برای شروع به سرمایه‌گذاری این نکات را فراموش نکنید!

برای شروع به سرمایه‌گذاری این نکات را فراموش نکنید!

امروزه یکی از مباحث جالب توجه سرمایه‌گذاری با وجود تمام جذابیت‌ها و ریسک‌های احتمالی آن است امری که روند رو به افزایشی یافته است و انتظار می‌رود همگام با رونق روند توسعه و تولد کسب و کارهای نوپا و نوین چگونگی شروع به سرمایه‌گذاری نیز پرسشی مهم باشد که ما

امروزه یکی از مباحث جالب توجه سرمایه‌گذاری با وجود تمام جذابیت‌ها و ریسک‌های احتمالی آن است امری که روند رو به افزایشی یافته است و انتظار می‌رود همگام با رونق روند توسعه و تولد کسب و کارهای نوپا و نوین چگونگی شروع به سرمایه‌گذاری نیز پرسشی مهم باشد که ما در این نوشتار قصد داریم نکاتی را بگوییم که برای شروع به سرمایه‌گذاری حتما باید در نظر بگیرید. در ادامه همراه باشید.

سرمایه‌گذاری چیست؟

سرمایه گذاری از جمله مهم‌ترین موضوعاتی است که در بسیاری از کسب و کارها موثر و نجات بخش است چرا که در دل خود تامین منابع مالی را به دنبال دارد یعنی همان چیزی که نیاز واقعی و اساسی هر کسب و کاری است.
سرمایه گذاری در واقع فرایندی است که در جریان زندگی روزمره تان نیز استمرار دارد و جاری است چرا که با خودتان می‌گویید من در مورد مطالعه دروس دانشگاهی خود با بهره مندی از کتب و سخت درس خواندن سرمایه گذاری می کنم تا در آینده بتوانم شغلی پر درآمد داشته باشم پس این فرایندی ویژه برای هوشمندانه و تیزبینانه رفتار کردن است نه برای سخت تر  کردن یک کار.

به هر حال به دلیل آن که سرمایه گذاری با رشد سرمایه یا کسب سود در آینده تمرکز دارد ریسک‌های مرتبط با سرمایه گذاری وجود دارد که قابل حذف نیست و سرمایه‌گذاری همراه با پذیرش ریسک است.
سرمایه گذاری به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می شود برای مثال سرمایه گذاری داخلی و سرمایه گذاری خارجی، سرمایه‌گذاری مشترک، سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاری در بازار گردشگری، سرمایه‌گذاری در بورس و … .

در ادامه در مورد چگونگی شروع به سرمایه‌گذاری صحبت می کنیم

به این موارد در سرمایه گذاری توجه کنید؟

۱_ امکان سنجی برای بهترین استفاده از سرمایه خود داشته باشید:

باید برای یک سرمایه گذاری مطمئن و خوب به یک جمع بندی برای تعیین مکان و زمان یک سرمایه گذاری خوب دست پیدا ‌کنید.

۲_ سرعت تبدیل شدن سرمایه به پول نقد یا معادل آن:

این نکته حائز اهمیت است که بدانیم با چه سرعت و ترتیبی سرمایه گذاری شما به بار می نشیند.

۳_ اهداف سرمایه گذاری مهم است:

در سرمایه گذاری شاید برای شما ریسک چندان مهم نباشد بالعکس شاید این قضیه برایتان بسیار اهمیت داشته باشد و خواهان سرمایه گذاری  امنی باشید به هر حال با توجه به اهداف گوناگون شما مسیرهای متفاوتی پیش روی شما خواهد بود.

فرایند و مراحل سرمایه گذاری چگونه است؟

این مراحل نمایه‌ای از فرایند سرمایه گذاری است:

۱_ بهتر است در آغاز کار مطالعاتی ابتدایی داشته باشید و به دور نمایی معین از امکانات موجود و در دسترس تان برای سرمایه گذاری دست پیدا کنید.

۲_ هدف‌های متفاوت خود را یعنی کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت را مشخص کنید.

۳_ به مفهومی از ساختار و ماهیت بازار سرمایه دست پیدا کنید.

۴_ به بررسی مواد، منابع و نیروی انسانی مورد نیاز خود بپردازید.

۵_ ظرفیت‌های طرح را بسنجید.

۶_ میزان ریسک و نتایج مورد انتظار خود را از سرمایه گذاری تعیین کنید.

۷_ به منابع تامین مالی طرح خود بیاندیشد.

۸_ به ارزیابی اقتصادی،فنی و مالی طرح خود بپردازید.

۹_ زمان بندی طرح خود را مشخص کنید.

