مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد محسنی

ثبت شکایت در قسمت نظرات کاربران

سلام

ما یک وب سایت داریم که در این وب سایت به معرفی برخی از برندها پرداخته ایم.

برندهایی در زمینه خدمات شستشوی فرش، باربری و...

حال در برخی موارد کاربران اقدام به ثبت نظر خود درباره یک برند خاص می کنند. این نظرات معمولا شکایت هستند و اعتراض خودشون درباره اون برند در قسمت نظرات اعلام می کنند.

برای مثال: باربر X خیلی بد هست . یک میلیون تومان به من خسارت وارد کرد و...

یا قالیشویی X فرش مارو 3 ماه پس نمیده و ما نمیتونیم پولمون پس بگیریم و...

به دلیل ساختار وب سایت ما، کاربران بدون ثبت نام می تونند نظر خودشون ثبت کنند.

حال سوال اینجاست که آیا این نوع نظر ها که کاربران در باره یک برند در وب سایت ما ثبت می کنند میتواند مشکل حقوقی برای ما ایجاد کند؟

برندها می توانند برای این نظرات از ما شکایت کنند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

با توجه به آرایی که اخیرا از دادگاه های ایران صادر گردیده است، نظرات کاربران در صورتی که جرم تلقی گردد، تحت شرایطی می تواند برای شما مشکل ساز گردد. بهتر است احتیاط های لازم را به عمل آورید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

خالد زندی

کلاه برداری

سلام بنده بایکنفراشناشدم گفت کارم واردکردن کولرگازی ازاستانهای دوربودقرارشدبرای بنده بفرستن باراهنمایی یکنفر منکل پولوحواله کردم اماالان هردوزدن زیرش هیچ مدرکی هم ندارم بجز حواله بانکی

پروفایل کاربر

شکیلا کریمی

عدم بازگرداندن دوچرخه و پول توسط سالندار

"با سلام، مدتی پیش دوچرخه و مقداری پول به فردی که سالن‌دار است، امانت دادم و قرار بود پس داده شود، اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است. من مدارک و شواهدی مانند [اگر مدارک خاصی داری، مثلاً رسید یا پیام] دارم. لطفاً راهنمایی کنید که چگونه می‌توانم از طریق قانونی یا هر روش دیگری این موضوع را پیگیری کنم. سپاسگزارم.