وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

شادی غیاثی

سرمایه گذاری استارتاپ

اگر استارتاپی نیازمند 100 میلیون تومان سرمایه باشد و سرمایه گذاری در این زمینه جذب کند .
سرمایه گذار موظف به پرداخت چه مبلغ سرمایه است؟ آیا این سرمایه میبایست حتما به صورت نقدی باشد ؟ آیا سرمایه پذیر حق درخواست مبلغی از پول را به صورت نقدی دارد یا خیر؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

محمدحسین امیری

6 سال پیش

سلام
وقتتون بخیر


این امر به توافق میان شما و سرمایه گذار مربوط است. ممکن است سرمایه گذار کل مبلغ را به شکل نقدی پرداخت کند یا ۷۰ درصد را به شکل نقدی و ۳۰ درصد را به شکل خدمات(مانند محل کار، لوازم و تجهیزات و ...) ارائه کند.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

یعقوب رضایی

چگونگی پرداخت هزینه های انتقال سرقفلی و رضایت حق اربابی و مطالبه الباقی ثمن معامله از خریدار

با عرض سلام و ادب
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر سال ۵۷ از خود مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده ، مالک به حق انتقال بغیر اشاره نکرده، اجاره بها تعیین شده با چندتا شاهد، در بنجاق دست نویس پدر با مالک سرقفلی دوم، رضایت مالک بر عهده فروشنده نوشته شده با تعیین اجاره بها که به وراث( مالک فوت شده) پرداخت شود،از آنموقع تاکنون وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامده اند،( هر یک در چند شهر دیگر)، (لطفا به این نکته دقت شود که اجرای قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۵۶در شهرستان ما......اجرایی نیست)، سال ۹۳ سه دانگ سرقفلی را از پدر خریدم(بدون اشاره به حق انتقال به غیر ، رضایت مالک و اجاره بها) و سال۹۵ پدر سه دانگ دیگر را به شخص دیگر فروخت(بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای)، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به وراث(۲۶ورثه) ارسال کردم( با عنوان قصد فروش سهم خود دارم و بدوا به شما اعلام میکنم.....با مهلت جواب دهی ۱۵ روز) ، فقط دو تن از وراث را میشناسم که در شهر خودمان هستن و آدرس مابقی را از ایشان گرفتم، بعد از گذشت دو ماه از ارسال ، جوابی از سوی وراث نیامد( یا در محل حاضر نبودن یا به فامیل وارث ابلاغ یا آدرس اشتباه بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند)احتمال جواب دهی نمیدادم(رابطه آنچنانی با هم ندارند) سرانجام با شریکم( مشاعی) در بنگاه بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای معامله کردیم، هزینه انتقال و رضایت حق اربابی، بر عهده من است،حال خریدار مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت رضایت حق اربابی نگه داشته و میگه هر وقت حق مالکیت وراث را دادی( دقیق نمیدانم باید پرداخت کرد یا راهی برای نپرداختن است؟(با توجه به اجرایی نبودن روابط) اگر راهی هست راه حل چیست؟ که این یه سوال بنده از شما وکیل محترم است) در ازای دریافت رسید از وراث، تصفیه میکنیم، حال مشکل و سوال من این است: حق مالکیت که قانونی نیست و عرفی ست، بنظر شما آسانترین، بصرفه ترین، بی دردسرترین اقدام قانونی( یا بصورت کدخدا منشانه) علیه خریدار چیست ؟ تا مطالبه الباقی ثمن معامله کنم؟
ممنون از راهنمایی و جواب

پروفایل کاربر

مینا جمشیدی

تعاونی مسکن

سلام من سال ۹۲ بک امتیاز از تعاون مسکن خرید کردم ودفترچه وقرارداد هم کرفتم و۲ سال بعد اعضا تعاونی هیئت مدیره ومدیران را اخراج کردند ومدیران جدیدامدند وبعد از مدتی به من خبر دادن که شما عصو تعاونی هستید ولی امتیاز ندارید ومن به مدیری که امتیاز خریده بودم رجوع کردم وپس از کش وقوع فراوان امتیاز خود مدیررا کرفتم به صوت وکالت بلا عرض از دفتر خانه ومن واحدم را ۴ ماه پیش تحویل موقت کرفتم ام هفته گذشت با خبر شدم اقای مدیر قبلی واحد من را سال۹۱ به‌نظر دیگری.فروخته سئول من این است با شرایط موجود می توانند من را هم درگیر کنندبعد از ۱۲ سال

پروفایل کاربر

مانی رضوی‌زاده

ممنوعیت معامله و مزیت‌ها و معایب ثبت موسسات غیر تجاری

با سلام و احترام؛
دو سؤال داشتم در مورد ثبت مؤسسات غیر تجاری انتفاعی؛
جایی خواندم که در این نوع ثبت، مؤسسه حق هیچ‌گونه معامله‌ای ندارد. فرض کنیم یک مؤسسه خدمات ساختمانی و طراحی داخلی باید دستگاه‌ها و مواردی را از تولیدکننده دیگری بخرد و برای مشتری نصب کند. چگونه انجام قانونی چنین معامله‌ای میسر است؟
به طور کلی مزیت‌ها و معایب این نوع ثبت نسبت به مثلاً شرکت با مسئولیت محدود از لحاظ مجوزهای قانونی، مالیات و موارد دیگر چیست؟

سپاسگزارم از وبسایت مفید شما