
مهسا بابایی
چک
سلام
دریافت چک بدون تاریخ بابت ضمانت و قید این چک در قرارداد ، آیا نیاز هست که در قرارداد ذکر شود که چک بدون تاریخ است و هنگام بروز مشکل از طریق چک اقدام خواهد شد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (5)

کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه چنان چه امضاء در زمانی انجام پذیرد که وکالتنامه دارای اعتبار می باشد و موکل، وکیل را عزل ننموده است چک بصورت صحیح صادر گردیده و داری اعتبار می باشد البته در پایین امضاء تاریخ امضاء باید قید گردد.
همچنین از بانک صادر کننده چک استعلام گردد تا با این اعطای وکالت آیا یکی از طرفین می تواند بجای هر دو نفر امضاء نماید و یا این که نسخه ای از وکالتنامه و تفیض این اختیار باید به بانک تحویل داده شود تا امضاء چک مورد تایید بانک صادر کننده چک نیز باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد.

مهسا بابایی
سلام مجدد
وقت بخیر
پیرو سوال قبل، چک دریافتی 2 امضاء هست و یکی از طرفین به دیگری وکالت داده تا اسناد تعهد اور و ... را به جای ایشان امضا نماید. و ضمنا این وکالت نامه بلاعزل نیست. با این تفاصیر و با توجه به اینکه هر دو امضای چک توسط 1نفر انجام شده در صورتی که چند سال بعد جهت وصول چک اقدام شود ، اگر در آن زمان این وکالت نامه معتبر نباشد آیا امکان وصول چک وجود دارد؟
پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم

کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است که قاعدتاً چک ضمانت و حسن انجام کار بدون تاریخ صادر می گردد و این امر به معنای وکالت دادن به شخص دریافت کننده چک می باشد تا در صورت تخلف از تعهدات قراردادی تاریخ چک را خود تکمیل و اقدام به دریافت وجه چک نمایید و نیازی به ذکر بدون تاریخ بودن چک در قرارداد نمی باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مجتبی اله بخشی
تعهدات
باسلام و عرض ادب
بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم که با 4 ماه تاخیر نسبت به زمان پایان قرارداد در مرحله تحویل می باشد. اکنون سازنده طلب قسط آخر کار را بابت تحویل میخواهد در صورتیکه جریمه پرداخت تاخیر بیش از قسط آخر است. آیا می توانم از پرداخت قسط آخر امتناع کنم یا میبایست پرداحت کنم و بعد اقامه دعوی طلب جریمه کنم؟ با تشکر

بهنام ولی زاده
قرارداد بازاریابی با پرداختی ثابت همراه پورسانت
من با یک نفر قرارداد بازاریابی جهت گرفتن آگهی برای یک نشریه می خواهم ببندم شروط زیر را با هم توافق کردیم
۱- ماهانه یک مبلغ ثابتی پرداخت کنم
۲- به میزان ۵ درصد از هر آگهی به عنوان پورسانت پرداخت کنم
۳- اگر تعداد آگهی ها بیش از سقفی که برای هزینه های سربه سر مشخص شده باشد برای درامد و سود مازاد مقداری را به عنوان بونس به هر میزان که خودم تشخیص دادم به ایشان پرداخت کنم.
حالا سوالم اینه
۱- ایشان نیازی به بودن تو لیست ندارنُ و قرار نیست تو لیست بیمه من باشند در صورتی که تو لیست بیمه نباشن با توجه به پرداختی ثابت مشکل قانون ندارره؟
۲- حال اگر در لیست بیمه آورده شود می شود در قرارداد کاری که باهاشون بسته میشه پورسانت داد؟

محمد طهماسبی
مالیات بر ارث
با سلام و احترام
مرحوم پدرم مغازهای داشت که چون قدیمی بود در سال ۱۳۸۸ مجوز تخریب مغازه و پروانه ساخت ۲ طبقه را گرفت.
تمکن مالی ایشان طوری بود که توانست فقط طبقه همکف را بسازد.
در مکالمات خانوادگیمان همیشه این مطرح بود که برای ۲ واحد بالای مغازه اجازه #ساخت
یک واحد برای من به عنوان تنها فرزند پسر خانواده
و یک برای واحد برای ۲ خواهرم باشد...
تا اینکه در سال ۱۳۹۹ من طبقه اول را #بدون تمدید پروانه و #عدم هماهنگی با شهرداری ساختم...
الان برای مالیات بر ارث؛ یکی از کارشناسان اداره مالیات گفت که چون سند و پروانه به نام مرحوم پدرم هست؛ باید برای هر ۲ واحد مالیات بر ارث پرداخت شود در صورتی که با استشهاد محلی؛ میتوانم ثابت کنم که واحد را خودم ساختم...
ممنون میشم راهنمایی کنید.