مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

طاها رضایی

لغو قرارداد توسط کارفرما به دلیل کسری بودجه ؟

باسلام
در سال 1397 پس از شرکت در مناقصه تامین نیروی خدماتی و فضای سبز سازمان برق منطقه ای خوزستان ، شرکت ما برنده مناقصه شد.
قرارداد هم بسته شد و تجهیزات لازم باسرمایه 50 میلیون تومان خریداری شد ، پس از آن بنا بود که شرکت پیمانکار 45 نفر نیرو جذب و در اختیار سازمان برق قراردهد، پس از چاپ آگهی در روزنامه و ثبت نام داوطبین زمانی که قرار شد نیرها را فراخوان بدهیم جهت مصاحبه سازمان برق اعلام کرد که به دلیل کمبود بودجه قرارداد کنسل شده ضمناً هیچ گونه نامه رسمی هم هنوز نداده اند، آیا پیمانکار حق شکایت و اعلام خسارت را دارد ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه پس از اعلام برندگی در مناقصه پیش نویس قرارداد برای شما ارسال گردیده باشد و شما نسخ قرارداد را امضا و برای کارفرما ارسال نموده باشید و ایشان نیز نسخه متعلق به شما را امضا و برای شما ارسال نموده باشد، قرارداد انشا گردیده (منعقد گردیده و کارفرما مکلف به انجام تعهدات قراردادی می باشد و در صورت استنکاف از انجام تعهدات قراردادی شما می توانید الزام به ایفای تعهدات قراردای و هم چنین در صورت پیش بینی خسارات و وجه التزام جهت تاخیر در انجام تعهدات قراردادی چنان چه در قرارداد شما پیش بینی گردیده باشد علاوه بر انجام تعهدات قراردادی نسبت به اخذ آن اقدام نمایید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید مرادی

ملک مشارکت

سلام
من با یکی از دوستانم ی ملک مشارکت ب عنوان سازنده گرفتیم که بعد از مدتی ب مشکل خوردیم رفیق ما بدون همراهی ما داره کار می‌کنه من با چ طرح دعوی میتونم ازش شکایت کنم ؟دوم اینکه بمونه آخر کار میتونم برم سهمم رو از ملک طلب کنم اگه نداد ب عنوان فروش مال غیر ازش شکایت کنم.

پروفایل کاربر

بابک بیوک افشاری

سهم یک محقق از تولید یک محصول (صاحب ایده و آگاه به فرآیند ساخت) در مقایسه با سرمایه گذار و یا کارخانه دار چقدر است ؟

با سلام
به عنوان یک مهندس پلیمر و طراح یک محصول قرار است با کارخانه ای مشارکت کنم. به این صورت که طراحی محصول و رسیدن به فرمولاسیون شیمیایی از من باشد (انجام کارهای تحقیقاتی، آزمایشگاهی، تا رسیدن به نقطه محصول) و تولید و عرضه از جانب کارخانه (فرآیند تولید، فرآیند فروش). این محصول در ایران وجود ندارد و این کارخانه میخواهد از پیشرو های صنعت مربوطه باشد.
با اینکه در سود باهم شریک باشیم موافق هستند.
1. سوالم این است که سهم طرفین را چگونه تعیین کنم؟ و از سود خالص باشد و یا از قیمت عرضه شده در بازار؟
2. و سوال بعدی این است که چند درصد از مالکیت علمی و چند درصد از مالکیت صنعتی این طرح را با کارخانه شریک شوم؟ در واقع در زمان ثبت رسمی طرح سهم ها را چگونه ثبت کنم؟

پروفایل کاربر

زهرا نصیری

ساخت و ساز غیرقانونی مسکن

سلام
وقت بخیر
من شهریور ۱۳۹۷ اقدام به خرید یک واحد خانه از یک ساختمان ۳ طبقه کردیم و طبقه دوم را خریدیم. واحد خریداری شده سند دار می باشد
طبقه اول و دوم ۱۴۴ متر و طبق سوم دو واحد کوچک می باشد
پس از دریافت سند متوجه شدم در سند قید شده است ساختمان در دو واحد که سقف خانه من با کف پشت بام مشترک می باشد
یعنی دو واحد ساخته شده در بالا دارای سند نبوده و غیر قانونی ساخته شده است ولی جواز ساخت از شهرداری دریافت کرده اند
با توجه به اینکه در سند من قید شده است بالای واحد من پشت بام است می توانم از طبقه بالا شکایت کنم؟ یا به دلیل داشتن جواز ساخت کارشان قانونی بوده؟
در ضمن در پشت بام برای واحد های بالا انباری هم ساخته شده در حال که مالکان اصلی پشت بام( واحد یک و دو) انباری ندارد