پروفایل کاربر

هادی تالاری

وکالت مدیرعامل به اعضای هیئت مدیره

سلام

شرکتی ثبت شده و بنده بعنوان مدیرعامل در اسناد ثبت شرکت معرفی شدم. اما به اختلاف برخوردیم و قطع همکاری کردیم اما نام بنده همچنان بعنوان مدیرعامل در اسناد وجود دارد. حالا اعضای هیات مدیره شرکت به جای عزل بنده و تعیین مدیرعامل جدید، موضوع وکالت تام الاختیار به یکی از اعضا را مطرح کردند. آیا با این وکالت مسئولیتهای قانونی بنده رفع می شود و جای نگرانی نیست؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فرزانه بزم آمون

4 سال پیش

با سلام

پس از قطع همکاری، انتخاب درست عزل مدیرعامل و تعیین شخص جدید است زیرا با دادن وکالت شما بازهم مسئول خواهید بود. با عدم حضور شما در سمتی که به آن منصوب هستید موجب ایجاد تعهد برای خودتان میشود و اعضای هیئت مدیره باید طی صورتجلسه تغییرات در مجمع عمومی فوق العاده شما را عزل بکنند، همچنین خودتان نیز میتوانید نامه استعفای خود را ارائه بدهید اما تا تعیین مدیرعامل جدید شما همچنان مسئول خواهید بود.

در این خصوص چنانچه تردیدی دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

رشوه دادن مدیرعامل به کسی

مدیرعامل به کسانی رشوه داده است،در صورتیکه یکی از اعضای هیات مدیره در جریان برخی از رشوه ها بوده و برخی را هم نمیدانسته.در صورت شکایت همون عضو هیات مدیره از مدیرعامل و اعلام رشوه ها،آیا خودش هم شامل محکومیتی میشه؟

پروفایل کاربر

رزیتا لطفی

بسط دادن نفوذ مدیریت در شرکتهای دارای سهامدار حقوقی سلسله مراتبی

سلام، یکی از سهامداران شرکت، فرد حقوقی است، این سهامدار رییس هیات مدیره با سهام ممتاز کمتر از 20 درصد است که محدود به امکان انتخاب بازرس و حق تقدم در خرید فروش سهام است.

در صورتيكه سهامدار مذکور، خود دارای سهامدار حقوقی دیگر در هیات مدیره خود باشد که اکثریت سهام و حقوق مدیریتی را دارا باشد، ایا بصورت سلسله مراتبی الزام یا مداخله مدیریتی از سوی شرکت بالاتر به شرکت ایجاد میشود به عنوان مثال چون شرکت بالاتر قصد ورود به بورس را دارد و باید تراز مثبت داشته باشد پس تمامی شرکتها دارای ارتباط به صورتیکه توضیح داده شد باید مثبت بودن خود را و اطلاعات محرمانه و صورت مالی خود را مطابق با نظر و زمان شرکت بالاتر ارایه نمایند یا مسایلی از این دست.

در واقع در سهامداری و نفوذ مدیریتی شرکتها ایا سلسله مراتب به شکلی که توضیح داده شد، مجوز دسترسی به اطلاعات یا تبعیت از تصمیم ها را مجاز مینماید یا شرکت منحصر و محدود به تصمیمات اکثریت هیات مدیره خود است؟ لطفا مرجع قانون مرتبط را اعلام بفرمایید. 

تشکر