مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!

محل فعالیت شرکت

با سلام و احترام

شرکت ما در ملکی که به نام یکی از سهامداران هست در حال فعالیت است

آیا باید اجاره نامه تنظیم کرد؟ یا همان سندملکی از نظر دارایی برای مالک(سهامدار)  و شرکت قابل قبول هست( در اظهارنامه می توان همان سند ملکی را ثبت نمود؟)

مالک مشمول مالیات در آمد اجاره نمی شود؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

با سلام

موارد معافیت از مالیات بر اجاره املاک در قانون مالیات های مستقیم با اصلاحات سال 94 تعیین شده است. اجاره ی ملک به شرکت، هرچند خود مالک سهام دار آن شرکت باشد از موارد معافیت از مالیات مذکور در قانون نیست. در صورتی که قراردادی موجود نباشد یا از ارائه ی آن خودداری شود، میزان اجاره بها براساس جدول اجاره املاک مشابه تعیین خواهد شد.

برای تنظیم قرارداد اجاره می توانید از نمونه قرارداد اجاره موجود در سایت وینداد استفاده کنید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مصطفی رضایی

بیمه فریلنسر و کارآموزان

سلام و وقت بخیر
آیا به عنوان کارفرما، ملزم به بیمه کردن کارآموزان و فریلنسرهایی که در شرکتم کار می کنند، می باشم؟

پروفایل کاربر

مصطفی ایری

باربرگش مسدود شده

سلام کاربری باربرگش مسدود شده چکار کنم

پروفایل کاربر

لیلا قنبری

وکالت کاری مدت دار ونحوه ضمانت

سلام.من کارفرمای یک پایگاه بهداشت هستم.میخاهم وکالت کاری.بانگی رابه یک خانم بدهم.ولی ایشان اصرار براین دارند که وکالت مدت دار باشد که یکساله است؟آیادرطول این مدت من میتوان آن را فسخ کنم یاهیچکاری نمیتوانم تاآخرتاریخ انجام دهم؟ودوم اینکه میخاهم ضمانتی ازاین خانم بگیرم که چون کارت‌های بانکی من دست اواست ووکالت بانکی به اومیدهم درعوض ضمانت دهد که هرگونه مالیات یامشکلی برای حساب من بوجود آمد او جوابگو باشد.درقالب اینموضوع چگونه ضمانتی باید بنویسم؟