حداقل سرمایه برای ثبت شرکت پیمانکاری

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت پیمانکاری چقدر است؟

برای ثبت هر نوع شرکتی لازم است که سرمایه داشته باشیم، همینطور برای ثبت شرکت پیمانکاری هم نیاز است حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت پیمانکاری به اداره ثبت شرکت‌ها اعلام شود و همچنین باید در اساسنامه شرکت قید شود. در این مقاله با حداقل سرمایه برای ثبت شرکت پیمانکاری

برای ثبت هر نوع شرکتی لازم است که سرمایه داشته باشیم، همینطور برای ثبت شرکت پیمانکاری هم نیاز است حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت پیمانکاری به اداره ثبت شرکت‌ها اعلام شود و همچنین باید در اساسنامه شرکت قید شود. در این مقاله با حداقل سرمایه برای ثبت شرکت پیمانکاری آشنا می‌شویم.

حداقل سرمایه ثبت شرکت پیمانکاری چقدر است؟

شرکت‌های پیمانکاری می‌تواند به صورت انواع شرکت‌های تجاری به ثبت برسد با این‌حال بیشتر شرکت‌های پیمانکاری در قالب سهامی خاص و شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود به ثبت می‌رسند. بنابراین بستگی دارد یک شرکت پیمانکاری به چه صورت به ثبت می‌رسد و در این صورت می‌توان حداقل سرمایه ثبت شرکت پیمانکاری را بیان کرد. از آنجایی که شرکت‌های پیمانکاری بیشتر به صورت سهامی خاص و با مسئولیت محدود به ثبت می‌رسد بنابراین سعی می‌کنیم حداقل سرمایه ثبت شرکت پیمانکاری به صورت سهامی خاص و به صورت با مسئولیت محدود را بیان کنیم.

حداقل سرمایه ثبت شرکت پیمانکاری سهامی خاص

در شرکت‌های پیمانکاری که به صورت سهامی خاص به ثبت می‌رسند سرمایه اولیه به صورت اوراق سهام در اختیار سهامداران قرار می‌گیرد. هریک از اوراق سهام می‌تواند بی نام یا با نام باشد. سرمایه ثبت شرکت پیمانکاری به صورت سهامی خاص نشان دهنده اعتبار شرکت پیمانکاری است. حداقل سرمایه ثبت شرکت سهامی خاص باید صد هزار تومان باشد و در صورتی که مدیران شرکت پیمانکاری قصد افزایش سرمایه اولیه شرکت را دارند مانعی وجود ندارد ولی نمی‌توان حداقل سرمایه برای ثبت شرکت پیمانکاری را از مقدار صد هزار تومان کاهش داد. در هنگام ثبت شرکت پیمانکاری سهامی خاص باید ۳۵ درصد از صد هزار تومان در نزد بانک و در حسابی که به نام شرکت واریز شود و مابقی سرمایه اولیه می‌تواند در تعهد سهامدارن شرکت باقی بماند. پس از ثبت شرکت پیمانکاری می‌توانید در صورتی که به این مبلغ احتیاج دارید آن را برداشت کنید اما تا قبل از ثبت شرکت پیمانکاری حداقل سرمایه برای ثبت شرکت پیمانکاری در حساب به صورت بلوکه شده باقی می‌ماند تا شرکت پیمانکاری به ثبت برسد.

حداقل سرمایه شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود

برای ثبت شرکت پیمانکاری به صورت مسئولیت محدود لازم است که حداقل سرمایه اولیه یک میلیون ریال را داشته باشید تا بتوانید یک شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود به ثبت برسانید. لازم است که تمامی سرمایه شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود به صورت نقدی تادیه شود و اگر سرمایه شرکت به صورت غیرنقدی است لازم است که این سرمایه نیز تسلیم شود. همچنین در شرکتنامه شرکت پیمانکاری  باید میزان سهم الشرکه هر یک از شرکا که به صورت غیر نقدی است نوشته شود به این صورت که میزان ارزش آن نوشته می‌شود و شرکا به صورت تضامنی مسئول هستند. منظور از سرمایه غیر نقدی اموالی مانند ماشین، خانه و… است. البته باید این نکته ذکر شود که قانون برای ثبت شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود حداقل سرمایه خاصی پیش بینی نکرده است و این مبلغ با توجه به رویه موجود تعیین شده است.

