قرارداد کار بازاریابی یکی از قراردادهای پر کاربرد برای افراد است. زیرا بسیاری از کارفرماها به این نتیجه رسیدهاند که در واقع با کمک گرفتن از بازاریابها میتوانند زمینهای را فراهم کنند که با بهره از آن هر چه بهتر محصولات و خدمات خود را به بازار هدف معرفی کنند و از بسیاری از رقبای خود در عرصه کاری سبقت بگیرند. بهتر است بدانید یکی از بسترهای پر چالش امروزه در روابط کاری و به خصوص در روابط میان کارگر و کارفرما تنظیم قرارداد کار است که نیازمند توجه، همکاریهای مداوم، توجه به تعهدات و پیگیری آنها، اخلاق حرفهای، توجه به مباحث و ملاحظات حقوقی است.
در این مطلب شما را با قرارداد کار بازاریابی و نکات مهم آن آشنا میکنیم.
- 1) قرارداد کار یکی از قراردادهای مهم است آن را جدی بگیرید.
- 2) کارگر و کارفرما به عنوان طرفین یک قرارداد کار،به چه کسانی گفته میشود؟
- 3) در مورد بازاریابی و مفهوم آن چه میدانید؟
- 4) قرارداد کار بازاریابی قراردادی مهم است!
- 5) قرارداد کار بازاریابی را چگونه تنظیم کنم؟
- 6) نیاز به قرارداد کار بازاریابی دارید؟
قرارداد کار یکی از قراردادهای مهم است آن را جدی بگیرید.
قراردادها همچون موجودات پویا و فعالی هستند که در مناسبت و روابط کاری تان احتمالا تا الان بسیار مورد توجه و استفاده شما قرار گرفته است. قراردادها در روابط کاری میان افراد،شراکت ها و بسیاری از مناسبات مدنی بستر مورد اطمینان و تضمین کنندهای برای ایجاد ثبات و امنیت خاطر در ذهن طرفین می باشد.
تنظیم یک قرارداد کار اصولی با رعایت استانداردهای حقوقی و نکات خاص هر توافق مطمئنا تضمینکننده بسیاری از موضوعات در آینده خواهد بود. در واقع قراردادها توافقاتی هستند که به منظور نیل به اهداف مشخص و در راستای اجرای توافقات و خواستههای طرفین آن ایجاد و منعقد می گردند و قرارداد کار نیز از جمله این توافقات است که با تنظیم آن ضمن آنکه تمام نکات روشن و واضح می شوند،تعهدات به عهده طرفین قرار داده می شوند و به اصطلاح هیچ کدام نمی توانند از اجرای آن توافقات و تعهدات شانه خالی کنند.
قرارداد کار هم مطابق با آنچه در ماده ۷ قانون کار آمده است عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حقالسعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیرموقت برای کارفرما انجام میدهد.
در واقع انواع قرارداد کار بر اساس کار میان کارگر و کارفرما منعقد و تنظیم میشود و تنظیم کننده روابط آن ها در آینده خواهد بود چرا که این قرارداد مشخص می کند که کارگر در برابر انجام کار مشخصی به یک شیوه مشخص و در یک زمان مشخص حقوقی را دریافت می کند.اگر قرارداد غیر مستمر باشد موقت است و اگر مستمر باشد،دائمی است.
کارگر و کارفرما به عنوان طرفین یک قرارداد کار،به چه کسانی گفته میشود؟
کارگر به چه کسی گفته میشود؟
در اشاره به مفهوم کارگر و ارائه تعریفی از کارگر با دقت به ماده ۲ قانون کار کارگر فردی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد،حقوق،سهم و سود و سایر مزایا به درخواست کارفرما کار می کند.در واقع کارگر فردی است که به عنوان شخص حقیقی بوده و اشخاص حقوقی از این تعریف خارج هستند و این افراد با عمل به هر گونه کاری که به درخواست کارفرما خود اعم از اعمال یدی و فکری باشد،مشمول قانون کار هستند و کارگر محسوب می شوند.
