مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید محمود سید علی نقی

7 سال پیش

سفته ضمانت به شرکتها

با سلام و وقت بخیر . سوالی داشتم که اکثرا کارجویان باهاش درگیرن اونم سفته ای که شرکتها جهت ضمانت میگیرن امکان سواستفاده ش هم زیاده به چه کار باید کرد که سواستفاده نشه و خیالمون راحت باشه ممنون میشم راهنمایی گنید . متشکرم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

با سلام

- اگر دریافت سفته تضمینی برای حسن انجام کار باشد حتما باید این موضوع ذکر شود که این سفته تنها برای حسن انجام کار است و دقت کنید حتما شماره سفته در قرارداد ذکر شده باشد و اگر قرارداد نیز دارای شماره باشد آن نیز بر روی سفته نوشته شود.

- همچنین هیچگاه سفته را سفید امضا نکنید و حتما در وجه شرکت تنظیم گردد.


با احترام 

تیم حقوقی ونیداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

hesam manafi

6 سال پیش

دریافت رسید پرداخت

سلام ، من برای انجام یک پروژه برنامه نویسی مبلغ قرارداد رو کامل پرداخت کردم و لازمه که قرارداد تغییرات جدیدی داشته باشه ولی مبلغ قرارداد ثابت می باشد.
چه اطلاعاتی لازم است که در فرم رسید پرداخت ذکر شود؟

پروفایل کاربر

حسین نگهبان

6 سال پیش

وکالت نامه

با درود ایا وکالت تام که به کسی داده شده را میتوان باطل کرد

پروفایل کاربر

محمد رضابخش

6 ماه پیش

اتمام مهلت اجرائیه چک

باسلام،چکی داشتم که برایش اجرائیه کشیدم و مهلت ۱۰ روزه ان تمام شده است و طرف هم در سامانه ثنا ابلاغیه را نگاه نمیکند و اهمیت نمیدهد، الان من چکار کنم؟ ایا باید برای توقیف اموال به خود دادگاه برون یا به دفترخدمات قضایی بروم؟