پروفایل کاربر

فرشته آتشی

پلتفرم واسط

سلام
پلتفرم واسط چه قراردادی با ارایه دهنده خدمات باید تنظیم نماید ؟ و اثرات بیمه ای و مالیاتی ان چگونه باید باشد ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است در این موارد قرارداد همکاری در ارائه خدمات (تامین کننده) بین پلتفرم واسط که کار بازاریابی را انجام می دهد و ارائه دهند خدمات منعقد می گردد و در قرارداد درخصوص مالیات و بیمه تعیین و تکلیف می گردد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نیما قربانی بیاتی

آیا می توان در قرارداد عدم رقابت، وجه التزام را به صورت درصد تعیین کرد؟

آیا می توان در قرارداد عدم رقابت به جای تعیین مبلغی به عنوان وجه التزام به صورت سفته، درصدی را تعیین کرد؟ به این صورت که در صورت رقابت طرف مقابل و راه اندازی یک استارتاپ مشابه، در این صورت درصد مشخصی از سهام آن شخص به عنوان جریمه به طرف دیگر قرارداد تعلق گیرد.

پروفایل کاربر

محمد اهدائی

استفاده از ویدئوهای سایت TED

به نام خدا- سلام
در سایت TED.com در دو صفحه زیر در مورد شرایط استفاده از مطالب سایت توضیح داده است.
https://www.ted.com/about/our-organization/our-policies-terms/ted-talks-usage-policy
https://www.ted.com/about/our-organization/our-policies-terms/ted-com-terms-of-use
با توجه به ادبیات مورد استفاده و تعاریف مطرح شده آشنایی ندارم، میخواهم ببینم آیا من به عنوان یک "مدرس سخنرانی" اجازه دارم:
1- در وب سایت خود ویدئوهای TEDرا embed کنم با هدف اینکه به طور رایگان آموزش هایی را در خصوص تکنیک های سخنرانی ارائه کنم؟
2- گاهی اوقات بخشی از ویدئوهای TED را با ذکر منبع در کلاس درس پخش کنم؟ با توجه به اینکه حق التدریس دریافت می کنم.
3- طبیعتا در کلاس درس سخنرانی، هدف این نیست که همه سخنرانی پخش شود. با توجه به اینکه در آن صفحه گفته است مجاز به ادیت و میکس نیستیم با چه شرایطی می توانم تنها "بخشی" از یک ویدئو را نمایش دهم؟

پروفایل کاربر

یعقوب رضایی

چگونگی پرداخت هزینه های انتقال سرقفلی و رضایت حق اربابی و مطالبه وجه از خریدا

با عرض سلام و ادب
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر سال ۵۷ از خود مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده ، مالک به حق انتقال بغیر اشاره نکرده، اجاره بها تعیین شده با چندتا شاهد، در بنجاق دست نویس پدر با مالک سرقفلی دوم، رضایت مالک بر عهده فروشنده نوشته شده با تعیین اجاره بها که به وراث( مالک فوت شده) پرداخت شود،از آنموقع تاکنون وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامده اند،( هر یک در چند شهر دیگر)، البته در شهرستان ما روابط بین موجر و مستأجر اجرایی نیست، سال ۹۳ سه دانگ سرقفلی را از پدر خریدم و سال۹۵ پدر سه دانگ دیگر را به شخص دیگر فروخت، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به وراث(۲۶ورثه) ارسال کردم( با عنوان قصد فروش سهم خود دارم و بدوا به شما اعلام میکنم.....با مهلت جواب دهی ۱۵ روز) ، فقط دو تن از وراث را میشناسم که در شهر خودمان هستن و آدرس مابقی را از ایشان گرفتم، بعد از گذشت دو ماه از ارسال جوابی از سوی وراث نیامد( یا در محل حاضر نبودن یا به فامیل وارث ابلاغ یا آدرس اشتباه بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند)احتمال جواب دهی نمیدادم(رابطه آنچنانی با هم ندارند) سرانجام با شریکم در بنگاه بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای معامله کردیم، حق مالکیت و رضایت مالک بر عهده من است، خریدار مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت حق مالکیت نگه داشته و میگه هر وقت حق مالکیت وراث را دادی( دقیق نمیدانم باید پرداخت کرد یا راهی برای نپرداختن است؟ اگر راهی هست راه حل چیست؟ که این یه سوال بنده از شما وکیل محترم است) در ازای دریافت رسید از وراث، تصفیه میکنیم، حال مشکل و سوال من این است: حق مالکیت که قانونی نیست و عرفی ست، بنظر شما آسانترین، بصرفه ترین، بی دردسرترین اقدام قانونی( یا بصورت کدخدا منشانه) علیه خریدار چیست ؟ تا مطالبه وجه کنم؟
ممنون از راهنمایی و جواب