پیمان میرهادی
شورای حل اختلاف
سلام
با شخصی شفاها توافق کردم که برنامه کامپیوتری برایش بنویسم و دستمزد بگیرم. کار را تحویل دادم و ایشان به شورای حل اختلاف شکایت کرده و ادعاهایی کرده و شورا ایشان را بدون حضور من به کارشناس رایانه ارجاع داده اند و کارشناس گفته ۶۰% کار انجام شده. سوال بنده این است که چطور بدون اطلاع بنده و حضور بنده و شنیدن از من کارشناس رای داده؟
و حالا شورا میگه اگر اعتراض داری باید ۳ تا کارشناس تایید کند و اسم و تلفن کارشناس ها بهم دادن.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
رحیم رضایی
سرمایه گذار دوم
ملکی به صورت مشارکتی بین صاحب ملک و سازنده میباشد .سازنده از لحاظ مالی دنبال سرمایه گذار دوم هست و من قراردادی میخوام بین سازنده و سرمایه گذار دوم که من میباشم ممنون
عرفان مومنی
قرارداد
سلام
1) قرارداد های یک شرکت جزو اوراق عادی محسوب می شوند یا تعهد آور ؟؟؟
2) چنانچه طبق روزنامه رسمی یک شرکت (طرف اول ) جهت امضای قرادادها باید مدیر عامل و یکی از اعضای هیئت مدیره امضا کنند اما در قرارداد فقط مدیر عامل امضا کند چنانچه اختلافی رخ دهد برای این شرکت مشکل ساز است یا طرف دوم قرارداد خودش مقصر است که امضاهای مجاز را چک و بررسی نکرده است ؟