مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علیرضا پوررخیمی

2 سال پیش

وکالت کاری ۱۵ ساله بلاعزل رییس هیئت مدیره شرکت به شخص ثالت خارج از شرکت

سلام و عرض ادب واحترام.
دریک شرکت سهامی خاص در آخرین تعقییرات سال ۱۴۰۰ بابت کلیه اسنادواوراق بهاداروتعهداورشرکت باامضاءمدیرعامل ویا امضاءرییس هیئت مدیره ومهرشرکت قیدشده است ،رئیس هیئت مدیره برخلاف اساسنامه شرکت که درآن قیدشده است کلیه قراردادهابااعضای هیئت مدیره میباشد بدون اذن کتبی اعضاء هیئت مدیره در محضر تنها با همان آگهی تعقییرات اقدام به اعطای وکالت کاری ۱۵ ساله بلاعزل به شخص ثالث جهت اداره امورات شرکت و اموال شرکت را داده است،آیا تنها با آن آگهی تعقییرات و حق امضاء داده شده رئیس هیئت مدیره میتوانداین وکالتنامه را بدون اجازه کتبی هیئت مدیره به شخص ثالث اعطاکند؟اگر جواب منفی میباشد آیا میتوانیم آعضاءهیئت مدیره آن وکالت را باطل کنیم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ساره بیات

4 ماه پیش

سند اشتراکی خودرو

سلام وقت بخیر

آیا می شه سند خودرو رو در دفترخانه به نام دو نفر کرد؟ میدانم که پلاک خودرو فقط به نام یک نفر میشود اما می شود در دفترخانه سندی زد که ماشین به نام دو نفر شود؟

پروفایل کاربر

محمدرضا زارع زاده زارع زاده

1 سال پیش

خسارت مشارکت

سلام بنده مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰۰۰ تومان به حساب آهن فروش واریز کردم واو به من گفته است که با این پول مشارکت خرید و فروش اهن میکنم و سود انرا به تو میدهم و درقبال ان یک چک به میزان واریزی به من داده‌اند و چک برگشت شده است و حالا میخواد به میزان مبلغ چک پول به من بدهد ولی ما بین ما قرارداد وجود ندارد بابت مشارکت، چک ماه دی ماه برگشت خورده است، من به او میگویم که با قیمت آهن مبلغی که به حساب واریز کردم اهن به من بدهد ولی او قبول ندارد ازنظر حقوقی چه کار بکنم

پروفایل کاربر

بردیا رفیعی

8 ماه پیش

گم شدن سفته

سلام کارفرما از من سفته گرفته برای ضمانت حالا نه حقوق میده نه سفته میگه سفته ها رو گم کردم،شماره سریال سفته هم ندارم،چه راه حلی داره که جلو سواستفاده از سفته رو بگیرم؟