
Mehdi
وکالت مدت دار
سلام در فروش وسیله نقیله که به خریدار وکالت مدت دار داده شده و همچنین حق توکیل به غیر نیز داده شده آیا خریدار میتواند به شخص ثالثی وکالتی دهد که از مدت وکالت نامه خودش بیشتر باشد. برای مثال اگر وکالت 20 روزه باشد در این مدت وکیل یا خریدار میتواند برای خود یا شخص دیگری وکالت 60 روزه تنظیم نماید؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
خیر، وکیل برابر قرارداد وکالت از اختیاراتی برخوردار است، این اختیارات می تواند از جهات مختلفی محدود گردد، یکی از این محدودیت ها زمان است. پس از گذشت مدت زمانی که برای وکالت تعیین شده است، وکیل دیگر اختیاراتی نخواهد داشت، طبیعی است که وکیل اختیاراتی که خود از آن برخوردار نیست ( همان اختیار عمل به وکالت پس از 20 روز) ، به دیگری نیز نمی تواند توکیل کند.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

رضا مفرد
درصورت تحویل واحد وسندتوسط سازنده به مالک، چک تضمین قابل مطالبه خاهدبود بعلت تاخیر4ماهه؟
سلام.دی99 قرارداد مشارکت درساخت باسازنده عقد مقررگردید که درصورت عدم ایفای تعهدات یا تأخیر سازنده در زمانبندی مشخص تعیین شده،مالک حق مطالبه چک تضمین سازنده را دارا هست.
سازنده تعهدات راانجام و واحدو سند مالک نیز تحویل داده،منتهی با تأخیر چهارماهه.
آیامالک میتونه چک تضمین سازنده را به اجرا بذاره؟
درستون خواسته میتوان؛مطالبه وجه التزام قراردادی راطرح نمود یا پيشنهاد لطفا؟
درقرارداد کلمه وجه التزام قیدنشده، بجاش چک تضمین قیدشده.

سیدعلی عباس محدث
عدم برخورداری از پشت همطرازی
اردیبهش سال 1392از پست رئیس اداره نیروی انسانی بهزیتسی استان کهگیلویه وبویراحمد به پست کارشناسی تنزل پیدا کردم. طبق همین ماده 87 برنامه ششم، باید پست همطرازی را می زدند. ولی تا مرداد پست را داشتم اما در نهایت حذف شد و همکاری نکردند. حضورا مراجعه کردم و گفتند که بررسی می کنیم و اقدام می شود. چون فعالیت رسانه ای داشتم و مسئولان را نقد می کردم، در اواخر سال 92 به تخلفات سازمان معرفی شدم و در سال 93 ردی به محکومیت من به محرومیت به مدت 5 سال از پست های حساس و مدیریتی محکوم شدم. پس از دریافت این ردی به دیوان عدالت ادرای شکاست کردم که بعد از دو ماه محکومیت نقض و تبرئه شدم. کتاباً درخواست پست همطرازی کردم که گفتند از طریق کمیسیون ماده 16 اقدام کنید. به کمیسیون درخواست کردم که پش از مدتی دادخواستم رد شد، به دیوان عدالت دادخواست دادم که باز رد شد، اعتراض کردم، باز هم رد شد، مراجعه کردم و گفتم چرا شما این قوانین را نمی پذیرید؟ داخل پرونده نامه را نشانم دادند که تازه متوجه شدم بهزیستی استان، هروقت ملزم به پاسخگویی به کمیسوین ماده 16 و شعبات بدوی و تجدید نظر دیوان شده، به جای نوشتن حقیقت و ارسال رأی تبرئه دیوان عدالت، همان رأی تخلفات را ارسال می کنند. و نامه مدیرکل را نشانم دادند. وقتی تبرئه را نشان دادم، ناراحت شدند و راهنمایی کردند که اعمال ماده 79 بکنم. مجدداً اعمال ماده 79 کردم. تمام این اعتراضات با وقت رسیدگی چند ساله بود که آخرینش در سال 1400 وقت رسیدگی داشت. در سال 1400 با من تماس گرفتند و همین شرح را توضیح دادم. اون شخصی که از شعبه..... دیوان با من تماس گرفت، گفت که تضییع حق شما اثباط شده هست و ادقام می کنیم. بعد از مدتی رأیی صادر شد که در بخشی از آن، همین شرح بود و در ادامه نوشته بودند که می توانستند ادقام کنند ولی اگر اقدامی نشود، می بایست مجددا از کمیسیون ماده 16 شروع کنم. دوباره ادقام کردم ولی متأسفانه ماده 16 باز هم نظرمو رد کرد. ضمناً اگر مستندات را خواستید به هر نحوی که ممکن باشد، بفرمائید تا ارسال کنم. اگر ماده 87 این قانون صراحت دارد چرا این برخورد صورت می گیرد؟ من که محکومیتی ندارم و همون اتهام هم تبرئه شدم. دلیل این اجحاف حق چیه؟
از لطف شما سپاگزارم

فاطمه هرمزی
خانوادگی
سلام من به برادر شوهرم پیامک دادم که شما دزد وبی ابرو هستید بازنای دیگه هم خوابی میکنید بابات نر گس رو میبرد تو حیات مشغولش میشد از هم ولایتی ها و فامیلاتون هم میدونن بی ناموسها ایا بااین پیامک میتونن از من شکایت کنن و حکمش چیه ممنون