پروفایل کاربر

مهسا بابایی

چک

سلام
دریافت چک بدون تاریخ بابت ضمانت و قید این چک در قرارداد ، آیا نیاز هست که در قرارداد ذکر شود که چک بدون تاریخ است و هنگام بروز مشکل از طریق چک اقدام خواهد شد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (5)

مهسا بابایی

5 سال پیش

ممنون از راهنمایی شما 

کارشناس حقوقی وینداد

5 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه چنان چه امضاء در زمانی انجام پذیرد که وکالتنامه دارای اعتبار می باشد و موکل، وکیل را عزل ننموده است چک بصورت صحیح صادر گردیده و داری اعتبار می باشد البته در پایین امضاء تاریخ امضاء باید قید گردد.

همچنین از بانک صادر کننده چک استعلام گردد تا با این اعطای وکالت آیا یکی از طرفین می تواند بجای هر دو نفر امضاء نماید و یا این که نسخه ای از وکالتنامه و تفیض این اختیار باید به بانک تحویل داده شود تا امضاء چک مورد تایید بانک صادر کننده چک نیز باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

مهسا بابایی

5 سال پیش

سلام مجدد

وقت بخیر

پیرو سوال قبل، چک دریافتی 2 امضاء هست و یکی از طرفین به دیگری وکالت داده تا اسناد تعهد اور و ... را به جای ایشان امضا نماید. و ضمنا این وکالت نامه بلاعزل نیست. با این تفاصیر و با توجه به اینکه هر دو امضای چک توسط 1نفر انجام شده در صورتی که چند سال بعد جهت وصول چک اقدام شود ، اگر در آن زمان این وکالت نامه معتبر نباشد آیا امکان وصول چک وجود دارد؟

پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم

مهسا بابایی

5 سال پیش

سلام 

ممنون از پاسخ شما

کارشناس حقوقی وینداد

5 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است که قاعدتاً چک ضمانت و حسن انجام کار بدون تاریخ صادر می گردد و این امر به معنای وکالت دادن به شخص دریافت کننده چک می باشد تا در صورت تخلف از تعهدات قراردادی تاریخ چک را خود تکمیل و اقدام به دریافت وجه چک نمایید و نیازی به ذکر بدون تاریخ بودن چک در قرارداد نمی باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بابک بیوک افشاری

سهم یک محقق از تولید یک محصول (صاحب ایده و آگاه به فرآیند ساخت) در مقایسه با سرمایه گذار و یا کارخانه دار چقدر است ؟

با سلام
به عنوان یک مهندس پلیمر و طراح یک محصول قرار است با کارخانه ای مشارکت کنم. به این صورت که طراحی محصول و رسیدن به فرمولاسیون شیمیایی از من باشد (انجام کارهای تحقیقاتی، آزمایشگاهی، تا رسیدن به نقطه محصول) و تولید و عرضه از جانب کارخانه (فرآیند تولید، فرآیند فروش). این محصول در ایران وجود ندارد و این کارخانه میخواهد از پیشرو های صنعت مربوطه باشد.
با اینکه در سود باهم شریک باشیم موافق هستند.
1. سوالم این است که سهم طرفین را چگونه تعیین کنم؟ و از سود خالص باشد و یا از قیمت عرضه شده در بازار؟
2. و سوال بعدی این است که چند درصد از مالکیت علمی و چند درصد از مالکیت صنعتی این طرح را با کارخانه شریک شوم؟ در واقع در زمان ثبت رسمی طرح سهم ها را چگونه ثبت کنم؟

پروفایل کاربر

حمید رستگار

سهام ثبتی و داخلی تا افزایش سهام

سهام رسمی شرکت در سال 97 ... ت بوده است. برای هزینه های جاری و بستر سازی اولیه شرکت مبالغی که اعضا پرداختند تا افزایش سهام بدهیم بسیار متفاوت هست، فرد جدیدی که امده است برای شغل مدیر عاملی میگوید من فقط سهام ثبت شده رسمی را قبول دارم و بر اساس همان قرار داد میبندم و پاداش من مثلا 20% سود خالص در پایان سال هست. چگونه این فرد را میتوانم قانع کنم که مبلغ پرداختی افراد بیش از مبلغ رسمی هست و سود باید بر اساس پرداختی باشد؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد