علی سرابی
سرپرستی شرکت
بنده سرپرست یک شرکت سهامی خاص به حکم سهامدار ارشد شده ام ترکیب هیات مدیره 3 نفره است و مدیر عامل اسبق به یک شرکت دیگر رفته است آیا باید صورتجلسه هیات مدیره برای بنده تنظیم شود یا همان حکم سهامدار ارشد کفایت می کند؟ و آیا باید به ثبت شرکت ها صورتجلسه را ارسال و ثبت نماییم؟
وآیا ترکیب هیات مدیره بنده باید صورتجلسات را امضا کنم یا همان مدیر عامل قبل باید امضا کند؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
BBP Project Iran & Germany
ثبت پروژه
سلام و وقت بخیر
می خواستم در باره ی ثبت یک پروژه سئوال بپرسم...
اگر پروژه ای که با تفاهم نامه یک ارگان خارجی ( کشور آلمان ) و دو پارتنر ایرانی ( این پارتنرها سازمان دولتی و معتبر هستند ) در حال اجرا باشد آیا امکان اینکه این پروژه ثبت رسمی بشه و تیم پروژه شرایط بیمه شدن را داشته باشند ؟ و اگر بله چه مواردی برای ارائه الزامیست ؟موسی خدیور
ثبت نام بعنوان سهامدار و بازرس، بدون اطلاع در یک شرکت ناشناس و سازمان امور مالیاتی
وقت بخیر.
امروز پیامکی از سازمان امور مالیاتی مبنی بر ثبت اطلاعات بنده در سازمان امور مالیاتی کشور بعنوان سهامدار یک شرکت ناشناس دریافت کردم. بعد از بررسی متوجه شدم که از 40 روز پیش شرکتی ثبت شده و اطلاعات بنده بعنوان سهامدار و بازرس ثبت نام شده است. در حالی که این شرکت و نفرات آنها را نمیشناسم و حتی در آن استان تابحال نبوده ام. برای شکایت از این شرکت و همچنین سلب مسئولیت از خود از چه ارگانی و به چه طریقی اقدام نمایم؟
با تشکر
ایمان احسانی نسب
مالکیت طرح استارتاپ
با سلام
بنده به همراه دونفر از همکاران درصدد ثبت شرکت هستیم در حوزه رایانه که در اساسنامه شرکت سهم هر نفر مشخص گردیده است .حال در کنار تمام فعالیت های شرکت درصدد هستیم فروشگاه انلاین نیز راه اندازی کنیم . که این فروشگاه به عنوان بخشی از سهام یکی از هیت مدیره شرکت میباشد . آیا برای این کار قرار داد مجزا نیاز هست که در صورت انحلال ویا هر اتفاق دیگری بتواند حق مالکیت داشته باشد یا اصطلاحا مالکیت معنوی داشته باشد .