
Bahman Shamshirsaz
ارائه سهام به كارمند
سلام وقتتون بخير
من ميخوام سهامي رو به كارمندم بدم كه اين كارمند تا وقتي در شركت باشه و كار كنه صاحب اون سهام باشه ولي خودش نتونه اون رو بفروشه. و ميخوام لااقل مطمئن باشم 5 سال براي ما كار ميكنه. بايد چه كار كنيم؟ آيا چنين چيزي امكانپذير هست؟
البته شركت مسئوليت محدود هست.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است نمی توان مالی را به اسم شخص دیگری نمود و اختیار نسبت به آن را به طور دائم از وی سلب نمود و این شرطخلاف مقتضای ذات عقد و باطل می باشد. لیکن بصورت جزی می توان شروطی بر آن بار نمود.
همچنین در خصوص قسمت دوم سوال شما می توانید با کارمند خود قراردادی منعقد نمایید تا چنان چه ظرف مهلت زمانی خاصی (مثلاً 5 سال) در شرکت شما مشغول به فعالیت باشد به عنوان پاداش وفاداری و یا حسن انجام کار به میزان مشخصی (سهم الشرکه در شرکت با مسئولیت محدود و یا سهام در شرکت سهامی) به وی تعلق بگیرد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مصطفی رضایی
محاسبه مالیات
باسلام و احترام
آیا برای پرداخت مالیات شرکت، نیاز به داشتن کد اقتصادی است؟

داریوش عرب زاده
چگونگی واگذاری پلیس +۱۰ به شخصی دیگر
آیا امکان واگذاری وجود دارد یا فقط به صورت وکالت تا پایان عمر مالک کنونی ممکن است؟
با تشکر

حسین برهانی
مطالبه وجه چک از جاعل ضمانت
با سلام و احترام
فردی پشت یک چک را بعنوان ضامن دو مهر از شرکتی را زده است.
مهرها جعلی بودند و آن فرد نیز در شرکت سمتی ندارد. با شکایت دارنده چک، جعل مهر توسط آن فرد در بازپرسی اثبات شده و کیفرخواست صادر شد.
آیا دارنده در دادگاه کیفری جعل میتواند از جاعل (کسی که با ادعای ضمانت مهر جعلی زده) برای مطالبه وجه چک دادخواست حقوقی بدهد؟