حداقل سرمایه ثبت شرکت‌های تجاری

مدیرانی که قصد دارند شرکت پیمانکاری را به صورت غیر از سهامی خاص یا مسئولیت محدود به ثبت برسانند به ترتیب ذیل سرمایه باید داشته باشند:

  • برای ثبت شرکت پیمانکاری به صورت سهامی عام به سرمایه پانصد هزارتومان نیاز است.
  • شرکت پیمانکاری به صورت مختلط سهامی در حداقل سرمایه نیاز به محدودیت ندارد.
  • شرکت پیمانکاری به صورت نسبی در حداقل سرمایه محدودیت ندارد.
  • شرکت پیمانکاری به صورت مختلط غیر سهامی در حداقل سرمایه محدودیت ندارد.

آیا ذکر حداقل سرمایه در اساسنامه شرکت پیمانکاری اجباری است؟

همانطور که می‌دانید اساسنامه شرکت پیمانکاری مانند قانون اساسی شرکت است و باید کلیه اصول شرکت در آن ذکر شود. در واقع اساسنامه شرکت پیمانکاری به شرکت پیمانکاری اعتبار می‌‌دهد. شرکت‌های پیمانکاری که به صورت مسئولیت محدود و به صورت سهامی خاص ثبت می‌شود باید اساسنامه داشته باشند و لازم است که مبلغ سرمایه شرکت پیمانکاری چه به صورت نقدی و چه به صورت غیر نقدی در آن آورده شود. اما اگر قصد دارید که شرکت پیمانکاری خود را به صورت غیر از مسئولیت محدود و غیر از سهامی به ثبت برسانید می‌توانید شرکت نامه تنظیم کنید که در این صورت باید سرمایه شرکت را در شرکت نامه بنویسید.

ثبت شرکت پیمانکاری با وینداد

برای اینکه یک مدیر شرکت پیمانکاری بتواند بهتر با فرایند ثبت شرکت پیمانکاری آشنا شود؛ لازم است که از مشورت مشاوران ثبت شرکت پیمانکاری استفاده کند تا بتواند هم در وقت و هم در هزینه صرفه جویی کند. تیم کارشناسان وینداد با سال‌ها تجربه در زمینه ثبت شرکت پیمانکاری می‌تواند به شما در این زمینه کمک فراوانی کند. کافی است که در طول هفته با ما تماس بگیرید.

جمع بندی

حداقل سرمایه ثبت شرکت پیمانکاری با توجه به اینکه شما می‌خواهید شرکت پیمانکاری خود را در چه قالبی به ثبت برسانید متفاوت است. با اینحال امروزه بیشتر شرکت‌های پیمانکاری به صورت سهامی خاص و با مسئولیت محدود به ثبت می‌رسد و حداقل سرمایه ثبت شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص صد هزار تومان است که باید در اساسنامه شرکت پیمانکاری هم حداقل سرمایه به ثبت برسد.

سوالات متداول

آیا امکان افزایش سرمایه شرکت پیمانکاری وجود دارد؟

بله و در صورتی که قصد دارید که سرمایه شرکت پیمانکاری را افزایش بدهید لازم است که صورتجلسه افزایش سرمایه شرکت را تنظیم کنید و سپس به ثبت برسانید.

حداقل شرط سنی مورد نیاز برای ثبت شرکت پیمانکاری چقدر است؟

برای ثبت شرکت پیمانکاری نیاز به شرط سنی خاصی نیست اما باید مدیران شرکت حداقل سن ۱۸ سال را داشته باشند تا بتوانند به عنوان مدیر و هیئت مدیره شرکت به فعالیت مشغول شوند.

به این مطلب امتیاز دهید!
اشتراک‌گذاری

مشاوره رایگان امور ثبتی

برای دریافت مشاوره کاملا رایگان و تخصصی خدمات ثبتی (ثبت شرکت، تغییرات شرکت، انحلال شرکت، پلمپ دفاتر، ثبت برند و ثبت اختراع در ایران و بین المللی) با ما تماس بگیرید.

نظرات
ثبت نام
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی نظرات
تصویر ثریا احمدی

ثریا احمدی

ثریا احمدی یکی از نویسندگان خوب وینداد است که کارشناسی حقوق را در دانشگاه علوم قرآن و حدیث خوانده و اطلاعات تخصصی در شاخه‌های مختلف به‌ویژه امور ثبتی و قراردادی دارد و به همین واسطه مقالات کاربردی را در مجله حقوقی وینداد منتشر کرده که در ادامه این مقالات را می‌خوانید.
آنچه در این مطلب خواهید خواند

ارائه صفر تا صد خدمات تاسیس شرکت، تاییدیه نام، ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها و دریافت روزنامه رسمی، کاملا آنلاین و با قیمت ثابت

خدمات پیشنهادی مناسب شما

ارائه صفر تا صد خدمات تاسیس شرکت، تاییدیه نام، ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها و دریافت روزنامه رسمی، کاملا آنلاین و با قیمت ثابت

مقالات مرتبط

موضوعات مجوزی شرکت‌ها
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

لیست کامل موضوعات نیازمند اخذ مجوز برای ثبت شرکت

ثبت شرکت نیازمند طی مراحل متعددی است که یکی از مهم‌ترین آن‌ها انتخاب و تعیین موضوع فعالیت است. این موضوع نه‌تنها بخشی از اساسنامه شرکت را تشکیل می‌دهد، بلکه باید به دقت و با توجه به قوانین و مقررات تعیین شود. در بسیاری از موارد، موضوعات فعالیت شرکت‌ها نیازمند اخذ مجوزهای خاصی از مراجع ذی‌ربط هستند. برخی از حوزه‌های فعالیتی که معمولاً نیاز به اخذ مجوز دارند شامل پیمانکاری، خدماتی، تولیدی، بازرگانی و غیره هستند.

انواع مجامع عمومی در شرکت‌ها
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

انواع مجامع عمومی شرکت‌ها چیست؟ | وظایف و صلاحیت‌ها

در تمامی شرکت‌های تجاری برای تصمیم‌گیری در امور مختلف، مجامعی تشکیل می‌شود که انواع آن‌ها، نحوه تشکیل، صلاحیت‌ تصمیم‌گیری و وظایف و اختیارات هر یک به‌طور کامل مشخص شده است. مجامع شرکت‌ها شامل مجمع عمومی موسس، مجمع عمومی عادی و مجمع عمومی فوق‌العاده هستند.

صورتجلسه افزایش سرمایه شرکت
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

نحوه تنظیم صورتجلسه افزایش سرمایه در شرکت

افزایش سرمایه در شرکت‌های تجاری به منظور توسعه فعالیت‌های شرکت انجام می‌شود که باید به عنوان یکی از تغییرات شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت برسد چرا که سرمایه ثبتی در ابتدای تاسیس در اساسنامه درج شده و این مورد باعث تغییر اساسنامه خواهد شد.

ثبت موسسه حسابرسی
مقالات ثبت موسسه غیرتجاری

شرایط و مراحل ثبت موسسه حسابرسی

موسسه حسابرسی یکی از رایج ترین انواع موضوعات برای ثبت موسسه است که نیاز به دریافت مجوز از جامعه حسابرسان رسمی ایران دارد. ضمن اینکه موسسین باید شرایطی مثل سابقه تحصیلی و سابقه کار مرتبط را برای دریافت مجوز و ثبت موسسه احراز کنند.