سامیا عباسی
فعالیت افراد در سایت به عنوان نویسنده و ویرایشگر و غیره
با سلام مدتی در حال راه اندازی سایتم هستم در این اثنا فردی به من پیشنهاد داد که به عنوان نویسنده برای سایتم تولید محتوا انجام دهد در مقابل من به عنوان مدیر وبسایت مدرکی به این فرد ارائه دهم مبنی بر این که ایشون برای سایت من فعالیت داشته است . ارائه این مدرک برای من مشکلی پیش نمی آید مثلا شکایت از بیمه که،چرا این فرد بیمه نکردم و غیره
با تشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
عرفان اصغری
مالیات برای کسب و کار واسط
با سلام
من دارای سایتی هستم که به پزشکان خدمات میدم. بیماران زیادی در سایت من تراکنش دارند و من این پولها رو به حساب پزشکان واریز میکنم و فقط درصد خیلی ناچیزی از اون تراکنش های عظیم سهم من هست.
من در حال حاضر بدون ثبت شرکت کار میکنم ولی خواستم بدونم اینکه مبلغ زیادی پول به درگاه بانکی که به اسم من هست ریخته میشه و یک درصد جزئی اون سهم من هست برای من مشکل مالیاتی ایجاد نمیکنه!
با تشکر از پاسخگویی شما
سعید مج
خدمات واسطه غذایی
سیستم های واسط کسب و کار غذایی مثل سفارشات آنلاین غذایی در صورت بروز مسمومیت یا حتی مرگ چه کسی از لحاظ حقوقی پاسخو خواهد بود ؟
صابر ت
عرصه و اعیان
سلام مغازه ایی زیر ملکی دارم که در صلح نامه عرصه و اعیان نوشته شده.مالک قصد فروش ملک را دارد بالای مغازه من و کناره مغازه من که مغازه صاحب ملک است .حالا خریدار میخواهد بسازد،آیا بالای مغازه من چیزی بخواهد بسازد به من هم تعلق میگیرد؟یعنی سقف برای من است و با اجازه من باید بسازد؟