پروفایل کاربر

فروزان عراقی

1 سال پیش

تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)

احتراماً به استحضار می رساند ،با توجه به متن تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)

تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.

خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا همسران شاغل ایثارگر با بیش از 6 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد ثانی

5 ماه پیش

بالکن

با سلام من یک ساختمان دو طبقه روی پارکینگ دارم که ۱۲ سال ساخت هست و زمان ساخت به خاطر زدن بالکن در زمین خودم از سمت پیاده رو عقب نشینی کردم ایا فضای زیر بالکن جزو زیر بنا هست و ایا برای تغییر نمای ساختمان از ان فضا میتوانم استفاده کنم یا شهرداری میتونه اون رو صاحب بشه؟

پروفایل کاربر

مریم احمدی

6 ماه پیش

امضای تفاهم نامه پس از انتقال سند به صورت محضری

با سلام و احترام، بیش از 20 سال پیش، تمامی پنج نفر عموهای من به پاس خدمات زیادی که پدر من برای خانواده اش انجام داده بود به میل خودشان -بدون اینکه پدر من درخواستی داشته باشد- خانه پدری شان را به نام پدر من کردند و "سند محضری" به نام پدر من زده شد.مبلغ کمی نیز در همین انتقال محضری به آنها پرداخت شده که یعنی پدر من ملک را از آن ها خریداری کرده است. ولی پدر من طبق صحبتی که با سه خواهرش داشت گفت که سهم آنان را در صورت فروش زمین پرداخت می نماید. پس از فوت مادربزرگم، برادران از بخشش خود پشیمان شدند و تصمیم گرفتند به شکلی آن را پس بگیرند. لذا تفاهم نامه ای مفصل با جزییات فراوان تنظیم نمودند که پدرم بایستی با آگاهی و میل برادران ملک را فروخته و سهم هر کس را به شکل قانون ارث پرداخت کند.این موضوع بدون اطلاع ما صورت گرفت و به امضای تمامی برادران و خواهران رسید. چند سال بعد پدر من در اثر اضطرار اخطارنامه بانک بابت بدهی شان، ملک را بدون اطلاع برادران فروختند و سهم سه خواهرشان را پرداخت کردند. سهم دو نفر از برادران را با توجه به احتیاج مالی آنها پرداخت نمود. اکنون یکی از همین دو برادر که سهم خود را دریافت نموده همراه برادر دیگر از پدر من شکایت کرده اند، مبنی بر اینکه خانه ارزان و بدون اطلاع آنها فروخته شده و بایستی سهم آنها پرداخت گردد.یک بار دادگاه حکم عدم استماع صادر کرده و بعد گفته بایستی مبلغی در تناسب با مبلغ فروش آن زمان و البته با جریمه ای پرداخت گردد. چون برادران مطالبه آن مبلغ را به دادگاه ندادند، آن مبلغ به آنها داده نشد. در این بین مجدد شکایتی تنظیم کرده اند که بایستی سهم آنها به نرخ روز محاسبه و پرداخت گردد. از وکلای محترم درخواست راهنمایی دارم . باسپاس

پروفایل کاربر

نوید نامداری

8 ماه پیش

چک ضمانت بابت قرارداد صوری

سلام
من یک وام میخوام بردارم و بانک از من مدرک شغلی خواسته و من از شرکتی که کار میکنم خواستم یه قرارداد صوری بهم بده چون کار ارجا میده بهم ولی قرارداد ندارم
شرکت از من چک ضمانت خواسته بابت قرارداد صوری
اگر چک رو بدم مشکلی برام پیش میاد ؟
یا چک رو بدم چه جوری باشه که نره بانک اجرا بزاره ؟
اگر یک دست نوشته ازش بگیرم بابت اینکه چک قرارداد صوری بوده و ...
اگر بخواد چک رو ببره بانک با اون دست نوشته میتونم اثبات کنم چک و بابت قرارداد صوری بوده و ملزم به پرداخت نیستم ؟
ممنون

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد