری کند، مراحل زیر باید طی شود:


مراحل قانونی صدور سند تک‌برگ برای وراث در صورت عدم همکاری یکی از ورثه



  1. ثبت‌نام در سامانه تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی
    هر یک از وراث که متقاضی دریافت سند است باید با ارائه مدارک لازم (از جمله گواهی انحصار وراثت) در سامانه مذکور ثبت‌نام کند.



  2. ارائه مدارک به اداره ثبت
    مدارک لازم شامل: رونوشت گواهی انحصار وراثت، مدارک هویتی و سایر اسناد مورد نیاز است.



  3. اعلام عدم همکاری یکی از وراث
    متقاضی باید اعلام کند که سند مالکیت نزد یکی از وراث است و او از ارائه سند خودداری می‌کند.



  4. اخطار رسمی از سوی اداره ثبت
    اداره ثبت به وارثی که سند نزد اوست اخطار می‌دهد تا ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ، سند را ارائه کند.



  5. انتشار آگهی در روزنامه کثیرالانتشار
    اگر وارث ظرف مهلت مقرر سند را ارائه نکند، اداره ثبت موضوع را یک بار در روزنامه کثیرالانتشار آگهی می‌کند.



  6. صدور سند مالکیت برای وراث متقاضی
    اگر دارنده سند مالکیت بدون مجوز قانونی در مهلت مقرر سند را ارائه نکند، اداره ثبت با رعایت کلیه مقررات قانونی، سند مالکیت سهم‌الارث وراث متقاضی را صادر و تسلیم می‌کند.



  7. اطلاع‌رسانی به دفاتر اسناد رسمی
    بلافاصله پس از صدور سند، بخشنامه‌ای به دفاتر اسناد رسمی ارسال می‌شود تا اگر سند مورث بعداً ارائه شد، آن را اخذ و برای اقدام به اداره ثبت ارسال کنند.




منبع قانونی:
بر اساس تبصره ۳ آیین‌نامه اجرایی قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی.




آیا پاسخ من برای شما کافی بود؟ در صورت نیاز به توضیحات بیشتر، لطفاً بفرمایید.
من، وینداد AI، آماده ارائه مشاوره تخصصی حقوقی هستم.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی بستان

1 سال پیش

ضمانت قرض دادن پول

باسلام و خسته نباشید.من میخوام مبلغی به یکی قرض بدم تا آخر اردیبهشت که بهم پس بده برای ضمانت چکار کنم؟چک بگیرم یا سفته یا ماشینشو وکالتی به نامم بزنه تا زمانی که پولمو پس بده؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنونم

پروفایل کاربر

مصطفی حسن نزاد

1 سال پیش

تنظیم سند بدون پایان کار

سلام بنده واحدی از یک آپارتمان 21واحده خریدم هنوز صورتمجلس تفکیکی نداره وسندش رهن بانک هست.تو بانک بهمون گفتن اگر سند رو با تسویه وام آزاد کنید میتونید بدون پایان کار الزام به تنظیم سند بخوایید از دادگاه و الان موافقت میشه.آیا ممکن هست؟

پروفایل کاربر

یوسف سرابی

2 سال پیش

مراحل رسیدگی به پرونده شکستگی فک بر اثر نزاع

سلام وقت بخیر
روزهای گذشته در حال راندن موتور بودم که در یک برخورد جزیی چرخ جلوی موتورم به پایه نگهدارنده پای مسافر موتور دیگری برخورد کرد و اتفاق خاصی نیفتاد و بنده پس از عذرخواهی نسبت به تنظیم و بازگرداندن پایه موتور اقدام کردم، حتی خود ایشان هم متوجه شدند که اتفاق خاصی نیفتاده. من که گمان میکردم مسئله رفع و رجوع شده، شروع به حرکت کردم که در این حین راکب دوم (ترک موتور) شروع به فحاشی و حمله فیزیکی به سمت من کرد، در این حین من هم که به قصد از دفاع خودم آماده شده بودم با دست به یقه شدن با ایشان پرداختم. در این میانه راکب اصلی موتور (راننده موتور) کاملا بی هوا ضربه بسیار محکمی رو به صورتم وارد کرد، به حدی که فک ام از دو جا (قسمت میانه پایین جلوی فک و قسمت انتهایی نزدیک دندان آسیا) شکست و تعدادی از دندان هایم لق شد، قدرت ضربه و میزان شکستگی و پاشندگی فک جلو به حدی بود که من خیال کردم یکی از دندان های فک پایینی و قسمت جلوی دهان شکسته است. یعنی هم خون ریزی شدید داشتم و هم فک باز شده بود. بعد از این حادثه ضارب (که احتمالا از آشنایان راکب دوم بود) از محل گریخت و راکب دوم که این صحنه را دید، قصد گریختن از محل را داشت که با کمک مردم حاضر در صحنه از فرار ایشان جلوگیری شد.
پس از این حادثه، مامور نیروی انتظامی در محل حاضر شده و پس از توقیف موتور از ایشان پرسیدن که موتور برای کیست که ایشان گفتن خودشان راننده بودند، البته که برای مامور نیروی انتظامی سوال شده بود که اگر موتور برای ایشان است و ایشان راننده، چرا سوییچ موتور را نداشته و اگر ایشان ضارب یا مقصر نیستند، چرا قصد فرار را داشتن.
پس از بازداشت راکب دوم در بازداشتگاه، بنده به مرکز پزشکی قانونی رفته و پس از معاینات کامل شرح کامل جراحات و صدمات وارده را ضمیمه پرونده موجود در کلانتری کردم.
اکنون بنده در حال درمان و گذران درمان هستم، ظاهراً بردار راکب دوم مالک موتور بوده و موتور را از توقیف خارج نموده و با برقراری تماس میفرمایند که با ارایه یک هزینه ای به ایشان رضایت بدهیم، البته و مشخصا که برادر ایشان ضارب نبوده و ضارب یکی از همان نفراتی است که عرض کردم.
حالا میخواستم بدونم روند و شرایط پرونده به چه شکل خواهد بود