وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

فرانک رضایی

2 سال پیش

حوزه ی شغلی وکالت

سلام وقت بخیر

اگر فردی که فارغ التحصیل رشته ی حقوق باشد بدون آزمون وکالت در زمینه مشاوره ی حقوقی میتواند فعالیت کند؟به عنوان این شغل کارشناس حقوقی میگویند؟

ممنون از پاسخگویی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

شمیم پرورش

2 سال پیش

سلام بله میتوانید بدون داشتن پروانه وکالت و دانش حقوقی خود که از دانشگاه آموخته اید فعالیت کنید. دستیار حقوقی، کارشناس حقوقی، مشاور حقوقی همگی عنوان این مشاغل هستند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم جلالی

1 ماه پیش

مستمری بگیر

سلام.من دختر مجرد هستم و شغلی هم ندارم، بعد از فوت پدرم ، حقوقش بین من و مادرم تقسیم شد.

سوالم اینه که خدای نکرده بعد از فوت مادرم، اگر من همچنان مجرد باشم ، حقوق پدرم کامل به من میرسه یا همین مقدار یعنی نصف هست؟

پروفایل کاربر

مریم میرزایی

1 سال پیش

تصرف عدوانی و قلع و قمع مستحدثات

سلام. همسایه ما که به دلیل مشکلات فراوانی که داشت همه واحد ها از ایشان شکایت کرده بودیم و 4 شکایت از ایشان در جریان بود. ایشان نیز برای تلافی از همه واحد ها ( هر یک با عنوان جداگانه، یکی راه رفتن و صدای بچه و یکی بابت مبلغ شارژ و یکی بابت پارکینگ و...) و برای ما هم بابت طلق شیشه ای که روی پاسیوی ط1 انداخته شده بوده( از ابتدای ساخت یعنی قبل از آمدن ما و خود ایشان این سقف سبک بوده) و بعد اومد معامله کرد و گفت شما همه شکایتهاتون را پس بگیرید من هم پس میگیرم و سقف پاسیو را هم رضایت میدم. و نوشتیم و اثر انشگت و امضا محکم کردیم و ما همه ظرف 48 ساعت همه شکایات را پس گرفتیم. ولی ایشان خودش دبه کرد و هیچ کدوم را پس نگرفت . و الان در هفته آینده وقت رسیدگی برای واحد ما هست بابت سقف پاسیو( که مطرح کردهتصرف عدوانی و...) آیا با اون رضایت نامه که برای سقف پاسیو خودش اومد امضا کرد و اون سازش نامه که دستمون هست روز شورا میتونیم مطرح کنیم که ایشون فریب داده مارو .

پروفایل کاربر

ت ت

3 ماه پیش

اجرائیه

سلام
پرونده من در مرحله اجرائیه قرار دارد و من به ۳۱ میلیون افت قیمت خودرو متهم شدم. در یک تصادف سه طرفه من ۱۰۰ درصد مقصر اعلام شدم و طرف مقابل به طور کامل پول تعمیر خودرو خود را از بیمه من گرفت اما بعد از درخواست بررسی مجدد، من ۵۰ درصد و یک خودرو دیگر هم ۵۰ درصد مقصر اعلام شد ولی فردی که از من شکایت کرده یعنی نفر سوم تقصیری نداشته است.
به خاطر خرج تعمیر خودرو سوم، ۴۵ میلیون از بیمه من کم شده در صورتی که نصف این مبلغ باید کم بشود و سقف بیمه من هم ۶۰ میلیون است و کفاف این محکومیت را نمی‌دهد.
میخواستم ببینم میتونم به اجرائیه بگم که اضافه پرداخت بیمه من را از محکومیتم کم کند؟
این مسائل را به قاضی هم گفتم اما در رای خود لحاظ نکرده است و منکر مطرح شدن این مطالب در دادگاه شد.