بهنام ولی زاده
قرارداد بازاریابی با پرداختی ثابت همراه پورسانت
من با یک نفر قرارداد بازاریابی جهت گرفتن آگهی برای یک نشریه می خواهم ببندم شروط زیر را با هم توافق کردیم
۱- ماهانه یک مبلغ ثابتی پرداخت کنم
۲- به میزان ۵ درصد از هر آگهی به عنوان پورسانت پرداخت کنم
۳- اگر تعداد آگهی ها بیش از سقفی که برای هزینه های سربه سر مشخص شده باشد برای درامد و سود مازاد مقداری را به عنوان بونس به هر میزان که خودم تشخیص دادم به ایشان پرداخت کنم.
حالا سوالم اینه
۱- ایشان نیازی به بودن تو لیست ندارنُ و قرار نیست تو لیست بیمه من باشند در صورتی که تو لیست بیمه نباشن با توجه به پرداختی ثابت مشکل قانون ندارره؟
۲- حال اگر در لیست بیمه آورده شود می شود در قرارداد کاری که باهاشون بسته میشه پورسانت داد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه قرارداد منعقده با ایشان قرارداد بازاریابی باشد و ایشان کارمند رسمی شما نباشند و برای دیگران نیاز کار انجام دهد و در محل شرکت نیز حضور نداشته باشند رد نکردن اسم ایشان در لیست بیمه مشکلی ایجاد نخواهد نمود.
در پاسخ به سوال دوم نیز چنان چه قرارداد کار با ایشان منعقد گردد باید حداقل حقوق کار به عنوان حقوق ثابت در نظر گرفته شود و اضافه بر آن می شود برای هر فروش پورسانت در نطر گرفت و یا اگر از سقف در نظر گرفته شده بیشتر فروش و بازاریابی انجام دهد به عنوان پاداش مبلغی را برای ایشان در نظر بگیرید.
با احترام،
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مینا جمشیدی
تعاونی مسکن
سلام من سال ۹۲ بک امتیاز از تعاون مسکن خرید کردم ودفترچه وقرارداد هم کرفتم و۲ سال بعد اعضا تعاونی هیئت مدیره ومدیران را اخراج کردند ومدیران جدیدامدند وبعد از مدتی به من خبر دادن که شما عصو تعاونی هستید ولی امتیاز ندارید ومن به مدیری که امتیاز خریده بودم رجوع کردم وپس از کش وقوع فراوان امتیاز خود مدیررا کرفتم به صوت وکالت بلا عرض از دفتر خانه ومن واحدم را ۴ ماه پیش تحویل موقت کرفتم ام هفته گذشت با خبر شدم اقای مدیر قبلی واحد من را سال۹۱ بهنظر دیگری.فروخته سئول من این است با شرایط موجود می توانند من را هم درگیر کنندبعد از ۱۲ سال
Ali Najafi
بیمه وسنوات وعیدی
آیا میشود قراردادی با بازاریاب منعقدکردتا فقط پورسانت فروش بگیرد و بازاریاب مشمول عیدی وسنوات و حقوق و مزایای قانونی نگردد و نهایتا مسئولیتی متوجه شرکت نگردد؟؟؟
عرفان اصغری
مالیات برای کسب و کار واسط
با سلام
من دارای سایتی هستم که به پزشکان خدمات میدم. بیماران زیادی در سایت من تراکنش دارند و من این پولها رو به حساب پزشکان واریز میکنم و فقط درصد خیلی ناچیزی از اون تراکنش های عظیم سهم من هست.
من در حال حاضر بدون ثبت شرکت کار میکنم ولی خواستم بدونم اینکه مبلغ زیادی پول به درگاه بانکی که به اسم من هست ریخته میشه و یک درصد جزئی اون سهم من هست برای من مشکل مالیاتی ایجاد نمیکنه!
با تشکر از پاسخگویی شما