وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مژده علي پور

درصد شراكت

سلام مي خواستم بدونم درصد شراكت در استارتاپ بين مجري كار و سرمايه گذار به چه صورت است

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است در خصوص تقسیم سهام و درصد شراکت بین سرمایه گذار و موسسین استارت اپ در یک شرکت ثبت شد در ابتدا باید استارت اپ ارزش گذاری دقیقی انجام بگیرد و ارزش استارت اپ مشخص گردد و بر اساس آن و به میزان سرمایه ی که سرمایه گذار وارد استارت اپ می نماید و بر اساس توافق طرفین و میزان تعهدات هر یک از طرفین میزان سهام آنان مشخص گردد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید منصوری

ابطال قراردادپیش فروش

با سلام و خسته نباشید

ما چند سال پیش خانه ای را به صورت پیش خرید از یک نفر خریداری کردیم که این خانه به صورت مشارکتی ساخته شده بود حدودا 50 درصد کار پیش رفت که سازنده متواری شد الان بعد از چند سال مالک تونست قرار خود با سازنده را باطل کنه ولی در موقع فروش این واحدها سازنده وکالت فروش داشت که به ما فروخت الان مالک رفت دادخواست داده که قرارداد ما فسخ بشه آیا این کار عملی؟؟

پروفایل کاربر

صادق صادقی

حد اکثر میزان خسارت تاخیر در تنظیم سند واحد مسکونی که بصورت روزانه در قرارداد درج شده است چقدر است؟

با سلام؛ اینجانب مالک یک قطعه زمین جهت مشارکت در ساخت قرادادی با سازنده تنظیم نمودم که بر اساس آن در ازای واگذاری 50 درصد از آپارتمان های ساخته شده وی متعهد به ساخت بنا، اخذ پایانکار، تهیه صورتمجلس تفکیکی و ارائه سند رسمی را به انجام برساند که همگی در قرارداد موصوف تصریح شده است. در حین ساخت ایشان سهم خود را به خریداران فروخت و قبل از انجام سایر تعهدات متواری گردید و از محل سکونت ایشان که گویا خارج از کشور است اطلاعی در دست نیست. اینجانب نیز بخشی از سهم خود را فروخته ام و در شرایط قراردادهای فروش خود، پرداخت خسارات قصور در تنظیم سند بصورت روزانه درج شده است. در حال حاضر خریداران ایشان و خریداران اینجانب شکایتی بابت الزام به تنظیم سند مطرح نموده که به دلیل بند مربوط به خسارات باعث محکومیت مالی برای اینجانب شده و تذکر اینکه اینجانب بدلیل بدهکاری و تعدات سازنده عملاً قادر به تنظیم سند نیستم نتیجه در بر نداشته است. با عنایت به اینکه موارد فوق پس از ساخت بر عهده اینجانب نبوده و بعضا مشمول هزینه قابل توجهی است مورد به چه صورتی برای اینجانب قابل تعقیب است و با توجه به اینکه دسترسی به سازنده فوق وجود ندارد این خسارت تا کجا و حداکثر تا چه مبلغ یا درصدی از مبلغ فورش هر واحد باید پرداخت شود.