لذا با توجه به آنچه بررسی و مطرح شد هر فردی با هر سطح سواد و تحصیلاتی تحت هر عنوان شغلی، زمانی که به دستور یا به عبارتی به تبعیت از کارفرما،انجام کاری را به عهده بگیرد و در برابر آن مزد،حقوق دریافت کند این فرد کارگر تلقی شده است و مشمول قانون کار قرار خواهد گرفت.
_ کارفرما کیست؟
کارفرما شخصی حقیقی یا حقوقی است که کارگر به درخواست او و در مقابل دریافت حق السعی برای او کار میکند.
در واقع کارفرما فردی است که وسایل و سرمایه برای کار یک موسسه تولیدی یا خدماتی را در اختیار دارد و باید از نیروی کار دیگران استفاده کند.کارفرما طرف قرارداد کار می باشد و او از ظرفیتی برای اجرا تعهداتش در برابر کارور برخوردار است.
سوالات خود را در خصوص قراردادهای کاری با کارشناسان حقوقی وینداد مطرح کنید.
در مورد بازاریابی و مفهوم آن چه میدانید؟
شاید به این موضوع فکر کرده باشيد که امروزه با توجه به گستردگی مشاغل گوناگون و بروز و ظهور بسیاری از کسب و کارهای نوین و نوپا که به نوعی رقابت قابل توجهی را میان مشاغل ایجاد کرده است رقابتی که احتمالا صاحبان مشاغل و یا کارفرمایان را به این فکر وا میدارد که در این شرایط و اوضاع و احوال چگونه میتوان جایگاه کسب و کار خود را حفظ کنیم و یا به عبارتی دیگر چگونه و با توسل به چه ابزارهایی می توانیم در این میدان رقابتی با دریافت خدمات و فعالیت هایی از جانب شخص دیگر به تثبیت جایگاه کسب و کار خود کمک کنیم؟
یکی از راههایی که بسيار همراه شما در این عرصه پر رقابت خواهد بود کمک گرفتن از بازاریابها و استفاده از خدمات آنان میباشد. در واقع با کمک گرفتن از بازاریابها شما به عنوان یک کارفرما میتوانید زمینهای را فراهم کنید که با بهره از آن هر چه بهتر محصولات و خدمات خود را به بازار هدف معرفی کنید و از بسیاری از رقبای خود در عرصه کاری تان سبقت بگیرید.
در واقع در فرایند بازاریابی آنچه اتفاق می افتد مجموعه ای از فعالیت هایی است که با ارسال،انتقال و تبادل هر آنچه که برای شرکای تجاری،مشتریان و تمام جامعه ارزشمند است انجام میشود.با رونق و ایجاد تنوع و گستردگی در بازارهای کسب و کار نیز استفاده از مهارتهای متفاوت مانند چگونگی معرفی حرفهای خدمات و محصولات یک کسب و کار، سودآوری بیشتر در میان سایر رقبا بسيار حائز اهمیت شده است.این فعالیتها تماما توسط یک بازاریاب انجام میشود.
بازاریاب با انجام آن دسته از فعالیتها و موضوعاتی که مرتبط با کار خودش است مانند تدوین و طراحی برنامههای بازاریابی در دورههای زمانی مختلف، چگونگی معرفی خدمات و کالاهای شرکت به نوعی با تنظیم قرارداد کار بازاریابی متعهد به اجرای این فعالیتها میشود.
قرارداد کار بازاریابی قراردادی مهم است!
امروزه شکل گیری رقابت قابل توجه میان مشاغل و کسب و کارهای مختلف فضایی دشواری را برای جلب و جذب مشتریان ایجاد کرده است و همان طور که مطرح کردیم یکی از بازوان کمکی برای ورود و حضور هر چه قوی تر در بازار یک کسب و کار مشخص، بازاریابی است. در این میان به عنوان کارفرما و صاحب یک کسب و کار توجه داشته باشید که برای تجربه روابط کاری امن تر و مطمئن تر میان خود و بازاریاب باید حتما از قرارداد بازاریابی استفاده کنید و تنظیم آن را جدی بگیرید.در واقع هم چنان که شما از توان و پتانسیل های بازاریاب بهره می برید و به نوعی بازاریاب به معرفی و رشد سریع تر و شناخته شدن کسب و کار شما کمک می کند در نظر داشته باشید که تنظیم قرارداد با ایشان نیز مشکلات احتمالی را در آینده از بین می برد.