۱۰_ به شناخت و یادگیری قوانین موجود در بازار سرمایه بپردازید.

۱۱_ با توجه به میزان ریسک و بازده سرمایه‌گذاری تان باید نقدینگی لازم برای ورود به بازار سرمایه را فراهم کنید.

در ابتدای شروع به سرمایه‌گذاری حتما قرارداد منعقد کنید.

در انواع محتلفی از سرمایه‌گذاری ممکن است به قرارداد نیاز داشته باشید تا جذب سرمایه‌گذار به بهترین شکل انجام شود و کسب و کارتان چارچوب حقوقی و قانونمند خود را پیدا کند. در این راه قرارداد سرمایه گذاری برای مشارکت در انجام پروژه‌ها و امور تجاری مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد و تنظیم می‌شود. اصولا این قرارداد انواع و دسته‌های گوناگونی دارد.

۱_ اجزا قرارداد سرمایه‌گذاری را تعیین کنید:

_ طرفین قرارداد را مشخص کنید:
طرفین این قرارداد نیز طبق قواعد عمومی قرارداد ها باید مشخص باشد.

_ مدت قرارداد را مشخص کنید:
مدت قرارداد به منظور پیشگیری از مسائل و مشکلات حقوقی باید مشخص شود.
_ موضوع قرارداد از چه قرار است:
قالب قرارداد و موضوع آن نیز اهمیت دارد.

۲_ مدل قرارداد سرمایه گذاری تان از چه قرار است.

_ سرمایه گذاری در راه‌اندازی مورد نظرتان است؟

در این قرارداد فردی یا یک شرکت سرمایه گذار تمام هزینه های مربوط به راه اندازی و ساخت و برنامه ریزی را بر عهده گرفته و در قبال آن  طی یک مدت معین می شود  که اصل سرمایه و سود آن به سرمایه گذار برگردد و در این مدت  از محصولات و تولیدات پروژه استفاده خواهد شد.

اگر به نمونه قرارداد سرمایه گذاری نیاز دارید همین الان تنظیم قرارداد سرمایه‌گذاری را ثبت کنید.


_ سرمایه گذاری در ساخت،بهره برداری و واگذاری مورد نظرتان است؟

در قرارداد این مدل از سرمایه گذاری،سرمایه گذار متعهد می شود که با هزینه خود مسئولیت ساخت و راه اندازی تمام یا بخشی از یک پروژه‌ را بر عهده گرفته و در مقابل برای تامین هزینه های سرمایه گذاری خود برای زمانی معین از آن پروژه بهره برداری می نماید.

_ سرمایه گذاری به صورت مشارکت مدنی مورد نظرتان است؟

قراردادی است که در طی آن بین دو یا چند نفر و یا شرکت نوشته شده و در آن هر کدام از طرفین موظف به انجام وظایفی می شوند و به صورت مشترک از منافع پروژه بهره مند می شوند.

۳_ نحوه تقسیم سود در قرارداد سرمایه گذاری را مشخص کنید:

در قرارداد سرمایه گذاری ضروری است که نحوه تقسیم سود قرارداد سرمایه گذاری و زمان و روش تقسیم سود را پیش بینی کنید.

به راهنمایی بیشتر در مورد چگونگی شروع به سرمایه‌گذاری نیاز دارید؟

سرمایه گذاری امروزه بسیار در حال گسترش است چرا که کسب و کارها پر رونق شده و چگونگی انجام این مهم و فرایند آن و در نظر داشتن ملاحظات حقوقی مهم بسیار اهمیت دارد. در همین راستا مشاوران حقوقی وینداد، آماده ارائه کلیه راهکارهای حقوقی در زمینه تقسیم سود در قراردادهای سرمایه‌­گذاری هستند. همچنین می‌توانید با استفاده از راهنمایی کارشناسان حقوقی، تنظیم و بررسی قرارداد سرمایه‌گذاری خود را مطابق با اصول قانونی تدوین کنید.

۳.۵/۵ - (۲ امتیاز)
اشتراک‌گذاری
نظرات
ثبت نام
Notify of
guest

0 Comments
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی نظرات
تصویر زهرا امین

زهرا امین

زهرا امین از نویسندگان و اعضای حرفه‌ای تیم وینداد است که در رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران تحصیل کرده و اطلاعات تخصصی در زمینه نحوه نگارش محتوا دارد به واسطه تجربه کار در وینداد اطلاعات کاربردی حقوقی دارد و مقالات مختلفی را برای مجله وینداد نوشته که در ادامه آن‌ها را می‌خوانید.

نمونه قرارداد مناسب شما