پروفایل کاربر

علیرضا پوررخیمی

3 سال پیش

وکالت کاری ۱۵ ساله بلاعزل رییس هیئت مدیره شرکت به شخص ثالت خارج از شرکت

سلام و عرض ادب واحترام.
دریک شرکت سهامی خاص در آخرین تعقییرات سال ۱۴۰۰ بابت کلیه اسنادواوراق بهاداروتعهداورشرکت باامضاءمدیرعامل ویا امضاءرییس هیئت مدیره ومهرشرکت قیدشده است ،رئیس هیئت مدیره برخلاف اساسنامه شرکت که درآن قیدشده است کلیه قراردادهابااعضای هیئت مدیره میباشد بدون اذن کتبی اعضاء هیئت مدیره در محضر تنها با همان آگهی تعقییرات اقدام به اعطای وکالت کاری ۱۵ ساله بلاعزل به شخص ثالث جهت اداره امورات شرکت و اموال شرکت را داده است،آیا تنها با آن آگهی تعقییرات و حق امضاء داده شده رئیس هیئت مدیره میتوانداین وکالتنامه را بدون اجازه کتبی هیئت مدیره به شخص ثالث اعطاکند؟اگر جواب منفی میباشد آیا میتوانیم آعضاءهیئت مدیره آن وکالت را باطل کنیم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد رضابخش

1 سال پیش

اتمام مهلت اجرائیه چک

باسلام،چکی داشتم که برایش اجرائیه کشیدم و مهلت ۱۰ روزه ان تمام شده است و طرف هم در سامانه ثنا ابلاغیه را نگاه نمیکند و اهمیت نمیدهد، الان من چکار کنم؟ ایا باید برای توقیف اموال به خود دادگاه برون یا به دفترخدمات قضایی بروم؟

پروفایل کاربر

سیدحسین حسینی

1 سال پیش

مرور زمان چک

سلام سوالی خدمتتون داشتم؛
در ماده 318 قانون تجارت آمده است که؛
"هرگاه از تاریخ صدور گواهینامه عدم پرداخت چک ... پنج سال بگذرد چک وصف تجاری خود را از دست خواهد داد".
لطفا راهنمایی بفرمایید آیا منظور این است که چکی که برای مثال سال ۱۳۱۱ صادر شده اگر امروز برگشت بخورد ۵ سال دیگر وصف تجاری اش زایل می شود؟
ممنون از زحمات شما

پروفایل کاربر

ابراهیم مهدیزاده

10 ماه پیش

مرورر گذشت زمان چک

باسلام بنده یک فقره چک به مبلغ ۱۱ میلیون را در سال 96 نوشته بودم و نمیدانم به چه کسی داده بودم حالا شخصی با برگشت زدن آن به مبلغ ۱۴۰۰۰۰۰۰۰میلیون سال1402اقدام کرده است.....نمیدانم دزدیده است یا ترکیب گرفته یا پیدا کرده است.میگویم چرا تا حالا برگشت نزده بودی میگه منتظربودم تا پاس کنی میگویم زمانی که من اطلاع نداشتم چیکار میکردم.. میگویم از چه کسی گرفتی یا جنسی دادی میگه از زمین پیدا کردم باید پاس کنی....من میتوانم ازش شکایت کنم بگم که مثلاً گم کرده بودم ویا با چه عنوانی میتوانم از ش شکایت کنم باتشکر