سعید رحمت
سوال در خصوص تاریخ انقضا و تمدید قرارداد
با سلام و احترام
بنده در قراردادهای کاری که تنظیم می کنم تاریخ قرارداد را برای مثال از 97/01/01 تا 98/01/01 تنظیم می کنم و در زمان امضا قرارداد جدید تاریخ را از 98/1/2 تا 99/1/2 تنظیم می کنم آیا این روش درست است ؟ یکی از همکاران گفتند این روش اشتباه است و از حالت ممتد خارج می شود و میبایست در قرارداد جدید از روز انقضا یعنی 1/1/98 تا 1/1/99 تنظیم شود
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (2)
سعید رحمت
با سلام و احترام
بله منظور بنده قرارداد کار است
پس در این صورت طبق توضیحات شما :
"بهتر است برای تمدید قرارداد سال بعد نیز تاریخ تنظیم 1398/01/01 تا تاریخ 1398/12/29 تنظیم گردد.
"
در صورتیکه مایل باشم قرارداد ممتد باشد باید تاریخ بعد قرارداد را 1398/12/29 الی 1399/12/29 تنظیم نمایم ؟ یا
1399/01/01 الی 1400/01/01
سپاس از توضیحات شما
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه منظور شما از قرارداد کار یکساله می باشد و تاریخ تنظیم آن 1397/01/01 باشد تاریخ انقضای آن می بایست 1397/12/29 باشد نه تاریخ 1398/01/01 چرا که در این حالت قرارداد کار شما یکسال و یک روزه می باشد.
بهتر است برای تمدید قرارداد سال بعد نیز تاریخ تنظیم 1398/01/01 تا تاریخ 1398/12/29 تنظیم گردد.
بدین صورت قراردادکار شما ممتد محسوب می گردد. هم چنین لیست بیمه ای شما که برای سازمان تامین اجتماعی ارسال می گردد می بایست مد نظر قرار گیرد که به چه صورت لیست کار شما برای سازمان رد می گردد آیا فاصله ای بین انقضای قراردادکار با شروع مجدد به کار وجود دارد و یا این که متصل به هم می باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
نیما قربانی بیاتی
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت، وجه التزام را به صورت درصد تعیین کرد؟
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت به جای تعیین مبلغی به عنوان وجه التزام به صورت سفته، درصدی را تعیین کرد؟ به این صورت که در صورت رقابت طرف مقابل و راه اندازی یک استارتاپ مشابه، در این صورت درصد مشخصی از سهام آن شخص به عنوان جریمه به طرف دیگر قرارداد تعلق گیرد.
دانیال دانشور
برگزاري همايش
سلام آيا براي برگزاري همايش و جشن هاي فارغ و تحصيلي و... نياز به مجوز هست؟ تا جاييكه اطلاع دارم فقط براي همايش هايي كه عنوان ملي يا كشوري يا بين المللي دارند نياز به مجوز از نهاد رياست جمهوري هست.
یعقوب رضایی
چگونگی پرداخت هزینه های انتقال سرقفلی و رضایت حق اربابی و مطالبه وجه از خریدا
با عرض سلام و ادب
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر سال ۵۷ از خود مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده ، مالک به حق انتقال بغیر اشاره نکرده، اجاره بها تعیین شده با چندتا شاهد، در بنجاق دست نویس پدر با مالک سرقفلی دوم، رضایت مالک بر عهده فروشنده نوشته شده با تعیین اجاره بها که به وراث( مالک فوت شده) پرداخت شود،از آنموقع تاکنون وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامده اند،( هر یک در چند شهر دیگر)، البته در شهرستان ما روابط بین موجر و مستأجر اجرایی نیست، سال ۹۳ سه دانگ سرقفلی را از پدر خریدم و سال۹۵ پدر سه دانگ دیگر را به شخص دیگر فروخت، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به وراث(۲۶ورثه) ارسال کردم( با عنوان قصد فروش سهم خود دارم و بدوا به شما اعلام میکنم.....با مهلت جواب دهی ۱۵ روز) ، فقط دو تن از وراث را میشناسم که در شهر خودمان هستن و آدرس مابقی را از ایشان گرفتم، بعد از گذشت دو ماه از ارسال جوابی از سوی وراث نیامد( یا در محل حاضر نبودن یا به فامیل وارث ابلاغ یا آدرس اشتباه بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند)احتمال جواب دهی نمیدادم(رابطه آنچنانی با هم ندارند) سرانجام با شریکم در بنگاه بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای معامله کردیم، حق مالکیت و رضایت مالک بر عهده من است، خریدار مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت حق مالکیت نگه داشته و میگه هر وقت حق مالکیت وراث را دادی( دقیق نمیدانم باید پرداخت کرد یا راهی برای نپرداختن است؟ اگر راهی هست راه حل چیست؟ که این یه سوال بنده از شما وکیل محترم است) در ازای دریافت رسید از وراث، تصفیه میکنیم، حال مشکل و سوال من این است: حق مالکیت که قانونی نیست و عرفی ست، بنظر شما آسانترین، بصرفه ترین، بی دردسرترین اقدام قانونی( یا بصورت کدخدا منشانه) علیه خریدار چیست ؟ تا مطالبه وجه کنم؟
ممنون از راهنمایی و جواب