وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

کاربر

2 سال پیش

تنظیم سند خودرو

سلام. فروشنده خودروی هستم به خریدار وکالت نامه داده ام اما خریدار به مدت 9 ماه امتناع کردن از تعویض پلاک بنده توقیف پلاک گرفتم الان ایشان شاکی بنده شده اما بازم برای دریافت وکالت نامه مجدد مراجعه نمی‌کند بنده چکار کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

2 سال پیش

با سلام و احترام
با توجه به پیچیدگی پرسش مورد نظر شما، خواهشمند است به سایت وینداد مراجعه نموده و درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی و راهنمایی شما اقدام نمایند.
با تشکر
مجموعه حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

Amir Admin

2 سال پیش

وراثت

درود برشما
من درحال حاضر دوفرزند دارم که همراه مادرشان زندگی میکنند
چندسالی است که مادرم به رحمت خدارفته ولیکن اموال ایشون تقریبا تاامروز باقی مونده
من زمان زیادی تا ترک این دنیا ندارم و باشرایط بوجود اومده مطمئن هستم که روشن شدن تکلیف ارث ومیراث مادرم بیشتراز عمر من طول میکشه
میخوام بدونم ایا میتونم وراثت خودم رو نسبت به میراث مادرم عینا به فرزندانم انتقال بدم ؟
یعنی اونها بتونن بعدازمن حقوقشون رو ازمیراث من دریافت کنن؟
واینکه چطور میتونم ملکی که قولنامه ای خریدم و سند نداره رو به فرزندانم انتقال بدم ؟ به همون روش قولنامه به نام اونها یا روش دیگه ای هست ؟
دختر من 18 وپسرم 12 سال سن دارند .
سپاس ازشما

پروفایل کاربر

فرزانه محمدپور

2 ماه پیش

خلعیت

با سلام حکم خلعیت تا جایی اجرا شده که منزلم با تمام وسایل پلمپ شده و همسرم وسایلو تخلیه نمیکنه دادگاه میگه باید انبار یا جایی را زوجه اجاره کنه تا وسایلو تخلیه کنن اونجا و خونه رو به من تحویل بدن ولی من از لحاظ مالی توانایی چنین کاری ندارم دادگاه هم میگه انبار عمومی نداریم اگر هم باشه باز هزینه داره و کارمند اجرای احکام هم توصیه کرده به هیچ وجه تقاضای استعداد جهیزیه ندم چون زمانبره و دیرتر به خونه م میرسم لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم

پروفایل کاربر

حسام حسامي

1 سال پیش

آيا امكان فروش راه پله مشاع به طبقه اول و محدود كردن ورودي ساختمان دوطبقه وجود دارد؟

سال 99 طبقه همکف یک آپارتمان دوطبقه را خریدم. مالک در زمان تنظیم قولنامه دستی ، بندی را اضافه کرد که با توجه به اینکه ساختمان یک پارکینگ دارد و در انتهای پارکینگ دربی (80*170) به طبقه همکف وجود دارد ورودی طبقه همکف از پارکینگ و راه پله متعلق به طبقه اول هست. اما بصورت زبانی هم اعلام کرد منعی برای رفت و آمد از درب اصلی هم وجود ندارد.

سال بعد نیز ملك تفکیک و انتقال قطعی انجام شد و راه پله نيز جز مشاعات آورده شده

حال مالک قبلي، طبقه اول را به شرط ورودی مجزا فروخته و مالک جدید ادعا دارد حق ورود از درب اصلی را ندارم و فقط در موارد جزیی حق استفاده از راه پله آن هم با شرط اجازه از مالک جدید دارم

و در اظهارنامه ای به من ابلاغ کرده.

آیا با توجه به اینکه مالک قبلی هم صورتجلسه تفکیک را امضا کرده و هم سند را انتقال قطعی داده و بنده مالکم ، مالک جدید می تواند ادعايي بکند؟

ضمنا با توجه به بند 3 قانون تملك آپارتمانها انتقال قسمت هاي مشترك همزمان با قسمت هاي اختصاصي قهري مي باشد و تاسيسات و كنتور بنده در راه پله مي باشد و ساير تاسيسات از جمله دو عدد كولر، آنتن ، و تانكر آب در پشت بام قرار دارد كه تنها راه عبور از راه پله مي باشد.

آخرين توافق ما با صاحب اول نيز طبق صورتجلسه تفكيكي كه يكسال بعد از قولنامه دستي تنظيم شده ودرب ورودي و راه پله جزو مشتركات و مشاعات مي باشد.

همچنين درب انتهاي پاركينگ از لحاظ شهرداري و نظام مهندسي ورودي استاندارد نمي باشد و امكان جابجا كردن وسايلي با عرض بيشتر از 80 سانت وجود ندارد.طبق تعريف نظام مهندسي ورودي استاندارد بايد 110*220 باشد.