حمید هوشمند
کنترل ثبت در سایت ثبت شرکت ها
سلام میخواستم با کارشناس ثبت شرکت ها صحبت کنم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حسیبا حبیب وند
امکان ابطال تصمیمات هیات مدیره
با توجه به اینکه در تعاونی مسکن یک اداره دولتی (که صرفا اقدام به قطعه بندی تسطیح و واگذاری و زمین ها به اعضا شده ) بدون تشکیل مجمع عمومی با تصویب هیأت مدیره اقدام به پرداخت پاداش خارج از عرف به مدیر عامل و بازرس و حسابدار شده شده است آیا این تصمیم هیات مدیره علی رغم اختیاری که در اساسنامه به ایشان داده شده قابل ابطال می باشد یا خیر؟اگر امکان ابطال تصمیمات هیات مدیره وجود دارد راهکار قانونی آن چیست؟
حسین هنری
سرمایه مورد نیاز برای تاسیس شرکت شتابدهنده مالی چقدر است
با سلام و احترام
سرمایه مورد نیاز برای تاسیس شرکت شتابدهنده مالی چقدر است.
حسین حقیقی
خروج از لیست صاحبان امضا
سلام.
من مدت کوتاهی در سال 95 عضو هیئت مدیره یک شرکت دارویی بودم ولی علیرغم تغییر ترکیب اعضا در همان سال و ثبت در روزنامه رسمی، آنها هنوز اسم من را از لیست صاحبان امضای خود خارج نکرده اند.
اخیرا هم آن شرکت چند چک بلامحل داشته است که وقتی از بانک رفاه (شعبه مرکزی قزوین) پرسیدم اعلام کردند که نام من کماکان در لیست صاحبین امضا قرار دارد.
هیچ دسترسی هم به بازرس قانونی آن شرکت ندارم.
آیا راهی است که خودم راسا یه استناد به رزنامه رسمی اقدام به برداشتن نام خود از بانک رفاه کنم؟