مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

رامین نسیمی

دریافت بیمه بیکاری

سلام با توجه به اینکه ۱۵سال به صورت قرارداد انجام کار معین کار میکردم وناگفته نماند که هرسال یکساله تمدید میشد ولی به دلیلی قراردادم را سه ماهه زدند و بعد از سه ماه به اجبار لغو قرارداد کردند واز هیچ گونه مزایا از جمله حتی از بیمه بیکاری هم بی نصیب شدم به نظر شما آیا میتونم دوباره در کارم مشغول شوم و یا از بیمه بیکاری استفاده کنم.متشکرم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه چنان په شما بیش از یک سال سابقه بیمه داشته باشید و بیکار گردید می توانید ظرف یک ماه از زمان اتمام قرارداد به اداره بیمه مراجعه نماید و درخواست بیمه بیکاری دهید که پروسه آن به جریان خواهد افتاد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهنام ولی  زاده

قرارداد بازاریابی با پرداختی ثابت همراه پورسانت

من با یک نفر قرارداد بازاریابی جهت گرفتن آگهی برای یک نشریه می خواهم ببندم شروط زیر را با هم توافق کردیم
۱- ماهانه یک مبلغ ثابتی پرداخت کنم
۲- به میزان ۵ درصد از هر آگهی به عنوان پورسانت پرداخت کنم
۳- اگر تعداد آگهی ها بیش از سقفی که برای هزینه های سربه سر مشخص شده باشد برای درامد و سود مازاد مقداری را به عنوان بونس به هر میزان که خودم تشخیص دادم به ایشان پرداخت کنم.

حالا سوالم اینه
۱- ایشان نیازی به بودن تو لیست ندارنُ و قرار نیست تو لیست بیمه من باشند در صورتی که تو لیست بیمه نباشن با توجه به پرداختی ثابت مشکل قانون ندارره؟

۲- حال اگر در لیست بیمه آورده شود می شود در قرارداد کاری که باهاشون بسته میشه پورسانت داد؟

پروفایل کاربر

آرش برزوی

آیا محکومیت مالی که قطعی بوده مشمول مرور زمان میتواندباشد

یعنی کسی که ده سال از حکم‌ محکومیت دارد وفراری بوده مشمول مرور زمان میشود ونیاز به طرح شکایت جدید دارد

پروفایل کاربر

علی جمالی

فسخ یا انحلال قرارداد مشارکت

در قرارداد مشارکت مالک با یک گروه ۳ نفره به عنوان سازنده اقدام به عقد قراداد نموده اند، و پس از گذشت یکسال هیچ اقدامی بدلیل عدم تحویل ملک از طرف مالک صورت نگرفته است، اکنون دو نفر از سه نفر گروه سازنده قصد خروج از قرارداد را دارند و مالک با این موضوع موافق است و نفر سوم گروه سازنده همچنان در قرارداد وجود دارد ، آیا مالک می تواند اقدام به فسخ یا انحلال قرارداد مبنی بر عدم حضور آن دونفر در قرارداد کند ؟