وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

عرفان مومنی

گراانتی و وارانتی

سلام
تفاوت بین گارانتی و وارانتی چیست ؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

الهام طراحی مفرد

5 سال پیش

با سلام

گارانتی بیشتر در خرید و فروش و معاملات بکار می‌رود و معمولا فروشندگان و تولیدکنندگان محصولات به مصرف‌کننده‌های خود ضمانت یا گارانتی می‌دهند که محصولشان در مدت زمان مشخصی کاملاً درست کار می‌کند و اگر اینطور نبود اصل پول برگشت داده می‌شود و یا محصول تعویض می‌شود.  مثلا شما می‌خواهید محصولی را بخرید که دارای گارانتی است، به این معنی که تا زمان مشخصی محصول شما بایستی به درستی کار کند و در صورت خرابی اصل پول به شما بازگردانده شود و یا محصول خراب با یک جایگزین سالم تعوض گردد
وارانتی قولی است که معمولا بین فروشنده و خریدار یا تولیدکننده و مصرف‌کننده گذاشته می‌شود و فروشنده یا تولیدکننده تاکید می‌کند که محصول او در مدت زمان مشخص که معمولا” از دوره گارانتی بیشتر است با همان مشخصات اولیه کار می‌کند.
تولیدکننده در مدت زمان وارانتی در صورت بروز مشکل برای محصول هزینه تعمیر یا تعویض قطعات را به‌عهده می‌گیرد و به این طریق به مصرف‌کننده اطمینان می‌دهد که در طول مدت وارانتی نیازی به انجام هزینه تعمیرات ندارد.
در واقع در دوره وارانتی، محصول ما با زمان بیشتری نسبت به گارانتی روبروست. به این معنی که محصول در دوره بیشتری استفاده می‌شود و در آن هیچ بازگشت پولی وجود ندارد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید رحمت

سند مسکونی تعرفه تجاری

با سلام
سند شرکت بنده مسکونی است و هیچ تابلوی نصب شده ای در ساختمان ندارم ولی تعرفه برای من تجاری محاسبه می شود
آیا با توجه به مسکونی بودن سند راهی برای پیگیری وجود دارد ؟

پروفایل کاربر

رزیتا لطفی

بسط دادن نفوذ مدیریت در شرکتهای دارای سهامدار حقوقی سلسله مراتبی

سلام، یکی از سهامداران شرکت، فرد حقوقی است، این سهامدار رییس هیات مدیره با سهام ممتاز کمتر از 20 درصد است که محدود به امکان انتخاب بازرس و حق تقدم در خرید فروش سهام است.

در صورتيكه سهامدار مذکور، خود دارای سهامدار حقوقی دیگر در هیات مدیره خود باشد که اکثریت سهام و حقوق مدیریتی را دارا باشد، ایا بصورت سلسله مراتبی الزام یا مداخله مدیریتی از سوی شرکت بالاتر به شرکت ایجاد میشود به عنوان مثال چون شرکت بالاتر قصد ورود به بورس را دارد و باید تراز مثبت داشته باشد پس تمامی شرکتها دارای ارتباط به صورتیکه توضیح داده شد باید مثبت بودن خود را و اطلاعات محرمانه و صورت مالی خود را مطابق با نظر و زمان شرکت بالاتر ارایه نمایند یا مسایلی از این دست.

در واقع در سهامداری و نفوذ مدیریتی شرکتها ایا سلسله مراتب به شکلی که توضیح داده شد، مجوز دسترسی به اطلاعات یا تبعیت از تصمیم ها را مجاز مینماید یا شرکت منحصر و محدود به تصمیمات اکثریت هیات مدیره خود است؟ لطفا مرجع قانون مرتبط را اعلام بفرمایید. 

تشکر

رشوه دادن مدیرعامل به کسی

مدیرعامل به کسانی رشوه داده است،در صورتیکه یکی از اعضای هیات مدیره در جریان برخی از رشوه ها بوده و برخی را هم نمیدانسته.در صورت شکایت همون عضو هیات مدیره از مدیرعامل و اعلام رشوه ها،آیا خودش هم شامل محکومیتی میشه؟