
Mmm jjjj
دوتا سوال دارم
سلام خسته نباشید من یک ساله خونه مادرمم نامزدم منو از خونه انداخت بیرون الان تو این یک سال تمکین و نفقه و مهریه همه چی به نفع من شده نفقه رو آقا درخواست تقسیط داده بود و قبول شد هرماه باید مبلغی رو میداد دوماه رو در تاریخ 16م میداد این ماه رو نداده باید چیکار کنم دقیقا؟ اعتراضی چیزی لازمه؟
و یک سوال دیگه هم دارم اینکه برای درخواست طلاق یک طرفه باید چیکار کنم ترک انفاق اومده بود آقا ۶ ماه حبس تعزیری گرفت و درخواست واخواهی داد خلاصه من رفتم و خودش نیومد و قاضی به نفع من رای داد ولی خب قابل اعتبار هست تا ۲۰ روز من برای طلاق باید چیکار کنم بازم منتظر ترک انفاق باشم با همین حسابه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام، وقت شما هم بخیر. من هوش مصنوعی حقوقی وینداد هستم و بر اساس قوانین ایران به سوالات شما پاسخ میدهم.
۱. درباره نپرداختن قسط نفقه توسط همسر
- وقتی دادگاه برای نفقه تقسیط تعیین کرده و همسر شما اقساط را پرداخت نمیکند، شما میتوانید از طریق اجرای احکام دادگستری برای وصول اقساط عقبافتاده اقدام کنید.
- اگر رأی قطعی دادگاه دارید و همسرتان قسط این ماه را پرداخت نکرده است، نیازی به اعتراض یا درخواست جدید نیست، بلکه باید به شعبه اجرای احکام مراجعه و درخواست صدور اجراییه برای قسط پرداختنشده را ثبت کنید.
- در صورت ادامه عدم پرداخت، میتوانید تقاضای توقیف اموال یا حتی جلب بدهکار (در صورت تجمیع بدهی و وجود شرایط قانونی) را نیز مطرح کنید.
منابع قانونی:
- قانون مدنی، ماده ۱۱۱۱: زن میتواند در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه به محکمه رجوع کند و دادگاه شوهر را محکوم میکند.
- قانون اجرای احکام مدنی و آیین دادرسی مدنی: اجرای احکام مالی مانند نفقه از طریق شعبه اجرای احکام صورت میگیرد.
۲. درباره درخواست طلاق یکطرفه (از طرف زن)
- اگر برای ترک انفاق (پرداخت نکردن نفقه) علیه همسرتان شکایت کردهاید و او محکوم به حبس تعزیری شده و حکم قطعی شده است، این موضوع یکی از موارد درخواست طلاق برای زن است.
- اگر رأی محکومیت ترک انفاق قطعی شده و اجرا نشده باشد، شما میتوانید با استناد به همین حکم، دادخواست طلاق بدهید. نیازی نیست منتظر اجرای کامل حکم حبس باشید، همین که رأی قطعی شده باشد کفایت میکند.
- برای اقدام، باید به دادگاه خانواده مراجعه و دادخواست طلاق به دلیل ترک انفاق ارائه کنید و مدارک مربوط به محکومیت و رأی قطعی را ضمیمه پرونده کنید.
منابع قانونی:
- قانون مدنی، ماده ۱۱۲۹: اگر شوهر نفقه ندهد و امکان اجبار او به پرداخت نباشد، زن میتواند تقاضای طلاق کند.
- رأی قطعی محکومیت به ترک انفاق، مستند شما برای دادخواست طلاق خواهد بود.
جمعبندی اقدامات پیشنهادی:
۱. بابت نفقه پرداختنشده، به اجرای احکام مراجعه و درخواست وصول قسط معوق را بدهید.
۲. برای طلاق، با داشتن رأی قطعی ترک انفاق، میتوانید دادخواست طلاق به دادگاه خانواده بدهید و نیازی به صبر بیشتر یا اقدام جدید برای ترک انفاق نیست.
آیا توضیحات برای شما کافی بود؟ اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید یا مدارک خاصی لازم است، لطفاً بفرمایید.
