وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد علی

2 سال پیش

مشاوره ملکی

سلام
ملکی میباشد که انحصار وراثت شده اما یکی از وراث دختر که حدود ۱ دانگ از کل سهم دارد راضی به ساخت ملک نمیباشد چکار میشود کرد؟(بقیه وراث سند تفکیکی گرفتن اما ایشان اقدام نکرده و همکاری نمیکند)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدشریف مظفری

6 ماه پیش

مزایده اموال غیر منقول مشاع

سلام. در حکم تقسیم ترکه دستور به فروش اموال غیر منقول مشاع داده شده شامل مسکونی و کشاورزی. دایی‌های من چندین ساله متصرف و اقدام به ساخت مسکن و سکونت و حتی فروش قطعاتی از زمین‌ها کردن. در ادامه و برای اجرای حکم، مادر من برای مزایده لزوما باید اول خلع ید انجام بده یا خلع ید، بعد مزایده و به عهده‌ی خریدار هست؟
ممنون

پروفایل کاربر

مجید ملک پور

1 سال پیش

انتقال از خدمات مدیریت کشوری به شهرداری

سلام.
بنده کارمند رسمی دانشگاه تهران بوده و الان مامور در شهرداری رشت هستم. آیا میتوانم انتقال دائم به شهرداری رشت بگیرم؟ دانشگاه مدیریت خدمات کشوری هست و شهرداری نهاد عمومی غیردولتی می باشد. ضمناً تعدادی از آموزش و پرورش و اداره ورزش و جوانان انتقال دایم گرفته اند.
سپاسگزارم

پروفایل کاربر

علیرضا عباسی

6 ماه پیش

تقسیم ارث

با سلام و احترام. پدر من تقریبا 8 سال پیش فوت کردند. دو آپارتمان در مشهد داشتند یکی 75 متر و دیگری 102 متر. من پسر ارشد بودم، یک برادر 50 ساله دارم که محجور است که مادرم بعد از فوت پدر قیم او شدند و دو خواهر دارم. من در شهر دیگری زندگی میکنم و برای تقسیم ارث به مادرم وکالت دادم تا هرطور مایل است تصمیم بگیرد. اکنون هر دو آپارتمان فروخته شد و من متوجه شدم که خواهرانم در هنگام تقسیم ارث واحد بزرگتر را به نام خود زده اند و واحد کوچک را به نام برادر محجورم مضاف بر اینکه حق یک هشتم مادر را هم پس از فروش پرداخت نمیکنند و من هم که هیچ، در حالیکه نیت من از دادن وکالت به مادرم تامین آتیه ایشان و برادر محجورم بود. آیا میتوانم برعلیه خواهرهایم که با سو استفاده از احساسات مادری حق و حقوق ایشان، برادر مریضم و من را نادیده گرفته اند اقامه دعوی و شکایت کنم و مبلغ اضافه ای که بیشتر از حقشان است را پس بگیرم. با عرض پوزش از طولانی شدن متن، ممنون میشوم راهنمایی فرمایید. سپاسگزارم.