مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

تقی بابایی

آثار جزایی نفی ولد

حکم قطعی دیوانعالی برای نفی ولد صادر شد و ثابت گردید که طفل بدنیا آمده از مرد نیست. قانون چه مجازاتی برای زن در نظر گرفته است؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

با توجه به سوال شما آثار مترتب بر حکم نفی ولد به هیچ عنوان تاثیری بر مجازات زن نخواهد داشت و فقط می توانید با این حکم نام فرزند را از شناسنامه خود به عنوان فرزند حذف نمایید و هیچ کدام از یکدیگر ارث نخواهید برد.

برای مجازات زن نیز باید شکایت رابطه نا مشروع و یا زنای محصنه مطرح گردد و برای اثبا ت آن نیاز به ادله قانونی که چهار بار اقرار زن  در محکمه نزد قاضی به این امر و یا شهادت چهار مرد عادل می باشد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

وحید گودرزی

شکایت بدون ثبت در ثنا

با سلام من سوالی دارم آیا راهی وجود دارد که شخصی طلاق گرفته باشد ولی علیرغم انکه ثنا دارد در ثنا آن ابلاغیه ای نباشد و در سیستم قوه قضاییه هم پرونده ای بنامش نباشد؟

پروفایل کاربر

مصطفی رضایی

شکایت بابت فحاشی

سلام وقت بخیر بنده در شرکت پخش پاکت های کارت بانکی کار میکنم در حال پخش بسته ای بودم که از طرف مقابل مدارک شناسایی و یا کد تحویل خواستم اما هیچکدام را نداد من هم تحویل ندادم در حال برگشت طرف آمد و مرا به باد کتک گرفت من که دهانم خونی شده بود شکایت کردم بعد از چند ماه با التماس پدربزرگ طرف و همچنین ریش سفید محل شان رضایت دادم حالا طرف از من بابت فحاشی شکایت کرده چیکار کنم

پروفایل کاربر

بیتا رضایی

عدم پرداخت ودیعه از طرف موجر به مستاجر بعد تخلیه

با سلام من یه خونه ای اجاره کردم که مشکل اب داشت و قادر به زندگی نبودم مجبور به تخلیه شدم موجر شب تخلیه دستنوشته ای مبنی بر دریافت کامل ودیعه به من داد امضا کنم تا فرداش پولو بزنه که متاسفانه بعد امضا دو سه روز بعد نصف ودیعه را دادهو نصفشو ۲۵ روزه امروز و فردا میکنه نمیده مالک جدید من هم بخاطر بدعهدی موجر قبلی منو تهدید به تخلیه کرده چون نصف ودیعه رو نتونستم بدم اگه قانونی اقدام کنم چقدر زمان میبره به پولم برسم؟و اینکه میشه طلب خسارت بخاطر مشکلاتی که بابت بد عهدی ایشون متوجه من شده کرد؟