وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مژده علي پور

درصد شراكت

سلام مي خواستم بدونم درصد شراكت در استارتاپ بين مجري كار و سرمايه گذار به چه صورت است

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است در خصوص تقسیم سهام و درصد شراکت بین سرمایه گذار و موسسین استارت اپ در یک شرکت ثبت شد در ابتدا باید استارت اپ ارزش گذاری دقیقی انجام بگیرد و ارزش استارت اپ مشخص گردد و بر اساس آن و به میزان سرمایه ی که سرمایه گذار وارد استارت اپ می نماید و بر اساس توافق طرفین و میزان تعهدات هر یک از طرفین میزان سهام آنان مشخص گردد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صادق صادقی

حد اکثر میزان خسارت تاخیر در تنظیم سند واحد مسکونی که بصورت روزانه در قرارداد درج شده است چقدر است؟

با سلام؛ اینجانب مالک یک قطعه زمین جهت مشارکت در ساخت قرادادی با سازنده تنظیم نمودم که بر اساس آن در ازای واگذاری 50 درصد از آپارتمان های ساخته شده وی متعهد به ساخت بنا، اخذ پایانکار، تهیه صورتمجلس تفکیکی و ارائه سند رسمی را به انجام برساند که همگی در قرارداد موصوف تصریح شده است. در حین ساخت ایشان سهم خود را به خریداران فروخت و قبل از انجام سایر تعهدات متواری گردید و از محل سکونت ایشان که گویا خارج از کشور است اطلاعی در دست نیست. اینجانب نیز بخشی از سهم خود را فروخته ام و در شرایط قراردادهای فروش خود، پرداخت خسارات قصور در تنظیم سند بصورت روزانه درج شده است. در حال حاضر خریداران ایشان و خریداران اینجانب شکایتی بابت الزام به تنظیم سند مطرح نموده که به دلیل بند مربوط به خسارات باعث محکومیت مالی برای اینجانب شده و تذکر اینکه اینجانب بدلیل بدهکاری و تعدات سازنده عملاً قادر به تنظیم سند نیستم نتیجه در بر نداشته است. با عنایت به اینکه موارد فوق پس از ساخت بر عهده اینجانب نبوده و بعضا مشمول هزینه قابل توجهی است مورد به چه صورتی برای اینجانب قابل تعقیب است و با توجه به اینکه دسترسی به سازنده فوق وجود ندارد این خسارت تا کجا و حداکثر تا چه مبلغ یا درصدی از مبلغ فورش هر واحد باید پرداخت شود.

پروفایل کاربر

پویا کاوسی

مشکل در قرار داد های مدنی

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما

بنده حدود یک سال پیش اقدام به خرید قرارداد مشارکت مدنی از سایت وینداد کردم .

سوالی که داشتم ، بنده حدود 1 سال پیش با شخصی قرارداد مشارکت مدنی بستم در رابطه با فعالیت در حوزه آموزشگاه علمی که زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت میکنه . حالا بعد از یک سال فعالیت که مدت قرارداد هم به اتمام رسیده با شخصی که وارد شراکت شدیم تصمیم به عدم همکاری و عدم فعالیت گرفتیم به صورت توافقی . برای کار های تسویه و توقف مجوز فعالیت تصمیم گرفتم برم آموزش و پرورش که اعلام توقف بزنم که به من گفتن باید برم بخش حقوقی چون مجوز رو به شخص دیگه ای اجاره دادم ، در صورتی که اجاره ندادم بلکه با شخص دیگه ای که قصد فعالیت و همکاری داشتم وارد شراکت شدم و در قالب مشارکت مدنی فعالیت خودم رو با ایشون ایجاد کردم . حالا می خواستم بدونم آیا واقعا کار من غیر قانونی بوده ؟ آیا من تخلف کردم ؟ و اینکه توی چنین شرایطی فقط من باید پاسخگو باشم یا اون شخصی که شریک بودن هم باید پاسخگو باشن ؟ و اگر اونجا گفتند که قرارداد شما رسمیت نداره و تخلف کردید چطور میتونم از حقوق خودم دفاع کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . با تشکر از شما

پروفایل کاربر

عباس‌ بلوربرزاده

ملک سرقفلی

سلام ملکی سرقفلی خریدم به نام خودم هست ولی با برادرم پولش دادیم الان می خوام بین خودم برادرم نوشته ی باشه که مشخص باشه ۵۰درصد مال برادرم هست