مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

Javad Harandi

شراکت در مغازه سرقفلی

سلام.باتوجه به قانون سرقفلی۱۳۵۶وحصول کسب وپیشه اینجانب صاحب سرقفلی(مستاجر)مغازه ای هستم که باشخصی شریک شده ام(مغازه از من ،سرمایه وکار از شریک)درقراردادنیز نوشته ام که شریک حقی در سرقفلی ندارد،ایا ایشان میتواند در اخر قرارداد ادعای حق کسب وپیشه بنماید؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

با توجه به سلب حق کسب و پیشه، در صورت ادعای حقی مبالغ آن، احتمال به نتیجه رسیدن ادعای ایشان کم است اما غیرممکن نیست.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد صفایی

دریافت حق کسب و پیشه و تجارت

با توجه به اینکه گرمابه عمومی به عنوان واحد خدماتی تعریف می شود نه واحد تجاری , آیا به مستاجری که اجاره نامه آن در سال 1355 نوشته شده و تا الان هم جاری است , برای فسخ اجاره نامه و تخلیه حق کسب و پیشه تعلق می گیرد .

اگر تعلق میگیرد این مبلغ براساس چه چیزی محاسبه می شود و حدود آن برای مدتی که عنوان شد چقدر است ؟ ممنون

پروفایل کاربر

ردا فرتاش

شراكت در تجارت

سلام و وقت بخير
بنده سهام دار يك شركت تجاري هستم، به تازگي متوجه شده ام كه يكي از شركاي شركت در جريان تامين محصولات تجاري براي صادرات قيمت واقعي رو به شركت اعلام نمكيرده و به صورت واسطه بين توليد كننده و شركت خودش رفتار ميكرده، ايا اين خالت از تجارت براي كسي كه سهام دار شركت است صحيح است؟ يا در صورت اثبات ميتوان شكايت كرد؟

پروفایل کاربر

نادر ابراهیمیان

تنزل پست

با سلام اینجانب ۱۵ ماه از خدمتم در جبهه بودم آیا با تنزل پستم می توانم از حقوق پستم بهره مند باشم طبع تبصره ۲ بند ذ ماده ۸۷ قانون توسعه ششم