مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

ابوالفضل صنایعی

2 سال پیش

ارزش قانونی سفته

با درود
درصورتی که زندانی به طلبکارش سفته بدهد ارزش دارد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی قوچایی

2 ماه پیش

مبدا محاسبه خسارات تاخیر تادیه چک

با سلام و عرض ادب

چک بتاریخ سال ۹۲ که تاریخ برگشت چک همان سال است اگر سال ۱۴۰۴ مطالبه گردد بعد از ۱۲ سال خسارت تاخیر تادیه از چه زمانی محاسبه میگردد؟ با تشکر

پروفایل کاربر

محمد محمدی

8 ماه پیش

خرید موتور اقساطی از شخص

با سلام

بنده یک موتور از شخصی گرفتم و مقداری از ثمن معامله را به عنوان ضمانت انتقال سند نگه داشتم. بعد مشخص شد که موتور قسطی بوده و فرد حاضر به پرداخت بدهی خود نشد و بعد از مدتی هم از ایران رفت.

مالک فروشگاه حکم جلبش را گرفت از روی چک های برگشتی ولی خب اون هم به جایی نرسید. در زمان خرید موتور، بدهی نفر اول ۸۰ تومان بود و الان بعد از حدود ۲ سال به ۲۸۰ میلیون رسیده. صاحب فروشگاه به من گفته ۱۴۰ تومان پرداخت کن که سند را به نامت بزنم. من قبول کردم که این کار رو بکنم، ولی صاحب فروشگاه امتناع میکنه از تنظیم کردن یک صورتجلسه و میگه اول پول و بعد صورتجلسه. )هر دو طرف بی اعتماد هسایم نسبت به یکدیگر(.

یک نکته اینکه روی فاکتور فروش خورده که اقساطی غیر قابل فروش و نکته دوم اینکه موتور به نام یکی از فامیل های صاحب فروشگاه میباشد.

خواستم ببینم که آیا من باید بدهی نفر اول باوسودش را پرداخت کنم یا اینکه اگر شکایت کنم میتوانم باپرداخت اصل بدهی سند را بگیرم؟

با تشکر

پروفایل کاربر

ایرج اسدی

6 ماه پیش

واخواست سفته

سلام، شخصی بابت تنظیم سند یک ملک مبلغ ۴ میلیارد تومن سفته بدون ضامن و ظهر نویس تحویل من داده، از موعد تنظیم سند بیش از یک سال گذشته و مشخص شده ملک قابلیت انتقال سند ندارد، با توجه به اینکه هزینه واخواست این مبلغ زیاد میباشد، اگر بدون واخواست طرح شکایت و دادرسی بدهم ضمانت این سفته ها کمتر میشه یا خیر