بنابراین قرارداد بازاریابی چارچوب و مرزی را برای فعالیت های مشخصی که کارفرما برای بازارياب تعیین کرده است، ایجاد میکند و بازاریاب موظف است مطابق متن قرارداد و توافق خود با کارفرما به تعهدات مطابق خواسته کارفرما عمل کرده و به جذب مشتری و معرفی محصولات و خدمات بپردازد.
اگر در مورد نمونه قرارداد کار بازاریابی سوال داشتید و یا برای تنظیم و بررسی آن نیاز به مشاوره داشتید، همین الان از مشاوره کارشناسان حقوقی استفاده کنید.
قرارداد کار بازاریابی را چگونه تنظیم کنم؟
برای تنظیم نمونه قرارداد کار بازاریابی به موارد زیر توجه کنید:
۱_ طرفین قرارداد را مشخص کنید:
این قرارداد میان صاحب کسب و کار به عنوان اعطا کننده بازاریابی و طرف دیگر یعنی بازاریاب منعقد میشود.
۲_ موضوع قرارداد را تعیین کنید:
اعطای بازاریابی به جهت جذب مشتریان و معرفی خدمات و محصولات اعطا کننده می باشد که باعث معرفی هر چه بیشتر محصولات می شود.
۳_ قرارداد پورسانت:
اعطا کننده بازاریابی موظف میشود تا در پایان هر ماه بر اساس فروش شخصی بازاریاب به او پورسانت پرداخت کند.
۴_ مدت قرارداد را تعیین کنید.
۵_ موارد پایان یا انحلال قرارداد را تعیین کنید.
۶_ حقوق و تعهدات طرفین را مشخص کنید:
از جمله تعهدات اعطا کننده بازاریابی آن است که موظف است کالای مورد نیاز این قرارداد را در اختیار بازاریاب بگذارد.
از جمله تعهدات بازاریاب رعایت اصول اخلاقی و عرفی برای حفظ منافع اعطا کننده بازاریابی است.در واقع کالاهایی که در اختیار بازاریاب قرار میگیرد امانت است و او باید در حفظ آن ها کوشا باشد.
۷_ وجه التزام را در صورت تخلف از تعهدات تعیین کنید:.
در واقع مبلغی است که اگر بازاریاب به تعهدات قراردادی با اعطا کننده بازاریابی عمل نکرد از محل آن خسارت اعطا کننده بازاریابی دریافت شود.
۸_ اقامتگاه طرفین باید در قرارداد مشخص شود.
۹_ طریق حل اختلافات را مشخص کنید.
۱۰_ نسخههای قرارداد را تعیین کنید.
چنانچه برای روابط کاری خود نیاز به این قرارداد دارید میتوانید نمونه قرارداد کار بارازیابی را از بانک قراردادهای وینداد دریافت کنید.
نیاز به قرارداد کار بازاریابی دارید؟
با توجه به فضای موجود در بازار کسب و کارهای امروزی لزوم توجه به قراردادهایی مانند قرارداد کار در روابط میان کارگر و کارفرما ارزشمند میباشد هم چنين توجه کارفرمایان به قرارداد کار بازاریابی نیز سبب هر چه بهتر معرفی شدن محصولات و سود آوری بیشتر برای کارفرمایان در عرصه رقابتی خواهد شد.
ما در وینداد با بهرهمندی از بهترین مشاوران و وکلای امور قراردادها و حیطه حقوق کار، آماده ارائه خدمات متنوع حقوقی در تنظیم انواع قراردادهای کار هستیم تا قراردادهایی با نهایت دقت و استحکام حقوقی برای کسب و کار شما تنظیم کنیم.