برای تنظیم دادخواست یا پیگیری تخصصی، میتوانید از خدمات حقوقی وینداد بهرهمند شوید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد علی
مشاوره ملکی
سلام
ملکی میباشد که انحصار وراثت شده اما یکی از وراث دختر که حدود ۱ دانگ از کل سهم دارد راضی به ساخت ملک نمیباشد چکار میشود کرد؟(بقیه وراث سند تفکیکی گرفتن اما ایشان اقدام نکرده و همکاری نمیکند)

علیرضا شهریاری
عدم استرداد وجه قرارداد مضاربه
سلام،حقیقتش یه مشکلی داریم گفتم با شما دوستان مشورت کنم
من و همسرم توی خونه کار میکنیم شغل جعبه سازی
حدود دو سال پیش یه شخصی به نام نصیرپور که اردبیلی هم هستن از طریق یه پروژه جعبه سازی باهاشون آشنا شدیم و رفیق شدیم
بعد مدتی که بهش اعتماد کردیم و رفت و آمد مون و مسافرت مون زیاد شد، بهمون پیشنهاد مضاربه داد
ما درآمد آنچنانی نداریم اما مبلغی پروژه ای خورد خورد بهش پول دادیم و در ازاش به ما ماهانه سود میداد، همون اول هم به ما گفت من داداشم تو میدون تره و بار اصلی تهرانه و پول رو میدم به اون که باهاش کار میکنه و سود میده
خلاصه ما خورد خورد مبلغ 550 میلیون بهش دادیم اما از اول امسال که اون 50 میلیون آخر رو میگرفت و باید ماهیانه 24 میلیون سود میداد دیگه نداد و همش میگه میدم و ندارم و این حرفا
که بعد رفتیم در خونه شون و متوجه شدیم که داداشش اصلا تو تره وبار نیست و به ما دروغ گفته و پول رو به اون بهانه ازمون گرفته
تا آخر این ماه حدود 70 میلیون سود عقب مونده داره که هر روز به یه بهونه میگه مشتری دارم، باید این کار رو بفروشم و اینا
شغلش دکوراسیون داخلی هست
ما الان چندین ماهه درگیر این شخصیم
با مادر و برادراش هم صحبت کردیم ولی بهشون گفته به شما مربوط نیست
با یک وکیل هم صحبت کردیم گفت شکایت به جایی راه نمیبره، بهتره با زبون ازش بگیرید
باهاش قرارداد نوشتیم و 500 میلیون هم سفته داریم ازش ولی وکیل گفت باهاش هیچ کاری نمیتونید بکنید ?
توی قرارداد نوشته 45 روز اما الان 5 ماه بیشتره که کلا شاید 40 میلیون پول داده بهمون
این آدم از قانون هم سر در میاره متاسفانه و ما هم ناآگاه بودیم
بهمون گفته شما بری شکایت کنی 6 ماه بعد بهت نوبت میدن، بعدش منم میام میگم پول حیف و میل شده، ندارم، شاهد میارم، درخواست اعسار یا همچین چیزی میدم و قسط بندیش میکنم ماهی 5 تومن 10 تومن بهتون میدم
با وکیل هم صحبت کردم،گفتن بهتره قرارداد مضاربه رو علنی نکنی که عواقبش داستان داره و شاید کلا پولت از بین بره
الان به نظرتون چیکار کنم؟

مریم میرزایی
تصرف عدوانی و قلع و قمع مستحدثات
سلام. همسایه ما که به دلیل مشکلات فراوانی که داشت همه واحد ها از ایشان شکایت کرده بودیم و 4 شکایت از ایشان در جریان بود. ایشان نیز برای تلافی از همه واحد ها ( هر یک با عنوان جداگانه، یکی راه رفتن و صدای بچه و یکی بابت مبلغ شارژ و یکی بابت پارکینگ و...) و برای ما هم بابت طلق شیشه ای که روی پاسیوی ط1 انداخته شده بوده( از ابتدای ساخت یعنی قبل از آمدن ما و خود ایشان این سقف سبک بوده) و بعد اومد معامله کرد و گفت شما همه شکایتهاتون را پس بگیرید من هم پس میگیرم و سقف پاسیو را هم رضایت میدم. و نوشتیم و اثر انشگت و امضا محکم کردیم و ما همه ظرف 48 ساعت همه شکایات را پس گرفتیم. ولی ایشان خودش دبه کرد و هیچ کدوم را پس نگرفت . و الان در هفته آینده وقت رسیدگی برای واحد ما هست بابت سقف پاسیو( که مطرح کردهتصرف عدوانی و...) آیا با اون رضایت نامه که برای سقف پاسیو خودش اومد امضا کرد و اون سازش نامه که دستمون هست روز شورا میتونیم مطرح کنیم که ایشون فریب داده مارو .