نیما قربانی بیاتی
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت، وجه التزام را به صورت درصد تعیین کرد؟
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت به جای تعیین مبلغی به عنوان وجه التزام به صورت سفته، درصدی را تعیین کرد؟ به این صورت که در صورت رقابت طرف مقابل و راه اندازی یک استارتاپ مشابه، در این صورت درصد مشخصی از سهام آن شخص به عنوان جریمه به طرف دیگر قرارداد تعلق گیرد.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
زهرا نصیری
ساخت و ساز غیرقانونی مسکن
سلام
وقت بخیر
من شهریور ۱۳۹۷ اقدام به خرید یک واحد خانه از یک ساختمان ۳ طبقه کردیم و طبقه دوم را خریدیم. واحد خریداری شده سند دار می باشد
طبقه اول و دوم ۱۴۴ متر و طبق سوم دو واحد کوچک می باشد
پس از دریافت سند متوجه شدم در سند قید شده است ساختمان در دو واحد که سقف خانه من با کف پشت بام مشترک می باشد
یعنی دو واحد ساخته شده در بالا دارای سند نبوده و غیر قانونی ساخته شده است ولی جواز ساخت از شهرداری دریافت کرده اند
با توجه به اینکه در سند من قید شده است بالای واحد من پشت بام است می توانم از طبقه بالا شکایت کنم؟ یا به دلیل داشتن جواز ساخت کارشان قانونی بوده؟
در ضمن در پشت بام برای واحد های بالا انباری هم ساخته شده در حال که مالکان اصلی پشت بام( واحد یک و دو) انباری ندارد
Ali Najafi
بیمه وسنوات وعیدی
آیا میشود قراردادی با بازاریاب منعقدکردتا فقط پورسانت فروش بگیرد و بازاریاب مشمول عیدی وسنوات و حقوق و مزایای قانونی نگردد و نهایتا مسئولیتی متوجه شرکت نگردد؟؟؟
تتا تات
فروشگاه اینترنتی شرکتی
ما یک وب سایت اینترنتی داریم و یک شرکت خدمات رایانه ای با مسئولیت محدود ثبت کردیم که هنوز فعالیتی در این حوزه نداشته و روی پرونده مالیاتی خودمون هم عدم کارکرد شرکت زدیم حالا یک مشاوره از شما میخوام ما محصولاتمون رو از مغازه دار ها میگیریم و یک سود روش میزاریم و میفروشبم اینجا مایی که شرکت ثبت کردیم مالیات رو طبق چه چیزی باید بدیم در لحاظی که جنس فروشی مال ما نیست و اینکه اگر بصورت حقوقی کار کنیم وضعیت به چه صورت خواهد بود ؟
آیا باز کردن درگه اینترنتی بصورت حقوقی و ایجاد تراکنش شامل مالیات های سنگین میشه برامون ؟ چون ما یک واسط خواهیم بود و اجانس مغازه دار ها رو بصورت واسط میفروشیم